Hétvégén döntődömping a TV2-n, X-Faktor élő show az RTL Klubon

A csatornák nézői nagy bajban lesznek, hogy melyik műsort válasszák a hétvégén.

A TV2-n jön a döntők hétvégéje, hiszen pénteken a Ninja Warrior Hungaryben, szombaton a Dancing with the Stars parkettjén, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben ér véget a hetek óta tartó küzdelem.


Pénteken egy minden eddiginél összetettebb és keményebb akadályokból álló pályán mérkőznek meg a Ninja Warrior Hungary legkeményebb harcosai. A döntőben két pályaszakasz és a 20 méter magas Midoryama vár a versenyzőkre. Korábbi bajnokok, legendás ninja-jelöltek és feltörekvő fiatal tehetségek szállnak versenybe a győzelemért. Szombat este a Dancing with the Stars második évada is utolsó adásához érkezik. Három-három koreográfiával készül a még négy versenyben lévő páros a fináléra: Tóth Andi Andrei Mangrával, Árpa Attila Stana Alexandrával, Kamarás Iván Mikes Annával, míg Kinizsi Ottó Szőke Zsuzsannával táncol a nézők kegyeiért. A Dancing with the Stars döntőjében ugyanis már csak a nézőkön múlik, ki örülhet majd a győzelemnek, a Gabriela Spanic-kal kiegészült zsűri csak véleményezi a látottakat. Erre az estére egy különleges produkcióval visszatérnek a korábban kiesett párosok, valamint a második évad slágerével, a Táncolj még-gel színpadra lép Wolf Kati és Vastag Csaba is.

Vasárnap véget ér a Sztárban Sztár leszek! is. A döntőben Szakács Szilvi, Pál-Baláž Karmen, Hadas Alfréd, Gábor Márkó és Csiszár István csap össze a végső győzelemért. A versenyzők egy egyéni produkcióval és egy sztár-duettel küzdenek a nézők szavazataiért, Szakács Szilvi Rácz Gergővel, Pál-Baláž Karmen Takács Nikolassal, Hadas Alfréd Király Viktorral, Csiszár István Mikósa Erikával, Gábor Márkó pedig Radics Gigivel lép majd színpadra, és végre kiderül, ki nyeri 2021-ben a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, a vele járó 10 millió forintot és a lemezszerződést. A mesterek a Dancing with the Starshoz hasonlóan itt is csupán már csak véleményezhetnek, nem pontozhatnak. A nyolcadik élő show-ba két különleges produkcióval a széria korábban kiesett énekesei is visszatérnek. 

Az RTL Klubon november 20-án, szombaton az X-Faktor élő showműsora lesz. Csobot Adél a zenekarok kategóriájával érkezik: a The Harmonies, a The Palace és a Beneath My Skin lép fel. ByeAlex a fiúk kategóriájával vág neki az élő show-nak: Balázs Alex "ALEE”, Mehringer Marci és Tóth Roland minden erejükkel azon lesznek, hogy a nézőknek és a mentoroknak feledhetetlen pillanatokat szerezzenek. Puskás Peti a lányok kategóriájával Ferenczi Kamillával, Nagy Regina Martinával és Tabatabai Nejad Flórával szeretné idén megnyerni az X-Faktort. És végül, de – ahogy mondani szokás – nem utolsósorban Gáspár Laci a 22 év felettiekkel: Imi Plazával, Kocsis Paulinával és Mardollal.

Az X-Stage az élő show-k alatt is folytatódik Lady Szomjassal az X-Faktor hivatalos közösségi oldalain (Instagram, Facebook, TikTok). Az élő show adásai pedig már a műsor után elérhetőek az RTL MOST+ platformon!

(forrás: TV2 és RTL Klub)