Hevér Gábor úgy veszített, mint egy igazi győztes

Az előző rész nagy fordulata reménytelen helyzetbe hozta Hevért, aki aztán az utolsó esélyéről is lemondott, így nyertek az ártatlanok. Megint.  

 

Az Árulók előző részének nagy meglepetése az „igazság vacsorája” volt, ahol a pénzszerző játékban nyertes Muri Enikő kapott arra lehetőséget, hogy meghívja egy privát vacsorára valamelyik játékostársát, ahol feltehette neki a kérdést, áruló-e, az illetőnek pedig igazat kellett mondania. Naná, hogy az utolsó megmaradt gyilkost, Hevér Gábort hívta, aki be is vallotta „bűnét”. A kérdés az volt, mit kezd ezzel Enikő, aki nem volt köteles elárulni a titkot a többieknek – és miért ne árulta volna el, ha ezzel megnyerheti a játékot?

Forrás: RTL

 

A nagy kérdés persze Hadas Kriszta volt, akiről Enikő és Url Iza, aki hamar megtudta a titkot, azt gyanította, hogy áruló lehet – és ugyan nem mondták ki, de az is számított, hányfelé osztják a nyereményt. Az első terv az volt, őt ejtik ki, Gábort pedig a legvégén, a tűzszertartás során. Az igazság vacsorája már itt eldöntette a játékot

– akkora előnyt adva a lányoknak, ami behozhatatlannak bizonyult -

, de volt még egy játék. Ahol mindenki meglepetésére Gábor egy olyan előnyt szerzett, egy dupla szavazatot, amivel matematikai esélye lett rá, hogy legalább a kerekasztal szertartáson túljusson. Amennyiben Kriszta Izára szavaz.

 

 

Csakhogy Hevér, aki nem csak zseniálisan játszott, hanem tisztességesen és nagyon szórakoztatóan, a szavazáson nem használta fel az előnyét. Igaz, mivel végül Kriszta is rá szavazott, ez sem segített volna rajta, de ezt akkor még nem tudhatta. Azzal viszont számolt, hogy Enikő – egy korábbi megállapodást nem túl korrekt módon felrúgva – már mindkét társának elmondta a titkot, így mindenképpen veszített volna, ha nem ott, akkor a legvégén. Így viszont úgy távozott, ahogy játszott, nagyon-nagyon szimpatikusan.

Forrás: RTL

 

Vagyis, akárcsak az előző évadban, az ártatlanok nyertek, és bár az elejétől fogva áruló Hevér valóságos bravúrt mutatott be, megint kiderült, iszonyatos nehéz dolga van a gyilkosoknak. Utólag persze lehet okoskodni, de az egyetlen esélyük az lett volna, ha az utolsó alkalommal, amikor behívhattak volna még valakit, Enikőt vagy Kozma Dominikot zsarolják meg, de már kár okoskodni. A végén magára találó, a sok lelkizést maga mögött hagyó Muri Enikő és a két, valójában surranó ágon bejutó társa, Hadas Kriszta és az alkalomra újra egy lehetetlen ruhakölteményt viselő Url Enikő végül kicsivel több mint 15 millió forintot vihettek haza, és hamarosan jön Az Árulók civil verziója!   

Forrás: RTL

 

 

Visszanézve még izgalmasabb, mert most nyer értelmet egy csomó minden

Az Árulók - Titkok a kastélyból 3. epizódjának vendégei, Bíró Bea és Vályi István elmesélték, hogy milyen komoly agymunkával jár egy nap a túlélése és feldolgozása ebben a nem mindennapi játékban.

Tovább

 

Hiánypótló tartalom a PORT.hu-n! Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban kulisszái mögé kalauzolja el a rajongókat. A saját gyártású kibeszélő műsorunkban a reality producerével, az évad legikonikusabb szereplőivel, és külsős szakértőkkel beszéljük át a látottakat, sőt, még annál is több minden. Pénteken 19.50-kor csak a Port.hu-n Az Árulók - Titkok a kastélyból. 

Itt nézheted meg az első epizódot:

Ártatlanként nehéz feldolgozni, hogy megöltek, hogy veled ez megtörténhet

Az Árulók - Titkok a kastélyból kibeszélő műsor vendégei, Nyári Gábor szenior kreatív producer és Vadon János műsorvezető elárulták, hogy milyen nehéz lelkileg és mentálisan Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban. Messze nem olyan egyszerű benne lenni a játékban, mint kívülről szemlélni.

Tovább

 

Ide kattintva a második részt láthatod:

Olyan ez, mint a Poirot vagy a Columbo, nézőként tudod, hogy ki a gyilkos, de ha benne lennél, teljesen vakon lennél

Így mesélt Lakatos László humorista Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorról, de még több érdekességet is elárult a realityben való szerepléséről.

Tovább

 

A beszélgetés Dér Henivel és Molnár Áronnal