Ha nem bírtad végignézni a visítástól, mutatjuk, ki mit nyert a RTL vetélkedőjében

Elektromos rollert, kanapét és robogót is nyertek a Tippelj és vidd el! játékosai.

Ferenc, akit sokan Öcsi bohócként ismernek, bár a Mesterkulcs játékban nem sikerült megszereznie az összes lakatot nyitó mesterkulcsot, de számtalan értékes nyereménnyel gazdagodott, de a legjobban az elektromos kerékpárnak örült, amire fel is pattant rögtön. Illetve először még egy eséssel avatta fel.

 

László, a matematikatanár egy olyan eszközt szeretett volna nyerni, ami megkönnyíti a felesége munkáját. A férfi végül golfozással tett szert egy mosó- és szárítógépre.

 

Norbert a Párkereső játékban ügyesen tippelte meg, hogy az étcsokoládé párja a tejcsoki, ezért egy U alakú kanapét és egy léghűtő berendezést vihetett haza, aminek annyira megörült, hogy a magasba emelte a meglepett műsorvezetőt, Istenes Bencét.

 

Anikó a Több vagy kevesebb? játékban brillírozott, és több nyereményt is hazavihetett, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy magával vitte a szerencsehozó malacát.

 

Brigitta, aki elektromos robogót nyert, bár örült, de elmesélte, hogy egyszer már volt dolga hasonló járművel, ám mindenki rajta nevetett, mikor felült rá.

 

Norbi, bár a főnyereményt bukta, de három kisebb terméket is hazavihetett, amiből az egyiket a 83 éves nagymamájának ajándékozza majd.

 

(RTL Sajtóklub)