Három érv, hogy miért halhat meg Carl a The Walking Deadben

A főszereplő, Rick fia lehet a sorozat következő nagy áldozata? Legalábbis erre utal néhány aggasztó jel, ráadásul inkább praktikus okokból távozhat a sorozatból, mint a készítők vérszomjassága miatt.

A The Walking Dead című sorozat készítői sokáig nem merték különösebben bántani a törzsgárdát, ami azt jelentette, hogy ugyan időről időre eltűnt egy-egy fontosabb szereplő, jellemzően szörnyű halált halva, de az igazán népszerű karakterekhez sokáig nem mertek nyúlni.

A most futó, hetedik évad elején ez a dolog alapvetően megváltozott, és könnyen lehet, hogy az évad végére a főszereplő Rick Grimes fiától, Carltól is el kell majd búcsúznunk.

A Moviefone kezdett el spekulálgatni a dolgon, de annyira logikus a levezetésük, hogy könnyen lehet, hogy valóban el kell majd búcsúznunk Carltól.

A karaktert alakító színész, a 17 éves Chandler Riggs november elején örömmel jelentette be Twitteren, hogy felvették az alabamai Auburn Egyetemre. Az egyetem ugyan csak másfél órányi autóútra van a The Walking Dead forgatási helyszíneitől, és a sorozatot általában március és november között forgatják, de ez mindenképpen aggasztó jel arra nézve, hogy mennyire fog ráérni Riggs arra, hogy a műsorban szerepeljen.

A másik, szintén aggasztó hír, amit néhány nappal ezelőtt Riggs apja posztolt Facebookra, hogy lejárt a fia szerződése. Persze, könnyen elképzelhető, hogy megújítja majd, de ez a két dolog, miszerint jövőre nem biztos, hogy ráér, egyébkent meg pont lejárt a szerződése, nos, ez a két dolog már bőven elég ahhoz, hogy beindítson egy rakás rajongói spekulációt.

Ráadásul a fenti poszt már egy nem elérhető verziójában az apa hosszabban írt a The Walking Dead forgatásairól, az egészet múlt időbe helyezve, és tényleg volt némi búcsúérzet a dologban.

A The Walking Dead hetedik évadának a forgatását a múlt héten fejezték be, és a tervek szerint valószínűleg jövő tavasszal látnak neki majd az új évad munkálatainak, szóval van idő még bőven, hogy kiderüljön, mi lesz a karakter sorsa.

A Moviefone harmadik észrevétele már inkább technikai jellegű, de az a lényege, hogy a sorozat alapjául szolgáló képregénybeli Carl és a tévésorozatos Carl eléggé különböznek egymástól. A képregényes Carl bizonyos cselekményszálai és fontos tulajdonságai úgy tűnik, hogy a redneck szívtipró, a képregényben nem szereplő Daryl figurájába szövődtek bele, így elképzlehető, hogy a sorozatban egy idő után egész egyszerűen nem lesz szükség Carlra.

Ez már tényleg nagyon elvont spekuláció, mindenesetre arra pont jó, hogy rágódjunk rajta egy kicsit.