Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd esti mozi a tévében.

Kelly hősei - Filmcafe, október 4. kedd, 20h

Mélyen a frontvonal mögött, egy németek által elfoglalt francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz _ 16 millió dollár értékű aranyat. Néhány amerikai katona, akinek a véres háború csak játék, elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont. Kelly vezetésével nekivág a hadsereg válogatott eszeveszettjeinek kommandója ütközeteken, aknamezőkön, bombatámadásokon, szövetséges és ellenséges frontvonalakon keresztül.

 

Az - Viasat3, október 4. kedd, 21h

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

 

Törvénytisztelő polgár - Moziverzum, október 4. kedd, 21h

Egy betörés vérengzéssé fajul, az egyedüli túlélőt semmi sem gátolhatja meg abban, hogy megbosszulja szeretteinek halálát. A Törvénytisztelő polgár az Olasz meló rendezőjének új, pörgős akciójelenetekkel teli filmje. Clyde Shelton (Gerard Butler) egy becsületes családapa, akinek feleségét és lányát brutálisan meggyilkolják a félresikerült betörés során. Miután a gyilkosokat elfogják, az ügy Nick Rice (Jamie Foxx), a feltörekvő ügyész kezében landol. Nick az egyik gyanúsítottnak vádalkut, és ezzel együtt enyhe ítéletet ígér, a gyilkos cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később a vádalkut kötött bűnözőt holtan találják, Clyde Shelton rögtön bevallja, hogy ő a tettes. Amikor előzetes letartóztatásba helyezik, figyelmezteti a ranglétrán már feljebb lépett egykori ügyészt, ha nem ismerik el tévedésüket az ügyet tárgyaló kollégáival együtt, minden résztvevő a gyilkosok sorsára jut. Hamarosan megkezdődik a tíz évig tervezett véres sakkjátszma.

 

Warrior - A végső menet - Paramount Network, október 4. kedd, 21h

A korábbi birkózótehetség intenzíven készül a bajnokságra, miközben a bátyja, Brendan a harcosból lett gimnáziumi tanár egy utolsó reménytelen erőfeszítéssel visszatér a ringbe, hogy megmentse a családját a teljes pénzügyi összeomlástól. Brendan szinte valószínűtlen sikerei azon útra irányítják, amely elkerülhetetlenül a Tommy-val történő összecsapás felé vezet. Egy olyan csúcspont felé, amely olyan felemelő és oly lelkesítő, hogy látni kell ahhoz, hogy elhiggyük.

 

Herkules - Mozi+, október 4. kedd, 21h

Trákiában véres polgárháború dúl. Rhesus, a gonosz hadúr azzal fenyeget, hogy káoszba taszítja a királyságot. A kétségbeesett Cotys király és a lánya, Ergenia a legendás harcoshoz, Herkuleshez fordulnak segítségért. A mitikus hős egy csapat zsoldossal elindul, hogy helyreállítsa a békét, és visszaültesse a jogos királyt a trónra. Félistenként a földöntúli ereje segíti őt a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. Útjuk során emberekkel és szörnyekkel kell megküzdeniük.

 

Halhatatlanok - AMC, október 4. kedd, 21h

Heraklion kegyetlen és vérszomjas királya, Hyperion (Mickey Rourke) és ádáz hadserege az egész ókori Hellászt lángba borítja, hogy rátaláljon a rég elveszett epiruszi íjra. A félelmetes hatalommal bíró fegyverrel a király letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Hyperion és légiói könyörtelen hatékonysággal perzselnek fel mindent maguk körül, és úgy tűnik, senki sem állíthatja meg őket. Egy Thészeusz nevezetű fiatal kőfaragó (Henry Cavill) bosszút esküszik, miután Hyperion feldúlja a faluját, és megöli az édesanyját. Phaedra, a papnő (Freida Pinto), látja a jövőt, és miután találkozik Thészeusszal, meggyőződésévé válik, hogy a férfi az egyetlen, aki véget vethet a pusztításnak. A nő segítségével Thészeusznak sikerül maroknyi csapatot összegyűjtenie, és elindul, hogy megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

 

Vörös hajnal - Film Mánia, október 4. kedd, 21h

Valahol Coloradóban, egy kisvárosban a középiskolai történelemóra nyugalmát repülőgép-zúgás zavarja meg. Az ablakokhoz szaladó diákok azt látják, hogy ejtőernyős katonák százai ereszkednek alá. Amint földet érnek vadul tüzet nyitnak... Háború van. Az Amerika-elllenes erők szárazföldi inváziója megkezdődött. Mindenki tehetetlenül figyeli az eseményeket. Egy maroknyi fiatal azonban megpróbál ellenállni a hatalmas túlerőnek. A hegyekben gerilla csapatot szerveznek, hogy a megfelelő pillanatban lecsapjanak az agresszorra.

 

Sebhelyek - Film+, október 4. kedd, 21h

Orin Boyd (Steven Seagal) mindig kilógott a sorból. Gyűlöli a szabályokat, a maga útját járja, és sosem tudni, mire készül, mire gondol éppen. De valamit még jobban gyűlöl: az árulókat. Keresztes hadjáratot indít mindazok ellen, akik a rossz oldalra álltak. Új háború kezdődik, ezúttal rendőr harcol rendőr ellen. Boyd dolgát csupán egyvalami nehezíti: nem tudja, kiben bízhat, és ki van ellene. A biztonság kedvéért feltételezi, hogy csak magára számíthat, de ebben is téved.

 

Új faj - Filmcafe, október 4. kedd, 22.50h

Michael Oblowitz filmje a távoli jövőben játszódik, amikor a vámpírok többé nem rejtőzködnek, hanem a sötétből előbújva igyekeznek beilleszkedni az emberek társadalmába és békés fajként élni. Egy renitens vámpír azonban bestiális gyilkosságok egész sorozatát követi el: feltépi áldozatai torkát és kiszívja vérüket. Az ügyet egy zsarura és vámpír kollégájára bízzák.

 

Fűrész - AMC, október 4. kedd, 22.55h

Mit tennél meg azért, hogy mentsd az életed? Készülj egy idegborzoló utazásra a terror legsötétebb bugyraiba. A megháborodott szadista sorozatgyilkos áldozatait megszállottan az élet értékére akarja megtanítani úgy, hogy erkölcsileg szilárd embereket rabol el, és hátborzongató játékra kényszeríti őket, melynek tétje a saját életük. Az áldozatok mindegyikének képtelen döntési helyzetekkel szembesülve kell megküzdenie azért, hogy visszanyerje életét, vagy ellenkező esetben belehaljon a próbálkozásokba.

 

Rohanás - AXN, október 4. kedd, 22.55h

A szabadulás nem egyenlő a szabadsággal. Egy férfi (Dwayne Johnson) kiszabadul a börtönből, és tudja: legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk. Nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége. Tudja, hogy csak néhány órája van. A nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen). Ő mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bűnöst, és a szemébe nézzen.

 

Kész katasztrófa - SuperTV2, október 4. kedd, 23h

Az életet nagy kanállal habzsoló Amy minden pasival összejön, aki megtetszik neki, de egyikkel sem tervez hosszú kapcsolatot. Jól érzi így magát és ezen nem is akar nagyon változtatni. Ám egy fess sportorvos megjelenése megváltoztatja a dolgokat, amitől Amy nagyon megrémül!

 

Wanted - Mozi+, október 4. kedd, 23h

Wes nyugtatókon él és rabszolgaként dolgozik egy irodában. A főnöknője rendre megalázza, a barátnője pedig félrelép a legjobb barátjával. Egyik nap azonban találkozik egy szexis lánnyal, aki nemcsak elmondja neki, hogy a rég elfeledett édesapját megölték, hanem egy lövöldözés során megmenti az életét. Kiderül, hogy az apja egy titkos társaság tagja volt, amely a világ egyensúlya felett őrködik. Ők azok, akik végeznek a világra veszélyes emberekkel. És most eljött az idő, hogy Wes az apja nyomdokaiba lépjen. Ám ő rájön, hogy a nemes eszmék mögött más érdekek húzódnak meg...

 

A sárkány bosszúja - Film Mánia, október 4. kedd, 23.05h

Bangkokban a fiatal Kham apjával a dzsungel egyik kis falujában nevelkedett, elefántok között. A falu lakói az elefántokat a legjobb barátjuknak tekintik. Amikor a legöregebb elefántot és annak gyermekét elrabolják a faluból Kham bosszút esküszik és elindul, hogy megkeresse legféltettebb barátját. A nyomok Ausztráliába vezetnek, ahol Kham rájön, hogy az elefántot az ott uralkodó thai maffia klán vezérének, Madame Rose-nak rabolták el. Kham minden kung-fu tudását beveti, hogy kiszabadíthassa az állatot.

 

Möbiusz - Moziverzum, október 4. kedd, 23.10h

Egy FSB ügynök beleszeret egy, a szervezete által beszervezett amerikai nőbe, akinek az a feladata, hogy szerezzen terhelő bizonyítékokat főnöke, a milliárdos bankvezér ellen...

 

Tisztítótűz - Film+, október 4. kedd, 23.10h

A kiváló pszichológiai érzékkel rendelkező Jack Cole nyomozó már évek óta felhagyott eredeti tevékenységével. Ám amikor Los Angelesben útjára indul egy tébolyodott sorozatgyilkos, a hatóságok kénytelenek a segítségét kérni. Cole azonban nem dolgozhat egyedül, új társat kap Jim Campbell nyomozó személyében, akivel az első pillanattól kezdve gyűlölik egymást. De le kell küzdeniük a kölcsönös ellenszenvet ahhoz, hogy elkaphassák a gyilkost, akinek legutolsó áldozata Cole volt felesége és annak legújabb férje.

 

Good Will Hunting - Paramount Network, október 4. kedd, 23.55h

Amerika egyik legjobb egyetemének legbrilliánsabb elméje nem egy diák, hanem a fiú, aki az iskola folyosóit takarítja. Will Hunting egy eszes, munkásréteg-beli zseni, aki azonban megbukik az élet iskolájában. Will a megengedhetőnél többször nézett már szembe a törvénnyel, és most az utolsó esélyt egy pszichológus tanár jelentheti számára. A professzor az egyedüli ember Will élete során, aki közel tud férkőzni hozzá. Miután Will rákényszerül arra, hogy szembenézzen múltjával, rájön, hogy ő maga az egyedüli akadály, ami visszarántja őt.