Gundel Takács Gábor vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

Március 27-én dől el, mely televíziós produkciók és személyiségek nyerik a Televíziós Újságírók Díját. Az elismeréseket idén is ünnepélyes díjátadó gálaesten adják át. Az esemény műsorvezetője - a díj történetében immár hatodik alkalommal - Gundel Takács Gábor lesz.

Idén tizennégy kategóriában díjazzák a tavalyi év legkiválóbb szórakoztató műfajú televíziós teljesítményeit a Televíziós Újságírók Díja ünnepélyes díjátadó gálaestjén, március 27-én.

A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét, akik nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő, férfi mellékszereplő, valamint most először szórakoztató-ismeretterjesztő műsor kategóriában mérettetnek meg.

Gundel Takács Gábor; Forrás: Televíziós Újságírók Díja

 

A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját Gundel Takács Gábor fogja vezetni.

A díj történetében ez a hatodik alkalom, hogy Gundel Takács Gábor elfogadta a felkérésünket. Gundi a tévés szakma azon kivételes személyiségeinek egyike, aki független televíziós szakemberként bármely csatorna műsorvezetőjeként is tűnjön fel a képernyőn, több mint négy évtizede elkötelezetten képviseli a minőségi, értékteremtő szórakoztatást. Büszkék vagyunk rá, hogy idén is az ünnepélyes gálaest műsorvezetőjeként köszönthetjük a színpadon"

– mondta Kenderessy Szabolcs, a Televíziós Újságírók Díja ötletgazdája, a SorozatWiki főszerkesztője.

ez is érdekelhet

Ők nyerhetik 2024-ben a Televíziós Újságírók Díját

Tizennégy kategóriában versengenek idén a tavalyi év legkiválóbb szórakoztató műfajú televíziós teljesítményei a Televíziós Újságírók Díjáért.

Tovább

 


A Televíziós Újságírók Díját a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. Idén a grémiumot a HVG, az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, az Origo, a PORT.hu, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírója alkotja.