TOP10 BRAND
1
ORIGO 994 092 RU
2
INDEX 966 960 RU
3
24 902 224 RU
4
TELEX 867 952 RU
5
BLIKK 842 248 RU
6
IDOKEP 622 472 RU
7
PORTFOLIO 522 920 RU
8
PENZCENTRUM 420 240 RU
9
FEMINA 414 596 RU
10
NLC 398 888 RU
1
ORIGO 994 092 RU
2
INDEX 966 960 RU
3
24 902 224 RU
4
TELEX 867 952 RU
5
BLIKK 842 248 RU
6
IDOKEP 622 472 RU
7
PORTFOLIO 522 920 RU
8
PENZCENTRUM 420 240 RU
9
FEMINA 414 596 RU
10
NLC 398 888 RU

Ezeket a filmeket ajánljuk péntekre

Pénteki lazulás a tévé előtt.

A Pendragon legenda - M5, június 17. péntek, 20h

Bátky János a londoni könyvtárakban a rózsakeresztesek titkát kutatja, esténként pedig a szépnemnek hódol. Mígnem Walesben, a Pendragonok várkastélyában egy hihetetlen kísértethistóriába nem keveredik… A magyar filmjátszás nagyjait láthatjuk ebben a habkönnyű filmben.

 

Rajongók háborúja - Paramount Network, június 17. péntek, 20h

Eric, Linus, Hutch és Windows számára a Star Wars trilógia nem egyszerűen a gyermekkorukat jelenti, hanem az életüket. Miután egyik társukról kiderül, hogy súlyos rákbeteg, elindulnak, hogy elsőként lássák a Baljós árnyak premierjét 1998-ban.

 

Álljon meg a nászmenet! - Viasat2, június 17. péntek, 20h

Julianne (Julia Roberts) és Michael (Dermot Mulroney) elválaszthatatlanok. Kamaszkori szerelmük hamar őszinte barátsággá változott, és ők nem is akarnak ezen változtatni. Aztán, mint derült égből a villámcsapás, Michael egy napon bejelenti, hogy megnősül: feleségül veszi egy milliomos gyönyörű lányát, Kimberlyt (Cameron Diaz). Julianne rádöbben, hogy eddigi életét óriási tévedésben és önámításban élte: hiszen szerelmes a legjobb barátjába! Azonnal nekilát, hogy megváltoztassa az események menetét, és őt vezesse oltár elé az ifjú vőlegény. Az akció első lépése: szerezni magának egy álkérőt, aki majd féltékenységet ébreszt Michaelben.

 

Összeomlás - AXN, június 17. péntek, 21h

William Foster (Michael Douglas), a hétköznapi tisztviselő egy reménytelennek tűnő forgalmi dugóban várakozva váratlanul bekattan. Kocsiját maga mögött hagyva gyalogosan elindul hazafelé. Kislányának születésnapja van, ezért olyan fontos idejében hazatérnie. A baj csak ott kezdődik, hogy a hazafelé vezető úton többen is az útjába kerülnek, és az akadályokra az elkeseredett férfi agresszióval válaszol. Hamarosan a rendőrséggel a nyomában menekül, és csak Prendergast nyomozó (Robert Duvall) sejti, mi lehet az ámokfutás hátterében.

 

Másnaposok 2. - Viasat3, június 17. péntek, 21h

Mindenki tudja, hogy Alant (Zach Galifianakis) legénybúcsúba meghívni őrültség. Hiába Phil (Bradley Cooper) figyelmeztetése, a házasodni készülő Stu (Ed Helms) képtelen nemet mondani a könyörgésre. Szerinte ugyanis csekély az esélye annak, hogy megint minden balul sül el, különösen Thaiföldön. Csakhogy a menyasszony 16 éves zseni öccsét is a nyakukba varrják, akiben Alan halálos riválist lát, és ismét a tettek mezejére lép. Másnap reggel Bangkokban találják magukat az eltűnt tini levágott ujjával.

 

Grindhouse: Halálbiztos - Paramount Network, június 17. péntek, 22h

Stuntman Mike (Kurt Russel) két, kéjsóvár nőkből álló banda után ered halálbiztos autójával, hogy véghez vigye gyilkos tervét, Quentin Tarantino egyik legmegbotránkoztatóbb filmjében.

 

Testcsere - SuperTV2, június 17. péntek, 22.15h

Dave és Mitch gyermekkori jóbarátok, de az élet elsodorta őket egymástól. Míg az előbbiből jól kereső, ám túlhajszolt ügyvéd, férj és háromgyermekes apa lett, addig az utóbbi agglegény, és ugyanolyan léhűtő maradt, mint volt. Egy részeg éjszakát követően azonban az életük a feje tetejére áll, ugyanis testet cserélnek! Hamarosan rájönnek, hogy a látszat ellenére ez nem is olyan jó dolog. Így kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni a régi énjüket, miközben megpróbálják nem tönkretenni a másik életét...

 

Az Ipcress ügyirat - Duna Tv, június 17. péntek, 22.55h

Az angol titkosszolgálat emberei lehetetlen helyzetbe kerülnek, amikor egyik legjobb ügynöküket meggyilkolják. Az ügy, amin dolgozott, szupertitkos volt, atomfizikusok legújabb kutatási eredményeit és életét kellett volna megvédenie a külső ellenségtől, de szinte egyik sem sikerült. Ekkor állítják előtérbe főnökei a nyegle és rámenős Palmert, akinek egyáltalán nincsenek tapasztalatai ezen a fronton, viszont kiváló a szimata és irigylésre méltóan használja az elméjét... A Len Deighton regényéből készült film Michael Caine főszereplésével a James Bond-filmek kirobbanó sikerével egy időben, de azok egyfajta hangulati ellenpontjaként készült. A filmet, amelynek két folytatása is készült, a brit filmgyártás egyik örök klasszikusaként tartják számon.

 

A sofőr mindig drága - RTL Klub, június 17. péntek, 23.10h

A pénz gondokkal küszködő Peter Roberts (Thomas Jane) egykor menő autóversenyző volt, ma főállású papucsférj és töketlen vezetőoktató, viszont az utóbbi csak részmunkaidőben. Egy nap a titokzatos Simon Keller (John Cusack) túszul ejti, és belerángatja egy bankrablásba. Roberts szeretne tisztességes állampolgár maradni, ám Keller annyira megnyerő és meggyőző stílusú bűnöző, hogy végül megengedi neki, hogy kirángassa unalmas életéből. Keller tesz is arról, hogy legyen motoros, helikopteres és FBI-os üldözés, benzinkutas és hoteles lövöldözés, kocsmai verekedés és lelkizés. Mert egy jó barát mellett mindig kaland az élet.

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu