Ezért nem akarja újjáéleszteni Matthew Perry a Jóbarátokat

A színész mindig is hálás lesz a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb sorozatának, a Jóbarátoknak, de azt is leszögezte egy interjúban, hogy soha nem fog részt venni a sorozat újjáélesztésében.

Chandler Bing karaktere hihetetlenül sokat adott a színésznek, és ezt ő sem kétli, de egy interjúban a színész kifejtette, hogy még gondolni sem akar rá, hogy újjáélesszék a sorozatot - írta meg a Page Six.

„Van egy visszatérő rémálmom. Nem viccelek. Amikor alszom, van egy rémálmom, hogy újra csináljuk a Jóbarátokat, és senkit nem érdekel” - nyilatkozta Perry a Variety-nek. „Készítünk egy teljesen új évadot, visszajövünk, és senkit nem érdekel. Szóval, ha valaki engem kérdezne, azt mondanám, hogy »nem«. A helyzet az, hogy a csúcson hagytuk abba. Nem érhetjük el újra. Akkor meg miért csinálnánk még egyszer?”

Perry egyébként a tévésorozatokon túl a színházzal van elfoglalva, ugyanis írt egy Off-Broadway darabot, amivel a West Enden fog debütálni. A történet egy alkoholistáról (Perry alakítja), egy escortról, egy neurotikus önsorsrontóról és egy jóindulatú tökfilkóról szól, akiknek útjai keresztezik egymást.

„Senki nem fog nekem ilyen szerepet írni. Az emberek szemében még mindig Chandler vagyok, a lökött, szarkasztikus fickó, és ez (a szerep – a szerk.) pedig nem az” - magyarázta a 47 éves színész.

Az interjúból úgy tűnik, Perry-nek elege van a tévésorozatokból, ki is jelentette, hogy a következő szerepe is egy saját maga által írt darabban lesz, és fel akar hagyni a hagyományos sitcomokban szerepléssel is: sötétebb, drámaibb szerepeket vállalna.

Erre elolvashatjátok, mit nem vállalt be Matthew Perry a Jóbarátok-forgatáson.