Házasodna a gazda: elcsattant az első csók Zsolt gazda és Lídia között

De egyéb izgalmak is történtek az RTL realityjének keddi adásában, üvöltözéstől egymás szidalmazásáig. Ezenkívül mutatjuk a szerdai műsor előzetesét is.

A Házasodna a gazda új felvonásának legromantikusabb pillanatának kedden mindenképpen az bizonyult, hogy Zsolt gazda és Lídia randija

egy forró csókban csúcsosodott ki.

A férfi nagyon fifikásan egy pokróc takarásában került közel a lányhoz, aki először még nem vette a lapot, és ragaszkodott hozzá, hogy ő nem fázik, de aztán leesett neki a dolog, és szívesen fogadta Zsolt közeledését.




A csókra azonban meglepő módon nem az idilli közös takarózás során került sor, hanem búcsúzásnál, amikor a gazda mélyen Lídia szemébe nézve kért tőle egy csókot. A lány egyébként a randi után nem árulta el a többi versenyzőnek, hogy mi történt, csupán annyit kötött az orrukra, hogy

„jó volt”.

Bibit azonban nem lehetett megvezetni, átlátott a szitán, és mivel érezte, hogy történt valami Zsolt és Lídia között, az emiatt felgyülemlett feszültséget egy üvöltés formájában adta ki magából.


Eközben Vera gazda háza táján is volt egy kis feszkó. Ott Vera távollétében egymásnak esett a két udvarló, Krisz és Krisztián.

A lovakról való gondoskodás kontra a kert gondozása témakörében esett meg az egymásnak feszülés, melynek során a „paraszt”, a „retek”, az „anyád” és a „született nulla” kifejezések is elhangzottak.

A műsor további izgalmaiba, köztük Alfonz és Enci kalandtúrájába, illetve Alfonz sokkoló kijelentésének utóhatásaiba itt és itt leshetünk bele, ide kattintva pedig a szerdai adás előzetesét láthatjuk, amelyben szintén lesz egy kis odamondogatás.



(via RTL)