Győzike a kolbászok között jött rá, hogy nem akar celeb lenni

Felhagy a szerepléssel. Ezzel kezdi új reality műsorát a Dikh TV-n.

Sok éve keringett már a levegőben, hogy feltámad a Győzike show, hogy az RTL-re jön, hogy a TV2-re, de végül egyik sem történt meg. Győzike fel-felbukkant, de önálló showt nem kapott mostanában. Vezetett műsort, szerepelt realityben, de ezek közül egyik sem az volt, amit a nagy rajongók várhattak. Jelentem: a siralmas és sekély győzikementes időknek vége, a magyar Michael Jackson új műsora elindult.

Forrás: dikh tv

 

A Legyél szerencsés! rögtön teljes képzavarral indul. A főcím alatt egy rejtélyes alak egy buszmegállóban táncol zebra jelmezben. Vajon ki lehet az. Aztán jön Zolika valami régi autóval, nem vagyok szakértőm, hogy ez most valami szépen fényezett Zsiguli vagy Lada, de mindegy, mert elmennek a pusztába, ahol már elő van készítve egy fotel és egy régi pici tévé, majd jön Gáspár Virág, aki leveszi Gáspár Győző fejéről a zebra maszkot. Innen térünk vissza Budapestre, egész pontosan az Erzsébet hídra, ahol a főhős egy halálfejet ábrázoló fekete kabátban mondja el a műsor címének mögöttes tartalmát, hogy a Legyél szerencsés, mint olyan, az a cigányoknál egy komolyan vett dolog, sokat jelent.

Mivel Győzike eddig az elmúlt 24 évben csak kapta a szerencsét, most úgy döntött, hogy elkezdi adni.

HOGY??? A szerencse az nem egy megfogható valami, amit csak úgy ide-oda lehet passzolgatni, hanem az úgy lebeg az éterben és vagy megtalál valakit vagy nem. Oké, mindegy, nem megyek bele, mert ez a műsor legeleje még. 

Úgy röffenti be Győzike a reality motort, hogy bemegy a központi irodába, ahol minden további nélkül közli, hogy ő felhagy a celebséggel - közben veszik a kamerák, ez egy műsor, mondom ezt a földön fetrengve a nevetéstől - ő itt (a hentesnél) akar dolgozni és hétfőn kezdene is. Szerencsére embert mindig, mondom MINDIG keres a tóalmási húsüzem, szóval van hely Győzikének. Sajnos ott elvérzik ez a dolog, hogy ugye hajnali háromkor kéne kelni. Na, itt Győzike hozza a profi reality karaktert, kiakad, hogy minek kell felkelnie a hentesnek olyan korán, meg neki sérve is van, szóval inkább lenne mondjuk a cég arca, egy kolbászfotózást - rossz  az, aki rosszra gondol - simán bevállalna mégiscsak. A húsüzem vezetője vissza kis kérdez, hogy és mi van azzal, hogy nem akarsz szerepelni és celebkedni, erre itt fotóztatnád magad? A logikát itt már nem érdemes keresni semmiben sem. És itt már minden kedves nézőnek rá kell jönnie, hogy ugyan megvan írva minden, semmi sem valós, de legalább teljes mértékben átjön és szórakoztat. 

Apró lábjegyzet: érdemes megfigyelni, amikor Győző külön interjún beszél, hogy néha- lepillant a földre. Nem állítom, csak feltételezem, de sanszos, hogy olyankor épp egy súgótáblára néz. Profi.

Az egy dolog, hogy Győzike az első pillanattól főnök akar lenni, de az, amikor a csomagoló üzemben beteteti a Romantic nagy slágerét, a Bőröd illatát, az tényleg valaminek a csúcsa és valaminek a legalja is egyben.  Itt világosodott meg Győzike, hogy mivel lóf.sz pénzt (vagy annyit se) fog keresni, ezért ez így nem lesz jó. Beront a főnökhöz, hogy azonnal rendelje be az asszonykórust 1 órán belül, mert klipet kell forgatni, hogy a tóalmási kolbász világhírű legyen. 

Innentől kezdve elszabadult hajóágyúként megy előre megállíthatatlanul. Csicskáztatja a főnököt, dirigál, szervez, rendez, csak éppen azt nem csinálja, amire “felvették”. Mindenki megnyugodhat, ez a tóalmási kolbász kaland ennyi volt, ugyanis az első két epizód szerint a Legyél szerencsés egy olyan speciális antológia sorozat, ami nem évadonként hoz újabb és újabb, egymástól teljesen független sztorikat, új szereplőkkel, hanem epizódonként. A második részre teljesen elfelejtődik ez a tóalmási rész, nincs visszautalás, mintha meg sem történt volna. Ellenben van új vízió, hogy cigány musicalt kell csinálni. 

Győzikén látszik, hogy élvezi ezt a melót, így a jó hangulat, a pörgős ritmus, a sodró események viszik magával a nézőt.

Az viszont, hogy itt végül ki és hogyan is lesz szerencsés végül, az még egy marha nagy rejtély.