Hamis húszezresekkel jaszkariznak a Kőgazdag fiatalokban

Lehet, hogy mégsem annyira rich kidsek, akiket itt látunk?

Elindult a Kőgazdag fiatalok, azaz a Rich kids of Hungary második évada. Egyelőre semmi érdekes nem történt, csak a szokásos, valakinek a buliján kell minél nagyobb polgárpukkasztást végrehajtani. Tavaly is így volt, illetve nagyon sok reality egy jó kis közösségépítő és egyben- bomlasztó, feszültségoldó és/vagy -generáló bulival indul. A különbség, hogy míg a rendes realityk esetében maguktól alakulnak a konfliktusok, itt szépen, gyöngybetűkkel megírt forgatókönyv alapján kulminálódnak a szituk és lesznek purparlék. 

Röviden az történt, hogy az esti iskolába járó Aurél 20 éves lett, aki az őt szívató haverjai, meg a frissen nyírt pázsiton elterülve horkoló törpemalac társaságában kezdi az ünneplést, majd beröffenti az apjától szülinapi ajiként kapott Audi R8-as személygépjárművet, ami az ünnepelt elmondása szerint 70-75, de inkább 85 millió forint. (Erről itt egy jóval szakmaibb cikk a Totalcar jóvoltából: 620 lóerő a hátsó kerekekre: így búcsúzik az Audi R8

Forrás: TV2 Play

 

Aurél meghívja az epikus bulijába a sorozat többi főszereplőjét, akik szívesen részt vesznek bármiben, ha rongyrázásról van szó. PSG Ogli7 három nő között ébred reggel, de úgy, hogy már meg van csinálva a sérója, ami úgy le van hajlakkozva/zselézve, hogy azt bármelyik szinkronúszó lány vagy LEGO-figura megirigyelné. Gyorsan ukázba adja a három fizetett statisztának, hogy menjenek el uzsgyi a gatyájáért, a cipőjéért és a dzsekijéért, amik egytől egyig pacek minőségűek. A lakását renováló Metta kénytelen Budapestre költözni, de ha már így hozta a sors, akkor kihozza belőle a maximumot, és Filippel bandázgat, aki elsőként csodálhatja meg a bulizós szettjét, ami attól mullos, hogy a 7 milliós ROLEX karórát a kontyába tűzi. Beteg egy világban élünk, de ez még semmi, mert olyan jön, ami még nem volt.

Forrás: TV2 Play

 

Miss Tuvic épp egy masszőrnél tünteti el a seggéről a narancsbőrt, amikor váratlanul éri a szülinap meghívó videója. Gyorsan felhívja egy barátnőjét, az új főszereplőt, hogy ő is jöjjön már. És Vanda jön, aki úgy néz ki, hogy az ész és a visszafogottság lesz a csapatban. De, ha nem is ez a szerep jut rá, biztos, hogy ő lesz a legszerethetőbb, mert van egy Misi bácsija, akit a vártakkal ellentétben nem kezel utolsó csicskaként. Misi bácsi egy kedves fickó, aki segít Vandának cipőt és ruhát választani. Ő olyan, mint Batmannak Alfréd. 

Mindenki csinosba vágta magát. Közben Aurél megmutatta a punoknak az új lakását, ami szintén egy luxus sportautó árával vetekszik. Úgy látszik, hogy ez a csávó ebben méri mindennek az árát. Egy liter tej az mondjuk pont annyi, mint 1/225.000 AUDI R8. Apuci valamit a csomagtartóban "felejtett", úgyhogy azt még gyorsan meg kell nézni. Hát persze, hogy pár köteg húszezres az, amit majd a spanok fel is visznek a ránézésre Waterfront City Óbuda egyik lakásába. Aurél innen jetskivel csapatja a Dunán, hogy le tudják fotózni a minyonok a parlamentnél, meg hogy oda érjen a bulijába. 

A bulit nem más, mint Ádám security felügyeli, aki annyira képben van, hogy pont a buli szervezőjét, a 20 évesen totálisan megkomolyodó Aurélt nem akarja beengedni. Innen aztán már tényleg csak a spontán szájkarate megy. Tuvic beszól Oglinak, hogy kis belet eresztett, Aurél megjegyzi magában, hogy Tuvic barátnője nála csak takarítónőnek lenne jó, Metta meg Filip egyelőre biodíszletként asszisztálnak az elhatalmasodó prosztósághoz. Tuvic barátnője, aki még új itt, megjegyzi, hogy ez nem az ő szellemi színvonala. Vagyunk ezzel így páran. Mondom, hogy Vanda lesz a sorozat lelke, a karakter, akivel azonosulni tud a néző. 

Ja, ha a fentiekből nem lenne egyértelmű, hogy ez mennyire megírt dolog, akkor a stáblistából már gyanús lehet, ugyanis fel van tüntetve három forgatókönyvíró neve is. Ami pedig a látottak hitelességét illeti, az állandó milliókkal való vagdalkozást, a köteg húszezresek vérlázító mutogatását, hát azt kell mondjuk, hogy nagy valószínűséggel csak játékpénzekről van szó. Itt egy fotó, amin látszik, hogy az egyik húszezres hátoldala a sarkánál teljesen fehér. Láttam én már húszezrest, az nem így nézett ki. És ha ezek kellék húszezresek, akkor azokból is a legolcsóbb lehet, hogy a másik oldala meg sincs csinálva.

Forrás: TV2 Play

 

Ezek ellenére, sőt, ezekkel együtt is iszonyat szórakoztató a Kőgazdag fiatalok, csak nem szabad egy percig sem komolyan venni.