Ezeket nézhetjük a közeljövőben a TV2-n

Újra képernyőre kerül a páros vetélkedő, a Drágám, add az életed!, ismét forog a Szerencsekerék Kasza Tibivel, tavasszal újra lesz Sztárban Sztár, megújulva tér vissza a képernyőre az Exatlon Hungary, jól ismert sztárok utazós kalandjait követi az Ázsia Expressz és egy vadonatúj, saját gyártású sorozat is debütál Mucsi Zoltán főszereplésével, Pepe címmel.

Az online Big Picture konferencián ismertette az őszi műsorokat és jövő évi műsorterveit a TV2. Fischer Gábor a TV2 Csoport programigazgatója nyilvánosságra hozta, hogy november 22-től, hétköznap esténként ismét megnyílik A Farm VIP gazdaságának kapuja. Az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöznek be a hírességek egy birtokra, ahol a régi idők világába csöppenve egy önellátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat. Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd, míg a pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

Forrás: TV2

 

Az adásokat követően ismét izgalmas kulisszatitkokkal, meglepő szembesítésekkel és feloldatlan konfliktusokkal jön a Farm VIP háttérműsora, a Farm, ahol éltünk, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével. Emellett a tavalyi évad győztese, Novák Zalán az idei széria online riportereként hozza el a legjobb extra tartalmakat és exkluzív interjúkat a Farm VIP kísérőműsorában, azok számára, akik a sztárok vidéki mindennapjainak egyetlen pillanatáról sem szeretnének lemaradni.

Az idén induló műsorok sorában hátra van még a világsikerű párkereső reality, a Bachelor – A nagy Ő premierje is, amiben Tóth Dávid olimpikon igyekszik megtalálni szíve hölgyét. Ebben segítségére lesz a reality műsorvezetője, Stohl András is. Az első adást néhány héten belül láthatják a nézők.

Milyen műsorokkal készül a jövő évben a TV2?

Újra várja a mindenre elszánt jelentkezőket a Séfek Séfe negyedik évada, és visszatér a nyár egyik sikerműsora, a Szerencsekerék is, természetesen Kasza Tibivel. Megújulva folytatódik az Exatlon, és egy régen sugárzott műsor is újra képernyőre kerül: a párok kapcsolatát és ideigeit próbára tévő Drágám, add az életed!. Ördög Nóra vezényletével újra keletre utaznak a sztárpárok: visszatér az Ázsia Expressz. Nagyszabású showműsor nélkül sem maradnak a TV2 nézői, újra parádés átalakulások szemtanúi lehetnek majd tavasszal a Sztárban Sztár legújabb szériájában.

Forrás: TV2

 

Új, heti sorozattal is készül a TV2, Pepe címmel. A széria eredetije spanyol formátum, aminek a magyar adaptációját az IKO gyártja majd a TV2 számára. A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeretfurdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával,

a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak.

Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára. A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket Kovács Lehel, Martinovics Dorina, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Kovács Panka, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

(Forrás: TV2)

 

Elindult a Port.hu új videósorozata, a SZESSÖN. Nézzétek meg az első részt, amelyben Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok mutatja meg, milyen remekül bánik a dobverőkkel. Kövessetek minket a Youtube-on is!