Folytatódik a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz

Hamarosan elindul a népszerű napi szappanopera második évada.

2024-ben visszatér a képernyőkre a Hazatalálsz című népszerű napi sorozat: hamarosan indul a második évad a TV2-n (bár a pontos kezdési dátum egyelőre még nem ismert).

Ez volt az a sorozat, ami sikeresen összeterelte Szomszédok Ábel Anitáját a nagy '90-es évekbeli rivális Família Kft. Szép családjával, Esztergályos Cecíliával és Kárász Zénóval,

valamint a Barátok közt két emblematikus sztárjával, Csapó Virággal és Lékai-Kiss Ramónával. Bónusznak pedig kaptunk melléjük olyan ismert hazai hírességeket is, mint Nagy-Kálózy Eszter, Törőcsik Franciska, Kamarás Iván, Pindroch Csaba és Tóth Andi.

Íme az új évad kedvcsináló előzetese:

Az árvaházban kezdődő, majd 26 évvel később folytatódó édes-bús történet hamar a nézők szívébe lopta magát. A klasszikus szerelmi háromszög tematika mellett az izgalmas krimi szál tette sokszínűvé, izgalmassá a sztorit. Raja (Jaskó Bálint), Tamás (Hajmási Dávid) és Virág (Törőcsik Franciska) vívódásai mellett Janka (Nagy-Kálózy Eszter) korai demenciája, Tibor (Kárász Zénó) idegőrlő kettős élete, Márkó (Kenéz Ágoston) üldözöttsége, Trixi (Lékai-Kiss Ramóna) viszonzatlan szerelme és az általa okozott fatális baleset is mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Hazatalálsz elnyerte a nézők szimpátiáját, és estéről estére képernyő elé ültetett több százezer embert.

Bár a Hazatalálsz kétség kívül népszerű tévésorozat, a PORT.hu kritikusa nem igazán volt tőle elájulva tavaly ilyenkor.

Tényleg hazavág a TV2 új sorozata – Hazatalálsz kritika

Az átgondolatlanság és az ügyetlenkedés rántja mélybe a TV2 szappanoperáját.

Tovább

 

(via tv2play.hu)