Ezeket a filmeket ajánljuk szombatra

Szombati semmittevéshez szeretettel ajánljuk.

Ne hagyd magad, Bill! - Film Mánia, június 18. szombat, 10.05h

Billnek (Aaron Eckhart) elege van a munkájából, a feleségét in flagranti éri egy helyi hírszerkesztővel az ágyban, ezért aztán nincs a legjobb passzban. Az élet azonban hamarosan kárpótolja eddigi szenvedéséért, bármilyen furcsa, egy problémás tinédzser (Elizabeth Banks) és egy ármányos eladónő, Lucy (Jessica Alba) lesz az ír lelki sebeire.

 

Haláli fegyver - Film+, június 18. szombat, 11.25h

Egy volt nyomozót hidegre tesznek Los Angelesben, hogy azon melegében kicsalják tőle a hőn áhított mikrofilmet a kokainos süti receptjéről. Colt és Lüger _ a pisztolynevű zsarupáros _ a nyomukba ered, hogy még Bruce Willis-en is keresztülgázolva rázzák fel a kábult alvilágot. A Halálos fegyver, az Elemi ösztön és más bűnügyi filmek nevettető paródiája a magyar mozikban is zajos sikert aratott fergeteges, senkit és semmit nem kímélő humorával.

 

Isten rabjai - Duna World, június 18. szombat, 11.25h

IV. Béla király lányának élete elevenedik meg a filmen. Árpád-házi boldog Margit kilencéves korától a Domokos-rendi apácák Nyulak szigetén emelt klastromában nevelkedik. A szomszédos kolostorban szerzetesek élnek, közöttük Jancsi, a kertészfiú, akit elbűvöl a kis királylány. A szerelem érzése adja a kezébe a keresztet, a serdülő legény beáll szerzetesnek "Isten rabjai" közé.

 

Zsenikém - Az ügynök haláli - RTL Klub, június 18. szombat, 13.05h

A CIA minden ügynöke lebukik, ezért a cég feje (Alan Arkin) az elemzőjét, Maxwell Smartot (Steve Carell) veti be a bolygó megmentésére. Smart világ életében terepmunkára vágyott, de a hihetetlen 23-as ügynök (Dwayne Johnson) mellett labdába sem rúghatott. Társnak a 99-es ügynököt (Anne Hathaway) kapja, aki kaméleonként váltogatja szépséges arcát. Smart a maga fura módján egyre közelebb kerül az ellenséghez és a 99-es ügynökhöz. Az előzőről szörnyű titkok, az utóbbiról pedig borzalmas igazságok derülnek ki.

 

A hal neve: Wanda - Film Mánia, június 18. szombat, 13.55h

Egy alkalmi tolvajbanda nagyszabású akciója sikernek igérkezik _ meglépnek a milliókat érő gyémántokkal. Sajnos a banda egyik tagját, a keménykötésű George-ot elkapja a rendőrség. Ami még ennél is nagyobb baj: egyedül George tudja, hol van a zsákmány, a menekülés során ugyanis az ő feladata volt elrejteni azt. A banda többi tagja, a bombázó Wanda, a dadogós, állatvédő Ken, és Otto, egy ex-CIA-s bérgyilkos újabb tervet eszelnek ki, hogy megkaparintsák a zsákmányt. Tudják, hogy a rejtekhelyről egyedül George ügyvédjén keresztül juthatnak információhoz, így Wanda megpróbálja elcsábítani a vonalas angol úriembert, akiről kiderül, hogy fantasztikus trükköket tud az ágyban!

 

Mona Lisa mosolya - Film4, június 18. szombat, 13.55h

Katherine Watson abban a hiszemben vállalja el a munkét a leányiskolában, hogy az állam legjobb és legtehetségesebb diákjai élni fognak majd a lehetőségeikkel. Ám a lányok, köztük a vezéregyéniségek, Nancy Abbey, Joan és Betty Warren számára sokkal értékesebb egy eljegyzési gyűrű és a háziasszony szerep, mint a tudományos műveltség. Katherine érkezése felbolygatja az iskola és a diákok életét, tanítványainak előbb-utóbb dönteniük kell, merre akarnak tovább menni.

 

Családi vakáció - Viasat6, június 18. szombat, 14.15h

Clark Griswold elhatározza, hogy kerül amibe kerül, elviszi feleségét és két gyermekét Chicagóból Kaliforniába, hogy kikapcsolódjanak egy mesésen szórakoztató vidámparkban. A kirándulás nem egészen úgy sikerül, ahogyan elképzelték, ráadásul csatlakozik hozzájuk egy idős rokon, Edna néni és egy harapós kutya. A melléfogások ellenére sok vidám kalandban van részük.

 

Minden, minden - Prime, június 18. szombat, 14.30h

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében, és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra. Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek _ még ha mindent el is veszíthetnek.

 

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! - SuperTV2, június 18. szombat, 15.25h

Helen Fielding regénye alapján! Amikor utoljára találkoztunk Bridget Jones-szal, éppen megtalálta a boldogságot. Mostani történetünk kezdetén immár hat isteni hete a tökéletes álompasi, Mark Darcy barátnője, és még álmodni sem tudna szebb időszakot az életében. Vagy mégsem így van?! Bridget ugyanis még mindig a régi, tehát kételkedik önmagában, elemzi minden kósza gondolatát, karriert épít és persze veszettül számolja a kalóriákat. És ami a legnagyobb trauma számára: miután megtalálta a tökéletes férfit, most már az a baja, hogy valahogyan meg is kellene tartania...