Hajszálon múlt, hogy nem tarolt a Szerencsekerék műkörömépítője

A műsor mélypontja pedig az volt, amikor Kasza Tibi elsütött egy rasszista poént.

A Szerencsekerék csütörtöki adásában a Kőgazdag Fiatalokban megismert Tuvic Aleksandra volt a sztárvendég, aki már veterán showműsor-szédelgőnek számít: részt vett a Nagy Ő-ben, a Farm VIP-ben és a Párharcban is. Kasza Tibi kezdésnek rákérdezett arra, hogy igaz-e, hogy egy budapesti lakás árát elplasztikázta (Tuvic válasza: nem azért jöttünk ide, hogy matekozzunk), majd a műsorvezető bedobott egy politikailag nem túl korrekt poént. Az alábbi párbeszéd hangzott el:

- Kínaiul tényleg alapszinten beszélsz?
- Hát, makogok valamit.
- Mint a legtöbb kínai...

Aleksandra a játék szabályait nem mindig értette, de így is sikerült megnyernie az egyik kört, és övé lett egy mini légfrissítő.

Később bezsákolhatott volna még egy tárgynyereményt, de inkább a pénzt választotta. Kiderült, hogy egy narancsbőr elleni masszázskészülékkel lehetett volna még (kő)gazdagabb, de büszkén kijelentette, hogy neki arra nincs szüksége.

A fődíjjátékba végül az egyik civil versenyző, a nemzetközi műkörömépítő Kriszti jutott be, miután az utolsó kört ő nyerte meg, így összesen 1 930 000 forintja volt, szemben a mémgyártó Erik 1 875 000 forintjával. A feladványból nagyon sok betűt eltalált, a kéttagú szó második fele meg is volt neki, de kifutott az időből, így végül a tárgynyereményt, az elektromos rollert vihette csak magával.