Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Ezek a filmek lesznek a hét közepén

Az utolsó cserkész - Film+, október 2. szerda, 21h

A lecsúszott cinikus magánnyomozó összeáll a szintén züllött exhátvéddel, hogy megtalálják a gyilkosokat. Joe Hallenbeck (Bruce Willis) kiégett nyomozó, Jimmy Dix (Damon Wayans) pedig az LA Stallions exjátékosa. Hallenbecket felbérelik, hogy megvédje Coryt (Halle Berry), Dix barátnőjét. Amikor Cory egy autósüldözés során mégis gyilkosság áldozata lesz, Hallenbeck és Dix elhatározzák, hogy az ügy végére járnak. Nyomozásuk során megtudják, hogy az ügy hátterében súlyos korrupció húzódik, amelyben egy politikus és egy focicsapat tulajdonosa is érintett.

 

A végső állomás - Moziverzum, október 2. szerda, 21h

A főiskolás Nick (Bobby Kampo) az autóversenyzés szerelmese. Az egyik verseny során hirtelen látomása támad, melyben egy autóbaleset hatására összeomlik a pálya és rengeteg ember meghal. Amikor a látomása valóra válik, az események felgyorsulnak. Nick egyre több tragikus kimenetelű eseményt lát, melyek mind bekövetkeznek. A szokatlan jelenség miatt egyre többen vélik úgy, hogy maga Nick idézi elő a katasztrófákat, ám barátnője, Lori (Shantel VanSanten) segít kideríteni az igazságot.

 

Igaz történet - Viasat Film,m október 2. szerda, 21h

A New York Times kegyvesztett riportere, Michael Finkel találkozik a gyilkossággal vádolt Christian Longgal, aki elrabolta az ő személyazonosságát. Miközben Finkel nyomozni kezd a férfi után, megpróbál minél több információt összegyűjteni róla, rájön, hogy nem ez az első eset, hogy Longo felveszi más identitását. Kettejük különös macska-egér párviadala, sajátos összecsapása számos veszélyt hordoz magában: gyilkosságot, szerelmet, hazugságot és a megváltást. Megtörtént eset alapján.

 

A Védelmező - AMC, október 2. szerda, 21h

Robert McCall maga mögött hagyva a rejtélyes múltját, gondtalanul élvezi az új, békés életét. Az egykori kommandós megrendezte a halálát, hogy visszavonulhasson. Találkozik azonban Terivel, a fiatal lánnyal, akit erőszakos orosz gengszterek terrorizálnak. McCall nem tudja tétlenül nézni mindezt, és újra aktivizálja magát, hogy segítsen neki. A különleges képességeit a rászorultak szolgálatába állítja, és a törvény helyett igazságot szolgáltat számukra. Ha nincs kihez fordulni, McCall, a Védelmező segít.

 

Behálózva - Film Mánia, október 2. szerda, 21h

Mike Regannek mindene megvan, amire bárki vágyhat: szép családja, a legmodernebb okosháza és egy sikeres cége, amely épp a repülés forradalmasítására készül. Egészen addig minden rendben megy, míg össze nem veszik az informatikai tanácsadójával. Mike és családtagjai, köztük tizenéves lányának élete hirtelen veszélybe kerül.

 

Taxi 3. - Mozi+, október 2. szerda, 21.20h

Marseille-ben sohasem lesz nyugalom! Gilbert felügyelő és lelkes, de mindenre alkalmatlan csapata hiába iparkodik, hogy fenntartsa a rendet: újabb fegyveres banda tartja rettegésben a napfény városát. A Mercedesszel száguldó német bankrablók és a japán hadügyminisztert elrabló nindzsák után most a görkorcsolyán száguldó terroristákat kellene megfékezni. Amikor a rendőrség tehetetlen, természetesen csak egyvalaki segíthet: régi ismerősünk, Daniel, a turbómeghajtású taxis, akinek minden vágya, hogy barátnőjével édes kettesben kapcsolhasson a legmagasabb fokozatra. Ehelyett azonban kénytelen újból Emilien barátja és egyúttal a francia mundér becsületét megmenteni. Nincs túl sok kedve hozzá, de újból beletapos a gázba, dübörög a motor, horpad a karosszéria, és ő kétszázhúszas tempót diktálva csap szét a görkoris rosszfiúk között. Ha pedig szerencséje van, még épp odaér a randevújára is…

 

Csernobil 1986 - SuperTV2, október 2. szerda, 21.50h

Miután újra találkozik elveszett szerelmével, a tűzoltó Alekszej visszavonul, hogy új életet kezdjen, a csernobili katasztrófa azonban váratlanul ismét veszélybe sodorja.

 

A martfűi rém - Magyar Mozi TV, október 2. szerda, 22.25h

Halálra ítéltek egy férfit egy fiatal nő brutális meggyilkolásáért Martfűn, 1957-ben. Hét évvel később azonban ismét egymást követik a megrázó halálesetek. A forradalom utáni politikai tébolyban nehéz megtalálni az összefüggéseket és újra felvenni a nyomozás fonalát. Egy országban, ahol nem léteznek sorozatgyilkosok, egyre több az áldozat. A kirendelt fiatal ügyésznek minden kitartására szükség lesz, ha le akarja leplezni a rettegő kisváros kíméletlen ragadozóját.

 

Ősharag - Oh-Mah legendája - Film Mánia, október 2. szerda, 22.45h

Egy újdonsült pár egy vadregényes tájon utazik keresztül az autójukkal, amelyet rendkívül élveznek mindaddig, amíg el nem ütnek valakit, majd amikor telefonon megpróbálják bejelenteni a balesetet, valami az erdőből rájuk támad...

 

Megszállott rajongás - Film4, október 2. szerda, 22.45h

Lauren a szülei által alapított, frissen felújított wellness központ megnyitó ünnepségére készül. A megnyitóra a New Yorkban élő, három éve nem látott testvére, Amanda is hazalátogat. Amanda megismerkedik Lauren fiának, Charlie-nak barátnőjével, Mayával is, aki a központban is aktívan segédkezik. Lauren a megnyitó előtt néhány nappal, az egyik vacsora alkalmával felkéri Amandát, legyen az üzlettársa, dolgozzanak együtt a családi vállalkozásban. Férjének, Iannek kevéssé tetszik az ötlet, mivel nem ápol túl jó kapcsolatot a sógornőjével, mert az egyszer azzal vádolta meg, hogy megcsalta a feleségét. Mielőtt azonban Amanda bármit is felelhetne az ajánlatra, Lauren a megnyitón rosszul lesz és meg is hal. Amanda nyomozásba fog, mert érthetetlen számára, hogy az egészségtudatos testvére, hogy halhatott meg hirtelen szívmegállás miatt.

 

A nagy fehér - Filmcafe, október 2. szerda, 22.50h

Egy kellemes repülés egy távoli szigetre rémálommá válik öt utas számára, amikor a hidroplánjuk megsemmisül egy furcsa balesetben, és csapdába esnek egy tutajon, 100 mérföldre a parttól, ahol emberevő cápák ólálkodnak a felszín alatt.

 

Végzetes hazugságok - Paramount Network, október 2. szerda, 23h

Robert Miller (Richard Gere) a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli - első látásra Ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.

 

Elszabadult fenevadak - Mozi+, október 2. szerda, 23.10h

Frank vadállatokat fogott a brazil dzsungelben, köztük egy 400 kilós fehér jaguárt. Ugyanazon a hajón szállítja, amin egy letartóztatott bérgyilkost. A bérgyilkos kiszabadul és kiengedi az állatokat is.

 

Visszavágó - RTL HÁROM, október 2. szerda, 23.25h

Porter (Mel Gibson) egyszerű, törvénytisztelő tolvaj. Végzi a munkáját, szereti a feleségét: nem tör nagyra. Amikor egy ravasz terv segítségével ő és társa megszerzi egy kínai banda pénzét, akkor sem jár más az eszében, mint hogy tisztességes osztozkodás után mindenki élvezze nyugodtan munkája gyümölcsét. Ám a dolgok meglepő fordulatot vesznek...

 

Desperado - AMC, október 2. szerda, 23.25h

Különös fekete alak érkezik a poros mexikói kisvárosba, kezében baljós gitártokkal. Egy biztos: nem gitározni akar. Jövetelének oka nem más, mint megbosszulni kedvese halálát, akit a város kiskirálya, Bucho (Joaquim de Almeida) ölt meg féltékenységből. Hamarosan kiderül, az idegen El Mariachi (Antonio Banderas), a Zenész, aki legendás pisztolyforgató, és akit a szegény nép hősként tisztel. El Mariachi érkezése elszabadítja az indulatokat, ám az igazi leszámolás akkor veszi kezdetét, amikor a Zenész barátai is megjelennek.