Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd este ezeket nézheted a tévében.

Egy őrült nyár - Viasat2, szeptember 20. kedd, 20h

Hoops hivatása és szenvedélye a képregényrajzolás. Éppen egy tinédzser szerelmi történeten dolgozik, amelytől azt reméli, hogy segít bejuttatni őt a művészeti iskolába. A barátja, George meghívja őt, hogy töltse a nyarat Nantucketben vele és a húgával. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor az úton fölveszik Cassandrát, akit egy motoros banda üldöz. A fiatal nő amúgy is bajban van, a nagymamája házára szemet vetett egy pénzsóvár építési vállalkozó. Nyaralás közben Hoopsnak meg kell találnia a módját, hogy befejezze a szerelmi történetét _ amely lehetséges, hogy a saját, igazi története.

 

Grindhouse: Terrorbolygó - Paramount Network, szeptember 20. kedd, 21h

Egy kísérleti bio-fegyver elszabadulása után az emberek tömegével változnak át élőhalott lényekké és foglalják el a városokat. Egy kis radikális csoporton van most a sor, hogy megállítsák a zombikat és azokat, akik a világra szabadították őket.

 

A Bourne-ultimátum - Moziverzum, szeptember 20. kedd, 21h

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették...

 

Zene és szöveg - Viasat3, szeptember 20. kedd, 21h

Alex Fletcher (Hugh Grant) divatjamúlt rocksztár, akit egy szeszélyes ifjú sztárocska közös duettre kér fel. Alex rendkívül kínos helyzetbe kerül, amikor rádöbben, hogy képtelen megírni a közös dalt. Már csak a csoda segíthet rajta. És úgy tűnik, szerencséje van, Sophie-nak (Drew Barrymoore), a nagyszájú bejárónőnek ugyanis kiváló érzéke van a dalszövegek íráshoz, ám semmi kedve titkos szerzőtárssá válni. Alex úgy véli, elég vonzó ahhoz, hogy bárkit meggyőzzön és kizsebeljen, ha kell.

 

Kínzó közelség - AMC, szeptember 20. kedd, 21h

Boldogan él a fiatal házaspár, a fehér férfi és fekete bőrű kedvese. Örömük teljes, hiszen végre beköltözhetnek álmaik otthonába, a Los Angeles-i házukba. Chris és Lisa Mattson boldogsága azonban mégsem felhőtlen, hiszen rájuk száll a gyermekét egyedül nevelő, rasszista rendőrtiszt. Abel Turner ugyanis elítéli a feketék és fehérek közötti kapcsolatokat. Ráadásul önjelölt polgárőrként uraskodik a környéken, a túlzásba vitt óvintézkedései bosszantják az új lakókat. Amikor a folyamatos zaklatás elviselhetetlenné válik, megpróbálnak visszavágni. A zsaru erre bepöccen és a csatározás csúnyán elfajul.

 

Az eltűntek - Viasat Film, szeptember 20. kedd, 21h

A fiatal és elszánt Maggie elhagyatott, vad vidéken neveli két lányát. Egyik nap azonban a nagyobbik gyermekét, Lilyt titokzatos, sötét alakok rabolják el. Maggie rég nem látott, gyűlölt apja, Samuel Jones visszatér hozzá és felajánlja segítségét. A rejtélyes lovasok nyomába eredve még nem sejtik a baljós, lidércekkel teli jövőt, és azt sem, hogy a feszült, idegőrlő várakozás mindkettőjüket örökre megváltoztatja.

 

Halálos iramban 6 - Mozi+, szeptember 20. kedd, 21h

Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti, akiről kiderül, hogy nem más, mint Dom halottnak hitt szerelme, Letty. A bűnözőket csak úgy lehet megállítani, ha az utakon fel tudják venni velük a versenyt, ezért Hobbs megkéri Dom-ot, hogy hozza össze "elit alakulatát" Londonban. A fizetség? Teljes kegyelem mindannyiuknak, hogy visszatérhessenek az otthonukba, és egyesíthessék családjaikat...

 

Képlet - Filmcafe, szeptember 20. kedd, 21h

Egy iskolai avatóünnepségén elteszik a gyerekek jövőről készült rajzait egy időkapszulába, köztük azt is, amelyik véletlenszerűnek tűnő számsorokat tartalmaz. A kislány elmondása szerint láthatatlan emberek suttogták neki a számokat. Ötven évvel később a kislány által írt számok Caleb Koestlerhez (Chandler Canterbury) kerülnek, aki megmutatja azt az apjának, a híres asztrofizikusnak. John Koestler (Nicolas Cage) megdöbbenve fedezi fel, hogy a számok dátumokat jelentenek, amelyek a világot sújtó nagy katasztrófák időpontjait jelzik az elmúlt ötven évben. A számsort összeállító kislány lánya, Diana (Rose Byrne) segítségével John Koestler versenyt fut az idővel, hogy megakadályozza a végső katasztrófát, az apokalipszist, ami előre elrendeltetett. 

 

Ölve vagy halva - Film+, szeptember 20. kedd, 21h

Mason Storm (Steven Seagal) túl sokat tudott. A Los Angeles-i rendőrség büszkesége ezúttal meglehetősen messzire ment: aki ugyanis beleavatkozik a magas szintű politikai korrupció kétes üzelmeibe, az könnyen megégetheti magát. Stormot most több sebből vérezve, tekintélyes mennyiségű ólommal a testében szállítják kórházba. Mindenki úgy tudja, meghalt. Szinte a halálból _ hét évig tartó kómából _ tér vissza, hogy bosszút álljon és beteljesítse küldetését.

 

Utazók - AXN, szeptember 20. kedd, 22.55h

Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel. Elvileg. A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát _ és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. Segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek. Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük...

 

Ősharag - Oh-Mah legendája - AMC, szeptember 20. kedd, 23h

Egy újdonsült pár egy vadregényes tájon utazik keresztül az autójukkal, amelyet rendkívül élveznek mindaddig, amíg el nem ütnek valakit, majd amikor telefonon megpróbálják bejelenteni a balesetet, valami az erdőből rájuk támad...

 

Ted 2 - SuperTV2, szeptember 20. kedd, 23h

Seth MacFarlane visszatér íróként, rendezőként és a címszereplő mackó eredeti hangjaként minden idők legnagyobb bevételt hozó korhatáros vígjátékának a folytatásában. A csapatban ismét ott lesz a főszereplő Mark Wahlberg, és az írótársak, Alec Sulkin és Wellesley Wild...

 

Lángoló jég - Film+, szeptember 20. kedd, 23h

Alaszka maga a romlatlan, háborítatlan természet, az Aegis olajtársaságot azonban ez nem érdekli. Amikor a cég egyik szakembere, Taft (Steven Seagal) tudomást szerez a környezetromboló tervekről, amely a helybeli lakosság megélhetését is kockáztatná, úgy érzi, tennie kell valamit. Miután halálosan összekülönbözik a cég elnökével, Jennings-szel (Michael Caine), a szép helybeli aktivista, Masu (Joan Chen) pártjára áll. Taft és Masu tudja, veszélyes vizekre merészkedtek, de Jennings is sejti, hogy a tűz-jég kombináció halálos is lehet.

 

Disturbia - Paramount Network, szeptember 20. kedd, 23.15h

Apja váratlan halála után Kale (Shia LaBeouf) magába fordulva, zavart, nyugtalan lélekkel éli napjait. Amikor egy jó szándékú, de érzéketlen tanárával komoly konfliktusba keveredik, a bíróság házi őrizetre ítéli. Kale egyre nyomasztóbbnak érzi leszűkült életterét, és megpróbálja a fizikai és lelki határokat kitágítani.

 

Kiképzőtábor - Filmcafe, szeptember 20. kedd, 23.20h

Nathan West őrnagy az Egyesült Államok különleges osztagának egyik elit egységét vezeti. Az őrnagy módszerei hatékonyak, de agresszív viselkedése és heves vérmérséklete miatt katonái nem szívesen szolgálnak alatta. Egy látszólag rutin-bevetés során Panamában, egy hurrikán sodor végig a táboron, ahol West éppen az embereivel állomásozik. A vihar elvonultával az őrnagy négy emberét holtan találják, West pedig nyom nélkül eltűnik. Két túlélő katona maradt csupán, de mindketten más történetet adnak elő a nyomozásra kirendelt ex-kommandósnak, aki egykor szintén West alatt szolgált és aki időközben elsőrangú kihallgató-tiszt lett.

 

Nagyfater elszabadul - Moziverzum, szeptember 20. kedd, 23.25h

Sosem tudhatod a nagyfater milyen extra igényekkel áll elő. Jason Kellyt egy hét választja el, hogy feleségül vegye főnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdődhet kiszámítható, tökéletesnek tűnő élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű, vad partijairól híres fesztivál zajlik.

 

Skalpvadászat - Mozi+, szeptember 20. kedd, 23.40h

Viktor, a kegyetlen maffiavezér meggyilkolja Nick Cassidy New York-i nyomozó családját. Nick bosszút esküszik és Ázsiába utazva követi Viktort. Thaiföldön Tony egy helyi nyomozó segítségével készül a végső leszámolásra.