Ezt művészet volt nem megfejteni, de G.w.M egy igazi művész

A rapper egy gyümölcsön csúszott el.

A TV2 vetélkedőjének fődíjjátékába ezúttal Varga Márk, művésznevén G.w.M jutott tovább. A rapper 2 millió 390 ezer forintot gyűjtött össze, ehhez húzott még egy borítékot, amiben egyelőre nem lövöm le mennyi lóvé lapult.

A fődíjjáték témaköre elsőre furán hangzott:

Buligyümi

Ám látva, hogy szinte az összes betű felvillant a táblán, gondolnánk, nem volt nehéz dolga G.w.M-nek, aki a szóösszetétel első tagját szinte azonnal rávágta: koktél, de a cseresznyével meggyűlt a baja. Végül épp egy picurka pillanattal a dudaszó után mondta ki, csak sajnos túlment az időn, és nem is teljes kifejezés hangzott el, csak a második tagja. Mit van mit tenni ilyenkor, ahogy a műsorvető, Kasza Tibi mondta:

„Nagyon-nagyon sajnálom, mert egyébként nagyon szórakoztató játék volt, és nagyon odaadtam volna, de sajnos nem rajtam múlik, ez egy nemzetközi formátum, aminek világos szabályai vannak, és a megfejtést egyben ki kell mondani a dudaszón belül.”

Ezután még az is kiderült, hogy mi volt a borítékban: további 2 millió forint. Tehát G.w.M 4 millió 390 ezret bukott egy cseresznye miatt.


(via TV2)