Ezeket a filmeket ajánljuk szombatra

Ha szombaton csak lustálkodnál, csak kapcsold be a tévét, és válassz magadnak párat az alábbi filmek közül!

Éjjel a parton - Sony Movie Channel, február 5. szombat, 10.05h

Adrienne Willis (Diane Lane), a megcsalt feleség, és a végsőkig kihasznált anya az egyik barátja csendes, óceánparti szállójába utazik hétvégére. Férje zaklatása és a kamaszlányával folytatott örökös viták elől félrevonulva azt reméli, végre nyugalmat lel és átgondolhatja problémáit. A szállóban szállt meg Paul Flanner sebész (Richard Gere) is. A lelkiismeretével vívódó férfi egyetlen éjszakát töltene itt, ám a hirtelen érkező hurrikán elzárja a szállót a külvilágtól. A két nyugtalan lelket egymás karjaiba sodorja a tomboló időjárás és varázslatos hétvégét töltenek együtt, amely után életük örökre megváltozik.

 

Kellemes húsvéti ünnepeket! - Filmcafe, február 5. szombat, 10.45h

Stephane Margelle (Jean-Paul Belmondo) iparmágnás a Riviérán él szép feleségével, Sophie-val. Casanova-életmódot folytat: nincs nő, aki ellen tudna állni a sármos férfinak. Minden rendben is megy addig a napig, amíg feleségét ki nem viszi a repülőtérre és a búcsúzás után bele nem botlik egy 18 éves lányba. Stéphane elviszi a lányt a szokott helyekre: étterembe, éjszakai bárba és végül a lakásába. De ekkor kitör a botrány: felesége gépét törölték és amikor hazajön, férjét a fiatal lánnyal találja. Szorult helyzetében Stephane azt hazudja: a látszat csal, akit felesége lát, az nem más, mint az ő lánya...

 

Osztály, vigyázz! - AMC, február 5. szombat, 13.20h

Richard Clark (Jon Lovitz) azt állítja, hogy neveletlen kölykök nincsenek. Olyannyira hisz ebben, hogy feladja biztos és kényelmes állását az apja vezette elegáns főiskolán, és elszegődik abba a gimnáziumba, amelyet mindenki csak a közoktatás legsötétebb bugyrának tart. Néhány nap, sőt, már néhány perc is elegendő Clarknak ahhoz, hogy rádöbbenjen, hamis az előbb említett elképzelés, ugyanis az itteni diákok még a legsötétebbnél is sötétebbek. De vajon mit keres egy ilyen helyen a gyönyörű Victoria (Tia Carrere), akinek fel sem tűnik, hogy mennyire abszurd az a tény, hogy a sulinak saját temetője van.

 

A boldogság nyomában - SuperTV2, február 5. szombat, 14h

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan és biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár fáradhatatlanul próbál meggazdagodni, mégis egyre szegényebbek lesznek, végül pedig a felesége is elhagyja. A férfi így magára marad az ötéves kisfiával. Chris ekkor kockázatos lépésre szánja el magát. Feladja az állását, és jelentkezik egy bróker cég tanfolyamára. Miközben egyre mélyebbre merül a brókerkedés rejtelmeiben, pénz híján hamarosan várótermek, menhelyek lakói lesznek. Chris azonban bízik abban, hogy jókedvvel és szeretettel minden bajt legyőznek...

 

Megjött Apuci - Paramount Network, február 5. szombat, 14.20h

Will Ferrell és Mark Wahlberg néz szembe egymással az Apa-Nevelőapa leszámolásban! Brad (Ferrell) új felesége gyermekeinek a legjobb nevelőapja akar lenni. Ám felbukkan vér szerinti apjuk, Dusty (Wahlberg), így megküzdenek a gyerekek kegyeiért.

 

Cifra nyomorúság - Duna Tv, február 5. szombat, 14.30h

A Felici család teljesen tönkre ment, de öreg inasuk tanácsára, műkincs adás-vételből sikerül megtartani kifelé az úri látszatot. Befelé annál nagyobb a lemondási kényszer. Lányuk házitanítójának felmondanak, mert Lilinek a tisztességtelen, de gazdag Déry grófot szánják. A házitanító Egyiptomba megy dolgozni kölcsönpénzen, Lili pedig divatbemutatásból él. A család nehéz helyzetén Lili segíthetne, de a gróf nem akar nősülni. Tibi, Feliciék legkisebb fia, lázad a hazug életforma ellen, inkább vállalná a szegénységet. Húgát, Lilit is félti a gróftól, s ők ketten éppen akkor keverednek gyilkossági gyanúba, amikor az Egyiptomból visszatérő, időközben meggazdagodott házitanító Lili kezét jön megkérni. A megleckéztetett gróf már hiába gondolta meg magát, Lilit nem érdekli.

 

Idétlen időkig - Viasat6, február 5. szombat, 14.30h

Az időjós Phil önző, cinikus szűklátókörű alak, aki utálja a világot és pokollá teszi mások életét. Amikor vidékről kell tudósítania, már alig várja, hogy visszatérhessen Pittsburghbe a "száműzetéséből". Ebben azonban megakadályozza a váratlan hóvihar, amelyről azt jósolta, hogy nagy ívben elkerüli a környéket. Másnap reggel különös dolog történik vele: úgy érzi megismétlődik vele az előző nap, minden nyomorúságával együtt. A következő nap sem változik a helyzet, megint minden újra megismétlődik. A kétségbeesett Phil orvoshoz, majd pszichiáterhez fordul segítségért.

 

A Port.hu zenés műsorának vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős, mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.