Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

A kedd esti szórakozás a tévében van.

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét - Film+, augusztus 8. kedd, 21h

Danny Ocean (George Clooney) és elit betörő bandája az évszázad rablásában 160 millát zsákmányol Terry Benedict (Andy Garcia) kaszinójából. A csapat tagjai ezután megpróbálnak jó útra térni, de ez majdnem olyan komoly kihívásnak bizonyul, mint a rablás maga. Amikor egyikük lebuktatja a társaságot Benedictnél, véget ér a nyugalom. A tulaj a pénzét akarja _ kamatostul. Nincs más hátra, a csapatnak megint pénzt kell szereznie. A terep ezúttal az öreg kontinens, ahol egyszerre három európai nagyvárosban akarnak a Las Vegas-i akciónál nagyobb balhét végrehajtani. Mindeközben Rusty Ryan (Brad Pitt) exbarátnője, az Europol-ügynök Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) rájuk vadászik.

 

Ragadozó - Mozi+, augusztus 8. kedd, 21h

A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat _ akik a környéken tűntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült férfiak, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de nem is a fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akiről csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késő. A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója, aki azért látogatott a földre, hogy trófeákat gyűjtsön...

 

Kalandpark - Viasat3, augusztus 8. kedd, 21h

James lába előtt hever a világ. Friss diplomával a zsebében a fiatalember arra készül, hogy valóra váltsa álmát, és átruccanjon Európába. Ám a szülei bejelentik, hogy nem tudják az utazás költségeit magukra vállalni. A csalódott ifjú így kénytelen munkát vállalni a helyi vidámparkban. Nemcsak keveset fizetnek, de a munka megalázó és unalmas: a hideg német sör és a csábos francia lányok helyett be kell érnie az állandóan zsibongó kölyökhaddal és a lefárasztott szülőkkel. A rémálomba illő nyár azonban élete nagy kalandját tartogatja James számára, amikor találkozik a csinos Emmel.

 

Nappali őrség - Film Mánia, augusztus 8. kedd, 21h

A Fény és a Sötétség határát a természetfeletti képességekkel megáldott Nappali őrség ügynökei védik. Az ősi jóslat szerint egy nap eljön valaki, aki hatalmasabb mindenkinél és eldönti a Fény és a Sötétség közötti küzdelmet. A sors iróniája, hogy az őrség egyik tisztjének, Antonnak (Konsztantyin Jurjevics Habenszkij) a fia a kiválasztott. Amikor a fiú hátat fordít a Fény birodalmának és csatlakozik a Sötétség seregeihez, úgy tűnik, nem lesz, aki megállítsa a vámpírok, boszorkányok, alakváltók invázióját. A Fény emberei a kezdő Szvetlanában (Marija Mihajlovna Porosina) bíznak, akiből nagy hatalmú varázslónő lehet, ha meg tudják védeni.

 

Kilenc hónap - Magyar Mozi TV, augusztus 8. kedd, 21h

Juli egyedül neveli kisfiát. Új munkahelyén, a téglagyárban a művezető beleszeret, még feleségül is venné. Juli, bár szereti a férfit és gyereket vár tőle, mégis a szabadságot választja.

 

Kobra - AMC, augusztus 8. kedd, 21h

Az igazi neve Cobretti. De azoknak, akik ismerik és azoknak, akik azt kívánják, bárcsak ne ismernék, ő egyszerűen csak Kobra. Ha a bűn betegség, Kobra a legjobb gyógyszer ellene. Kobra a nagyváros utcáin edződött specialista: azokra az ügyekre szakosodott, amelyekről a többiek azt állítják, hogy lehetetlen őket megoldani és vagy nem merik, vagy nem akarják leleplezni az igazi tettest. Kobra neve hallatán hideg rázza még a legagyafúrtabb bűnözőt is, hiszen szokatlan, eredeti módszerei, elszántsága, célratörése még saját kollégáit is gyakran őrületbe kergeti. De most, amikor elszabadult a bűn a nagyvárosban, a rendőrség Kobrát küldi az ártatlan áldozatokat sorozatban gyilkoló, bestiálisan kegyetlen ismeretlen bűnöző nyomába. De vajon ez a gyilkos egyedül hajtja végre tetteit, vagy mások is beleártották magukat az ügybe?

 

Külvárosi kommandó - Viasat Film, augusztus 8. kedd, 21h

Shep Ramsey, a galaxis legfélelmetesebb harcosa éppen sikerrel teljesítette legújabb misszióját az öldöklő űrbarbárok ellen. Főnökei azonban kényszerszabadságra küldik, mert véleményük szerint már Shep sem a régi. Hat hetet kell eltöltenie a Föld nevű bolygón, egy békés külvárosban. Szobát bérel Charlie Wilcox, a hóbortos tervezőmérnök házában, s alaposan felkavarja vendéglátói és a külváros lakóinak nyugalmát. Ám ez csak a kezdet, mert halálos ellenségei bemérik tartózkodási helyét, és két rettegett űrfejvadászt küldenek utána.

 

Jöttünk, láttunk, visszamennénk - Filmcafe, augusztus 8. kedd, 21h

Egy középkori lovag és pajzshordója mai világunkban találják magukat egy szenilis varázsló jóvoltából. Egy lovagnak nem okoznak gondot a sárkányok, bármiféle formát öltsenek is, ezért gyakran kénytelen kivonni kardját gépesített világunkban. Feltalálja magát és családja mai leszármazottait kéri fel segítségül, hogy visszajuthassanak saját korukba. A család persze hitetlenül áll a páncélos szélhámos előd furcsaságai és körmönfont beszédmódja előtt.

 

A gyűjtő - Paramount Network, augusztus 8. kedd, 21h

Nyolc elrabolt nő, mind gyönyörű és okos. Az életük Alex Cross nyomozó, és Kate Mctiernan kezében van, akik azon ügyködnek, hogy elkapják a "gyűjtőt", aki Casanovának hívja magát. Kate az egyetlen túlélője Casanova fogva tartásának, és minden erejével azon dolgozik, hogy megmentse a hozzá hasonló áldozatokat. A nyomozónak ezúttal nem csak a jó híre forog kockán, mivel unokahúgát is elrabolták.

 

A kaptár 3. - Teljes pusztulás - AXN, augusztus 8. kedd, 22.55h

Miután a kísérleti stádiumban lévő T-vírus kiszabadult a Védernyő Vállalat titkos földalatti laboratóriumból, először Racoon City városát, majd az egész világot megfertőzte és a népesség nagy részét zombivá változtatta. Alice egykor maga is kísérleti alany volt, akinek a kutatók megváltoztatták a génjeit. Ennek köszönhetően emberfeletti képességekre tett szert, amelyeket a gátlástalan tudósok, illetve a cég ellen fordított. Egyetlen dolog élteti és hajtja, hogy bosszút álljon a szenvedéseiért és segítsen az életben maradottaknak. Régi és új társaival az elnéptelenedett Las Vegasban portyázik.

 

Az ördög ügyvédje - Viasat Film, augusztus 8. kedd, 22.55h

Kevin Lomax, a sikeres védőügyvéd egyetlen pert sem veszített még életében, mert szinte hipnotikus erővel bírja rá az esküdteket, hogy mentsék fel ügyfeleit. De nemcsak a tárgyalóteremben, hanem a magánéletében is szerencsés, elbűvölő feleségével, Mary Annel az oldalán. De semmi sem tarthat örökké. Egy napon betoppan hozzá egy tekintélyes New York-i jogi cég megbízottja és közli vele, hogy felettesei felfigyeltek hihetetlen teljesítményére és szeretnék a cég munkatársai között látni. Feleségével New Yorkba utazik, ahol hamarosan megismerkedik a cég titokzatos vezetőjével, John Miltonnal is. A nagyravágyó Kevin nem bír ellenállni a kísértésnek és elfogadja Milton ragyogó ajánlatát. Új főnöke életmódja, hatalma és a körülötte lebegő érzéki női figurák kibillentik egyensúlyából. Azonban amikor sztárügyvédként belekóstol a hatalomba, valami megváltozik benne. A győzelem megszállottjává válik és többé semmi más nem érdekli. Nem figyel felesége baljóslatú látomásaira, aki egyre furcsább dolgokat tapasztal és megérzi, hogy súlyos árat kell fizetniük a csillogó előnyökért. Kevin egyre nehezebb tárgyalótermi megmérettetéseken esik át. Mindene a diadal, de elkezd félni. A földi pokol kapujában Milton vár rá.

 

Tökéletes gyilkosság - Filmcafe, augusztus 8. kedd, 23h

A New York-i milliomos, Steven Taylor mindent megkapott az élettől, amit ember csak kívánhat: pénzt, hatalmat és egy gyönyörű, fiatal feleséget. Emily az ENSZ-ben dolgozik többnyelvű tolmácsként; előkelő, okos asszony, akit egy csöppet sem elégít ki, hogy a férje csupán gyűjteménye legértékesebb darabjának tekinti. Nem csoda hát, hogy egy idő után egy másik férfi karjaiban keres vigaszt: David Shaw szegény, de tehetséges festő, aki mindent megad az elhanyagolt fiatalasszonynak, amit Emily a férjétől nem kaphat meg. Taylor azonban hamarosan rájön, mi az oka felesége egyre hűvösebb viselkedésének és végzetes lépésre szánja el magát. Nem kevesebbet kíván elkövetni, mint a tökéletes gyilkosságot.

 

A briliáns csel - Moziverzum, augusztus 8. kedd, 23.15h

Thom, az ifjú zseni nem találja a számára megfelelő munkát, annak ellenére, hogy óriáscégek csábítóbbnál csábítóbb ajánlatokkal bombázzák. A fiún elnehezedni látszik apja nyomása is, amikor is egy váratlan, titokzatos üzenet érkezik a telefonjára, amely egy olyan munkával kecsegtet, ami rögtön felkelti az ifjú Thom figyelmét. A titokzatos megkeresés egy kincsvadász csapattól érkezik, akik arra vállalkoznak, hogy a Spanyol Központi Bankot kirabolva szerezzenek meg egy nagyon értékes műtárgyat. A feladat azonban nehezebb, mint amilyennek az elsőre tűnik, ugyanis nem elég, hogy az épület biztonsági főnöke mindenre elszánt, de a széf egy titokzatos mérnöki csoda eredménye, ráadásul a csapatnak a foci vb okozta káoszban kell kirabolnia azt.

 

Nincs alku - Paramount Network, augusztus 8. kedd, 23.30h

Samuel L. Jackson és Kevin Spacey főszereplője ebben a feszült thrillerben, amely egy túsztárgyalóról szól, aki miután gyilkosságra készül, emberek túszul ejtésével próbálja tisztázni a nevét.

 

A kolónia - Film Mánia, augusztus 8. kedd, 23.45h

Az éghajlat szélsőséges viszonyai miatt 2045-re a Föld még életben lévő lakossága elszigetelt földalatti kolóniákban él. A telepek elsődleges feladata a betegségek visszaszorítása és kellő mennyiségű élelmiszer termelése a populáció számára. A Hetes számú kolónia vezetője Briggs (Laurence Fishburne) pár katonával az oldalán a távoli Ötös számú kolóniába indul, miután vészjelzést kaptak a testvértelepről. Az extrém hideg időjárást leküzdve az Ötös számú telepen egy túlélőt találnak, akinek elmondása és a talált nyomok alapján Briggs és csapata szembesül azzal, ami az ő kolóniájukat is fenyegetheti. A két telep között fekvő egykor volt nagyváros romjain keresztül visszaküzdve magukat Briggs az Ötös számű telepen látottaktól is váratlanabb változásokkal találja magát szembe, melyeknek felelőse, a telepen maradt erőszakos társa, Mason (Bill Paxton).