Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Pihenjétek ki a nap fáradalmait a tévé előtt!

Lesz ez még így se! - Sony Movie Channel, december 29. szerda, 14.15h

Melvin hóbortos alak, csak az irodalomnak él. Kétségtelenül ő a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól mindenki falra mászik. Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a festőművészt ki nem rabolnák és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba kerül és bájos kiskutyája egyedül marad. Melvin viseli gondját a kutyusnak, aki nagyon jól érzi magát új otthonában. Ezzel lőttek a nyugalomnak. Az embergyűlölő Melvin steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, Carol, a bájos pincérnő személyében. Három különös sors szálai futnak össze egy röpke hétvégére, hogy megtapasztalják a mindennapi valós és álgondok mögött az élet napos oldalát. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez egyre kevésbé sikerül neki.

 

Pokémon – Pikachu, a detektív - RTL Klub, december 29. szerda, 15.40h

Tim (Justice Smith) világában, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. A legendás zsaru fia nem bánja, hogy nem lett rendőr, mint az apja, de mindig is szeretett volna Pokémon-edző lenni. Amikor Tim apja nyomtalanul eltűnik, egy apró lény állít be, aki azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó, sőt legyőzhetetlen hős. A kicsi, sárga, villámfarkú Pikachu be akarja bizonyítani, hogy milyen nagyszerű detektív, ám amikor egy véletlen miatt a pokémonok megvadulnak, Timnek és a kis pokémonnak össze kell fognia, hogy megállítsák a katasztrófát.

 

Szellemirtók - Viasat3, december 29. szerda, 16.10h

Dr. Venkmant (Bill Murray), Dr. Stantzot (Dan Aykroyd) és Dr. Spenglert (Harold Ramis), a mániákus parapszichológusokat kirúgják az egytemről, ahol eddig tanítottak és kutatásaikat végezték. Megélhetésük és Manhattan érdekében szellemirtó irodát nyitnak. Az első komoly megbízásuk nem is várat sokáig magára, a szomszédjukat és annak házát megszállták a szellemek. A baj nem jár egyedül: hőseinknek hamarosan a New Yorkban elszaporodó kóbor szellemek is feladják a leckét.

 

Vegasi vakáció - AMC, december 29. szerda, 16.40h

Griswold ismét nyaralni viszi a családját, ezúttal Las Vegasba mennek. A sivatag közepén elterülő neonfényben úszó város azonban nemcsak a szerencsejátékok, hanem a bűnök és csábítások ördögi központja is. A család minden tagját rabul ejtik a bűnös városban kísértő szerencselovagok. A papa le is ragad egy játékasztalnál, ahol az egész családi vagyont el lehet verni. A veszteségek összehozzák Clarkot egy másik megkopasztott család tagjaival és együtt keresnek kiutat. Ha Las Vegas átverte őket, ők is átverik Las Vegast.

 

Gru - SuperTV2, december 29. szerda, 19h

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...

 

Paddington - Filmcafe, december 29. szerda, 19.10h

A kismackó a perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével, aki sokat mesélt neki Angliáról. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni felcsempészi a mackót egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. Egyedül érkezik a Paddington állomásra, ahol azzal szembesül, hogy az élet nem pont olyan a városban, ahogy azt megálmodta. Szerencsére találkozik a Brown családdal, akik befogadják, amíg megkeresi a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire.

 

L'ecsó - RTL Klub, december 29. szerda, 19.40h

Remy, a patkány kölyökkora óta rajong a legendás Gusteau főzőműsoráért, és arról álmodik, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, megismerkedik Linguinivel, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló mosogató fiújával, s együtt megfőzik minden idők legfinomabb levesét.

 

Batman: Kezdődik - Film+, december 29. szerda, 21h

Bruce Wayne (Christian Bale), az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard (Liam Neeson), a keleti mester a harcosai közé veszi, és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben, és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és James Gordon nyomozó (Gary Oldman) mernek szembeszállni Ra's Al Ghul embereivel…

 

A hetedik mennyország - Film Mánia, december 29. szerda, 21h

Elmo McElroy (Samuel L. Jackson) elismert kémikus, aki nem veti meg a tudatmódosító szereket. Mivel még nem kóstolt semmi olyat, amivel teljesen elégedett lenne, ezért saját maga kezd kutatni a tökéletes szer után. A kutatásnak meg is lesz az eredménye! Az iszonyú töménységű szer paradicsomi állapot elérésével kecsegtet. Elmo féltve őrzött receptjét Londonban akarja eladni. Nagy haszonnal kecsegtető utazása során azonban Liverpoolban köt ki. Hozzácsapódik két hívatlan cimbora, egy drogos és kiszámíthatatlan barátnője. Elmo hihetetlen kalandjai közben elkezdi félteni életét és már nem is találja olyan vonzónak a drogokat. Rájön, hogy nem bízhat senkiben, amíg nála a méregdrága csodaszer.

 

Stigmata - Moziverzum, december 29. szerda, 21h

Andrew atya a Vatikán egyik szaktekintélye, a megmagyarázhatatlan csodákkal foglalkozik. Brazíliába küldik, ahol egy kisváros templomában könnyezni látták a szentek szobrait. Közben Amerikában furcsa dolgok történnek egy egészen nyugodt, mindennapos lánnyal. Frankie először orvosokhoz és pszichológusokhoz fordul magyarázatért. Testén kiütköznek Krisztus szenvedésének jegyei, a stigmák. Az egyház ezért Andrew atyát értesíti. A lánnyal való találkozáskor a pap megérzi a fenyegető, ellentétes erőket. Nyomozása során kétezer éves imaszöveg kerül elő, amely mintha korunk emberét figyelmeztetné valami közelgő tragédiára...

 

Amerikai pite - Paramount Network, december 29. szerda, 21h

Jim, Oz, Finch és Kevin négy jó barát, akik fogadást kötnek, miszerint érettségi előtt mind elveszítik szüzességüket. Most azon dolgoznak, hogy véghezvigyék tervüket a végzős bál estéje előtt.

 

Női szervek - SuperTV2, december 29. szerda, 21h

Sarah Ashburn és Shannon Mullins egyaránt kemény, a munkájának élő, magányos nő, és mindketten egyformán gorombák. Emiatt aztán ki nem állhatják egymást. A helyzetet tovább rontja, hogy Ashburn nagyképű FBI-ügynök, Mullins viszont egyszerű, mocskos-szájú bostoni rendőrnő. Amikor Ashburn ki akarja venni a kezéből az ügyét, rá kell jönnie, hogy emberére akadt. Így kénytelen-kelletlen összefognak, hogy lekapcsolják az agyafúrt és könyörtelen drogbárót. A kényszerű közös munka során pedig megtanulják tisztelni egymást...

 

Az utolsó cserkész - RTL Klub, december 29. szerda, 22h

Mikor egy autós üldözés során Coryt (Halle Berry) megölik, Joe Hallenbeck (Bruce Willis) nyomozó és Cory barátja, Jimmy Dix (Damon Wayans), az LA Stallions volt játékosa elhatározzák, hogy a gyilkos nyomába erednek. Az ügy felgöngyölítése során azonban hamarosan rájönnek, hogy súlyos korrupció húzódik a háttérben. A szálak egy korrupt politikushoz és egy focicsapat tulajdonosához vezetnek.

 

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!