Hollywood legszimpatikusabb emberét szexfüggőként láthatjuk pénteken a tévében

A Vágyak szerelmesei egy rendkívül megkapó romantikus dráma vígjátéki elemekkel, és pénteken meg is nézhetjük a tévében.

300 - Film+, július 10. péntek, 18.50h

A görög-perzsa háborúban a görögök Marathon mellett i. e. 490-ben megállították az ellenséget. Tíz évvel később Xerxes vezeti az újabb perzsa támadást. A poliszok Spárta, Athén és Korinthosz vezetésével szövetkeznek. Az első összecsapásra a Thermopülai-szorosnál kerül sor, amelyet Leonidas spártai király véd a néhány ezer fős seregével. Amikor a perzsák a hátukba kerülnek, elbocsátja a segédcsapatokat és háromszáz katonájával az utolsó leheletéig harcol. Önfeláldozásuk nem volt hiábavaló, időt adott a görög seregek egyesüléséhez. Frank Miller képregénye alapján.

 

A galaxis őrzői vol. 2. - Viasat3, július 10. péntek, 21h

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

 

Ál/Arc - Filmcafe, július 10. péntek, 21h

Sean Archer (John Travolta) FBI-ügynök élete legőrültebb akcióját hajtja végre, amikor orvosi beavatkozással arcot cserél gyűlölt ellenségével, a kómába esett Castor Troy-jal (Nicolas Cage). A megszállott ügynök így próbálja kiszedni a kegyetlen terrorista öccséből, hová rejtették a várost fenyegető bombát. Csakhogy időközben az arc nélküli Troy magához tér és bosszúra éhesen Archer arcával távozik a kórházból.

 

Jesse Stone: Szükségtelen gyilkosság - Duna Tv, július 10. péntek, 22.10h

Jesse Stone, a nyugalmazott Los Angeles-i zsaru, aki egykor a gyilkossági osztályon dolgozott, úgy dönt, hogy szakítva a zajos élettel, elköltözik egy massachusettsi kisvárosba. Jesse hamarosan megoldatlan bűnügyek egész sorával kénytelen foglalkozni.

 

Egyszerűen bonyolult - SuperTV2, július 10. péntek, 22.25h

Jane három felnőtt gyermek anyja, jól menő péksége és étterme van. Ráadásul tíz évvel a válásuk után is baráti kapcsolatot ápol az ügyvéd ex-férjével. Jane és Jake a fiúk diplomaosztójára készülve összefutnak egy étteremben. A vacsora borozgatásba torkollik, majd némi nosztalgiázás után az ágyban kötnek ki. A helyzet egyszerűen bonyolult, hiszen Jake-nek csinos, ifjú felesége van, meg egy mostohagyereke. Jane-nek viszont egy félszeg, elvált építész csapná a szelet. A férfi pedig megint belehabarodik a volt asszonyába, akinek az életében nincs igazán helye az exnek...

 

Vágyak szerelmesei - Sony Movie Channel, július 10. péntek, 23.25h

A három férfi _ köztük a karrierista környezetvédelmi tanácsadó (Ruffalo), a munkájában sikeres, de napi problémákkal küszködő nős férfi (Robbins) és a szellemeskedő, zabolátlan sürgősségi orvos (Gad) _ a függőséggel való leszámolás folyamatának különböző pontjait testesíti meg, és barátságuk különösen hangsúlyossá teszi, mennyire nélkülözhetetlen számukra a közösség a túléléshez. Külön-külön intelligensek, elbűvölőek, de érzelmileg a mélyponton vannak, együtt viszont ráébrednek, hogy talán mégiscsak van esélyük a boldogságra.

 

Zack és Miri pornót forgat - Filmcafe, július 10. péntek, 23.35h

A két ezeréves barát, a szobatárs Zack és Miri igencsak nehéz időket él át, ugyanis adóssághegyek tornyosulnak föléjük. Amikor kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják náluk, különös mentőötletük támad a gyors pénzszerzésre: a barátaik segítségére is számítva, pornófilmet forgatnak. Előtte azonban esküt fogadnak, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat. Ám ahogy elkezdődik a forgatás, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal többé változik át.