Házasság első látásra: már nekünk kellemetlen ez a rámenős nyomulás

Puskaporos a hangulat a TV2 reality show-jának olaszországi nászútján: Nelli kiakadt, kiosztotta Jánost.

Múlt héten startolt el a TV2 napi műsora, a Házasság első látásra című, világszerte nagy népszerűségnek örvendő „tudományos párkereső reality”, amivel a csatorna kiugróan magas nézettséget ért el, alaposan feladva ezzel a leckét az RTL-nek.

Tévénézettség: elképesztő, mennyien kíváncsiak a Házasság első látásra epizódjaira

A TV2 megütötte a főnyereményt új műsorával, a Házasság első látásrával: alaposan feladta a leckét az RTL-nek és Az álommelónak.

Tovább

 

A műsor lényege dióhéjban az, hogy a jelentkezők számára pszichológusok választják ki az ideálisnak gondolt párt, majd a lagzi után követni kezdik az ifjú házasok életét. Vagyis: az első csóktól az első könnyekig a kamerák minden pillanatukat dokumentálják, miközben szakértők hada elemzi a kapcsolatot.

A legutóbbi részben János és Nelli a nápolyi nászútjuk során egy utcabálba botlott. Az „ifjú férj” üstöllést fel akarta dobni az estéjüket egy kis romantikus tánccal, de hiába...

Nelli elutasította párját, így a hoppon maradt pót-Travolta kénytelen volt csöndben hazakullogni.

A „csöndben” része persze nem igazán jött össze a dolognak, Jánosnak ugyanis még a szálláson is a lábában volt a bugi, és még be sem táncolt az ajtón, máris szóvá tette, hogy megint külön fognak aludni.

Meddig fog ez tartani? Mégiscsak a feleségem vagy!

Nelli próbálta volna elmagyarázni, hogy neki túl gyors ez a nyomulós tempó, nem tart még ott érzelmileg, ahol a párja.

Nelli végül kiakadt: határozottan kiosztotta az őt mindig félbe szakító Jánost, és távolságot kért tőle.

János viszont nem igazán értette a helyzetet, csak dúlt-fúlt – és ezt már a történteket elemző pszichológus is aggályosnak tartotta. Mi lesz még itt, ha már most így el szabadultak az indulatok?!?

(via tv2play.hu)