Ezekkel a kőgazdag fiatalokkal hergeli a népet a TV2

Új napi reality indul, főszerepben luxusban lubickoló magyar fiatalokkal.

Jön a világszerte népszerű Rich Kids című reality magyar mutációja, a Kőgazdag fiatalok a TV2-re.

A műsorban olyan tizen- és huszonéves fiatalok életét követhetjük, akik olyan dolgokat engedhetnek meg maguknak anyagi helyzetüknél fogva, amiket az átlagemberek nem.

A szeptember 18-án debütáló műsor szereplői a TV2 Instagram-oldalán és a TV2 Play-en mutatkoznak be.

Egyikük a 26 éves  Tuvic Aleksandra, aki már igazi reality-veterán: a TV2-n szerepelt korábban a Tóth Dávid-féle Nagy Ő-ben és a Farm VIP-ben is. Bemutatkozójában így jellemzi magát:

„A szilikon számomra olyan, mint az oxigén: kell és igénylem. Engem nem érdekel a pénz, mindig is volt, reméljük, mindig is lesz. Elég sokat költök az orvosi beavatkozásokra: ha szegény családba születtem volna, akkor biztos nem így néznék ki, mert azért ebben a testben van 1-2 milla.”

Dulin Metta sem újonc, ő korábban az Árpa Attila-féle Nagy Ő-ben szerepelt. Szerinte elképzelhetetlen, hogy olyan férfivel jöjjön össze, aki nem magasabb anyagi szinten van, mint ő.

„Ez nemcsak nekem lenne kellemetlen, hanem a férfinak is, hogy a mellette lévő nő jobban keres.”

A 26 éves Ágoston Filipnek rendezvényszervező cége van, és az ő filozófiája, hogy nem vegyül a néppel, így ahová lehet, magánrepülővel és helikopterrel utazik. Nem bánja, ha emiatt sznobnak gondolják. Számára alapkövetelmény a luxus, egy vastag pénztárca nélkül pedig el sem tudná képzelni a napjait.

A 19 éves Herceg Letíciának onnan van pénze, hogy „tenyerén hordozza a párja”.

Nyilván mindenki örül, ha luxuskörülmények között élhet, viszont vidéken nőttem fel, ezért szeretem a tanyasi feelingű házakat.”

 

A 19 éves Aurél sem magát tartja el, apja pénzét költi, havi átlagban 700 ezret elszór. Minden nap délben kel, de nem bánja, főállású munkája a tapasztalatszerzés.

Megismerhetjük Katát is, az „örök 25 évest”, aki Milánóban shoppingol, Dubaiban meg plasztikáztat. Kereskedelmi ingatlanok értékesítésével foglalkozik, és úgy gondolja, csak az mond olyat, hogy nem lehet pénzen boldogságot venni, aki nem shoppingolt még egy jót.

Egy igazi drámát is láthatunk majd a műsorban, kiderül ugyanis, hogy a 20 éves Csabinak óriási fejtörést okoz, hogy válasszon luxusautói között… Plusz elárulja azt is, hogy tízmilliót ér a ruhatára, és 1 milliót tankol el egy hónapban.

A 23 éves PSG Ogli7-ről azt lehet tudni, hogy „Magyarország ügyeit intézi”, és elég sokat utazik („havonta egyet-kettőt”), plusz annyira hadar, hogy ezzel történelmet ír: ő az első ember a magyar realityk több mint 20 éves történetében, akit feliratozni kell, hogy lehessen érteni, amit mond.