Házasodna a gazda: Zsolt két jelöltjét is ugyanazzal a csajozós dumával próbálta megcsókolni

Zsolt és Hajni egy csúszdaparkban töltötték első igazi randijukat. A gazda beismerte, hogy elkezdett érezni valamit a lány iránt – és egyéb izgalmak is történtek.

Az RTL párkereső realityjének keddi adásában Zsolt gazda két jelöltjét is ugyanazzal a csajozós dumával próbálta megcsókolni: mindössze néhány perc különbséggel Hajnival és Lídiával is elhitette, hogy valami a szemébe ment, csak hogy közel kerülhessen hozzájuk. A lányok azonban rájöttek a turpisságra, és utólag kibeszélték Zsoltot.


A kínos gikszer ellenére azonban Hajni és Zsolt első igazi randijukon kifejezetten közel kerültek egymáshoz. A lány tökéletes randevúnak nevezte a csúszdaparkban való mókázást, amit a naplementében zajló meghitt beszélgetés koronázott meg. A gazda tökéletesnek tartja Hajni külsejét, a kamerának azt mondta róla, hogy nagyon formás a teste. De remélhetőleg nem csak a külseje jön be neki, mivel a randi végén úgy nyilatkozott, megmozdult benne valami, emiatt nem szeretné elkapkodni vele a dolgokat.




Eközben Vera gazda hazaküldte utolsó jelöltjét is, Péter gazda és Ági között tovább bonyolódtak a dolgok, a férfi ugyanakkor Andira is keményen rányomult; Alfonz és Enci is közeledni kezdtek egymáshoz, előbbi azonban majdnem mindent elrontott a medveleses randijukon (a videót az édes kis bocsok miatt mindenképpen érdemes megnézni!). Itt és itt pedig a szerdai műsorból kapunk egy kis előzetest: Andi például visszautasítja Péter gazda érintését, Bibi pedig féltékenységi jelenetet rendez, miután Zsolt gazda megbámul egy másik nőt.


(via RTL)