Hétvégén Margot Robbie lesz a vágy titokzatos tárgya

A sort Leonardo DiCaprio kezdi, majd Will Smith veszi fel a fonalat, hogy hősnőnk végül a Tarzan bőrébe bújt Alexander Skarsgård mellett kössön ki, mert a hétvégén Margot lesz a vágy titokzatos tárgya.

A Wall Street farkasa (2013)

Nem, ez nem Margot Robbie filmje, hiszen még a tökkelütött Jonah Hillnek is több játékideje van nála, és Leonardo DiCaprio mindent visz élete egyik legjobb alakításában, ám ez a film csinált egyszerre sztárt és szexszimbólumot az ismeretlen ausztrál színésznőből. Akit úgy ismerünk meg, hogy egy erotikától túlfűtött hálószobai jelenetben elcsábítja Leót, aki jól ott is hagyja miatta a kedves nejét. Vagyis, hogy angolszász műveltségünkből merítsünk, a golddiggerből trophy wife lesz, de a boldogság nem tart sokáig, hiszen a kétes módszerekkel szerzett pénz egy kokófüggő motollát csinál férje urából, akinek bukását saját túlpörgése és féktelen bulijai okozzák, meg persze Jonah Hill barátsága, egy rosszkor jött szívroham és egy rossz irányba repülő sirály, de aki látta a filmet, az tudja, miről beszélünk.

Focus - A látszat csal (2015)

A Wall Street után világos, hogy Robbie-nak jár egy főszerep, és ezt egy igazi világsztár mellett kapta meg – igaz, egy inkább erős közepes filmben. Ami szélhámosokról szól, tehát nyilvánvaló, hogy mindenki mindenkit át fog majd verni, oda és vissza. Hősünk a szakma mestere, de egy mesternek tanítvány kell. Nicky (Will Smith) szélhámosok között nőtt fel, és a szélhámosok királya lett: de ő is utódra, vagy legalább egy tanítványra vágyik. A szárnyai alá vett ifjú csaló (Margot Robbie) igazi tehetség, mégis bajt okoz: a mester beleszeret. Márpedig ebben a szakmában az ilyesmi tilos - lebukás lehet a vége. Amikor néhány év múlva találkoznak, már egyforma esélyekkel indulnak életük nagy fogásáért: egy spanyol aranyifjút próbálnak kiforgatni a vagyonából. Ám a szakma és az érzelmeik végleg összekeverednek, és a zsákmányról kiderül, hogy túl nagy falat...

Tarzan legendája (2016)

Történetünkben Tarzan, vagyis John Clayton (Alexander Skarsgård) már maga mögött hagyta az afrikai dzsungelt a mutatós Jane-nel (Margot Robbie) a hóna alatt, és a viktoriánus Anglia vagyonos polgára, pontosabban nemese, az átlagosnál kigyúrtabb testtel. Csakhogy hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti. A férfi asszonyával az oldalán odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizáció pusztító erejével, amit jelen esetben a gonosz belgák és az őket képviselő Christoph Waltz jelenít meg. És az ő legyőzéséhez nem elég Tarzan nyers ereje és a hozzá csatlakozó Samuel L. Jackson elszántsága – kell Jane, vagyis Margot női fifikája és nagy szíve is.