Hoppá! Kitört a Házasság első látásra történetének eddigi legdurvább balhéja!

Flörtölés sms-ben, másnál alvás, kiborult bili, látványos tajtékzás – volt itt minden, mint egy brazil szappanoperában!

Fokozódtak az izgalmak a TV2 új műsorában, a Házasság első látásra című, világszerte nagy népszerűségnek örvendő „tudományos párkereső realityben”! A műsor lényege ugyebár az, hogy a jelentkezők számára pszichológusok választották ki az „ideális párt”, akikkel le is zajlottak a lagzik, és most a nézők az első csókoktól az utolsó veszekedésekig mindent láthatnak ezekben a kurtán-furcsán alakuló párkapcsolatokban.

A keddi adásban azonban kitört a balhé: Peti nem bírta tovább, kamerák előtt tört össze lelkileg, mivel nem tudta feldolgozni a történteket!

A máskor mindig higgadt Peti iszonyú idegesen öntötte szavakba az érzéseit a lesokkolt játékostársainak:

Én az az ember vagyok, akinél ha egyszer elszakítod a cérnát, és most a szerelemről beszélek, nem biztos, hogy te azt összevarrod!  

Peti remegő hangon tajtékzott, Enikő epdig azonnal elhagyta a forgatás helyszínét, mert nem bírta elviselni a hallottakat.

Az alábbi videó végén látszik is, ahogy kisétál a díszletek közül az utcára:

A purparlé oka egyébként az volt, hogy kiderült, Enikő SMS-ezett Andrissal, amit eltitkolt Peti elől, ráadásul nem akarta bevallani Petinek, hogy hol töltötte az éjszakát... De persze vastagon benne volt az is, hogy Peti és Enikő eddig sem nagyon voltak egy hullámhosszon.

Az események előzménye az is, Andris és Petra együtt buliztak Petra barátaival,

ahol egy Dani nevű srác majdnem megverte Andrist!

Ám végül pont Petra volt, aki a védelmére kelt. Csakhogy ez még közel sem jelentette azt, hogy Petra és Andris újra egy csónakban eveznek! Andris ugyanis az erkélyen magányosan üldögélve elkezdett sms-ben flörtölgetni Enikővel:

– Van amúgy a lányok közül olyan akivel el tudnád magad képzelni?
– Te :D

Persze kiborult a bili, és amikor Peti is értesült Enikő és Andris flörtjéről, nem tudta, hogyan kezelje a helyzetet, látványosan kiakadt a közös párterápián való szembesítés során...

Lehet, hogy a végén nem is házasság, hanem válás lesz első látásra?

 

(via tv2play.hu)