Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

A tévé felkészült a szerdára, és Te?

Hirtelen 30 - Viasat3, november 8. szerda, 21h

A tizenhárom éves Jenna azon szomorkodik, hogy az igazán klassz srácok átnéznek rajta. Az álmodozó lány eddig jól elvolt a szomszéd fiúval, de szeretne menőbb társasághoz tartozni. A születésnapi bulijára ezért meghívja a suli trendi személyiségeit. A parti csúfos kudarcba fullad, és Jenna megszégyenülten fogadalmat tesz: ha felnőtt lehetne, áloméletet élne! Reggelre harmincévesen ébred, egy varázslatos pillanat alatt csábos üzletasszony lett belőle, akinek a lába előtt hever a világ. Jenna azonban hamarosan rájön, hogy az élet mit sem ér, ha mindent készen kap az ember.

 

Norbit - Paramount Network, november 8. szerda, 21h

A történet egy visszahúzódó srácról szól, akinek sosem volt szerencséje az életben. A szülei egy étterem lépcsőjén hagyták, a vele egykorúak mindig piszkálták, és feleségül vett egy zsarnok nőt, akinek családjába sem könnyű beilleszkednie. Azonban miután találkozik álmai nőjével, mindent megtesz annak érdekében, hogy vele lehessen.

 

A gyermek - Moziverzum, november 8. szerda, 21h

Sarah és kisfia Chris, hátra hagyják a nagyvárosi életet és vidékre költöznek, hogy új életet kezdjenek. Nem sokkal a beköltözést követően a fiúnak nyoma veszik a közeli erdőben. Mikor Sarah rátalál fiára egy óriási gödör mellett, úgy tűnik, Chrisnek kutya baja sincs. A fiatal nő ugyanakkor érzi, valami nincs rendben. Egyre erősebb benne a gyanú, hogy a gyermek, akit hazavitt a gödörtől, nem az Ő fia.

 

Kopaszkutya - Magyar Mozi TV, november 8. szerda, 21h

A banda turnéja akadozik. Változtatni kell. A főnök felismeri az idők szavát: külvárosivá kell lenni, le kell menni kutyába. Legyenek Kőbánya Blues Band. A fiúk ráállnak. Szereznek egy kutyát, felfedezik Billt, aki mindenkinek tetszik, durvább szövegeket írnak, és már az első koncert sikeres. Az igazi nagy áttörést a gellérthegyi szabadtéri buli hozza, a gyerekek őrjöngnek...

 

Vérmesék - RTL HÁROM, november 8. szerda, 21h

A hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. Húsz millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) kapja a feladatot, hogy Franciaországba telepítse és védelmezze Franket, feleségét, Maggie-t (Michelle Pfeiffer), két gyerekét Belle-t (Dianna Agron) és Warrent (John D'Leo).

 

Az utolsó emberig - Mozi+, november 8. szerda, 21h

John Link (Mel Gibson) a korábbi keménymotoros és elítélt zavaros élete pillanatok alatt még inkább viharossá válik, amikor egy nap feltűnik az évek óta eltűnt kislánya, Lydia (Erin Moriarty). Ő azonban nem önszántából tűnt fel ismét, hogy a kis család újra egymásra találjon. Segítségre van szüksége, mert egy mexikói drogkartell szeretné őt levadászni. Így veszi kezdetét az a meredek kaland avagy hajsza, amit apa és lánya most együtt élhet át, hosszú évek után...

 

A vér szava - Filmcafe, november 8. szerda, 21h

A jóképű Jackson Baring és csinos barátnője, Helen szerelme idillinek mondható. Mindketten boldogok, amikor a lány teherbe esik, és egy percet sem gondolkodnak azon, hogy összeházasodjanak-e. Az esküvő után elhatározzák: hazaköltöznek a fiú szülővárosába, hogy ott szülessen meg gyermekük. Miután megérkeznek, Helen megismeri Jackson édesanyját is, aki nem rejti véka alá, hogy ez a kapcsolat nincs az ínyére. Ellenszenve azonban nemcsak barátságtalan viselkedésében nyilvánul meg: apró, de egyre veszélyesebb mesterkedéseivel szabályosan pokollá teszi Helen életét...

 

Batman: Kezdődik - Film+, november 8. szerda, 21h

Bruce Wayne (Christian Bale), az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard (Liam Neeson), a keleti mester a harcosai közé veszi, és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben, és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel (Katie Holmes) és James Gordon nyomozó (Gary Oldman) mernek szembeszállni Ra's Al Ghul embereivel…

 

Eszkimó asszony fázik - Duna World, november 8. szerda, 22.30h

Mariról, az egykori szökött intézeti lányról nehéz elhinni, milyen erővel vonzza a bűvkörébe került férfiakat. Laci neves zongoraművész, aki miután összeakad Marival, csapot-papot, s főként a saját karrierjét teljesen elfeledve segíti a lányt énekesnői ambíciói kiteljesítésében. Csak arra nem számít, hogy Marit változatlanul erős szálak kötik férjéhez, Jánoshoz, a süketnéma állatkerti állatgondozóhoz. És hogy hogyan lehet egy szerelmi háromszöget megnyugtatón kezelni? Erre sajnos nincs recept…

 

Hallgatási fogadalom - Film Mánia, november 8. szerda, 22.50h

Dr. Joachim Ferrer (Gérard Depardieu) erőszakos múltjától menekülve, lelkében egy mélységes titokkal az egyházban talál vigasztalást. Egy nap fiatal karmelita nővért szállítanak kórházába. A megmagyarázhatatlan fájdalmaktól és hallucinációktól elgyötört Sarah (Élodie Bouchez) szörnyű titkot őriz, amelyen a tőle messze élő ikernővérével, Gaëlle-lel osztozik. Ferrer megpróbál segíteni a lányon, ám hamar szembetalálja magát az egyházzal, amely minden lehetséges eszközt megragad, hogy a szörnyű bűn sose tudódjon ki.

 

London - Filmcafe, november 8. szerda, 22.50h

London nem a jól ismert világváros, hanem egy nő. Méghozzá csinos, ellenállhatatlan nő. Nem csoda hát, hogy Syd kész roncs, miután véget ér kettejük szenvedélyes, ugyanakkor viharos kapcsolata. A szakítás után Syd a kábítószerhez és az alkoholhoz menekült, így próbált felejteni _ kevés sikerrel. Amikor megtudja, hogy barátai búcsúbulit szerveznek Londonnak, annyira feldühödik ezen, hogy dílere kíséretében beront a partira. Abban reménykedik, hogy megakadályozhatja volt szerelme költözését _ kerül, amibe kerül.

 

Assassin's Creed - Mozi+, november 8. szerda, 22.55h

Cal Lynch a kivégzése előtt váratlanul kap egy utolsó esélyt. Egy új technológiának köszönhetően Cal visszautazhat az időben, egészen a XV. századi Spanyolországig, ahol újraélheti egy távoli őse, Aguilar de Nerha kalandjait. A nemes úr az Asszaszinok nevezetű titkos társaság tagjaként harcolt a hataloméhes Templomos lovagok ellen. A múlt tapasztalataival felvértezve visszatér napjainkba, hogy felvegye a harcot a Templomos társaság jelenkori tevékenysége ellen.

 

Haverok harca - RTL HÁROM, november 8. szerda, 23.20h

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül. Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.

 

Anakonda - Viasat Film, november 8. szerda, 23.45h

Terri Flores (Jennifer Lopez) és kis csapata a brazíliai őserdőbe érkezik, hogy dokumentumfilmet készítsenek egy titokzatos indián törzsről. Csatlakozik hozzájuk egy magányos vadász, Paul Sarone (John Voigt), aki karizmájának köszönhetően hamarosan átveszi az expedíció irányítását. Vezetésével egyre mélyebbre hatolnak az őserdő sűrűjébe, mire a filmesek rádöbbennek, hogy Sarone csapdába csalta őket. A megszállott vadászt ugyanis egyetlen cél hajtja: megtalálni és foglyul ejteni a folyó gyilkos urát, a 16 méteres anakondát.

 

Penge 2. - Film+, november 8. szerda, 23.50h

A vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge (Wesley Snipes) kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit. A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újra összehívja a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.

 

Nyolc tanú - AXN, november 8. szerda, 23.50h

Spanyolországba utazik az amerikai elnök, hogy a terrorizmus elleni harcról tárgyaljon. A nagygyűlésen megsebesíti egy orvlövész. A rendőrség lezárja a várost és a titkos ügynökök a merénylő után vetik magukat, el kell fogni az illetőt, mielőtt újra lecsapna. Barnes és Taylor ügynök nehéz helyzetben van, egy tűt kell megtalálniuk a szénakazalban. Megpróbálnak eligazodni a szemtanúk ellentmondó vallomásai között. Mindenki mást látott és senki sem mond igazat. Az ügynökök az eseményről készült híradó- és amatőr felvételeket is átnézik, hátha észrevesznek valamit.