Így fognak taktikázni Az árulók új évadának celebjei

Bárdosi Sándor, Gáspár Kata, Erős Antónia és a többiek elárulták, hogyan és mivel készülnek a játékra.

Szeptember 23-tól jön Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című nyomozós-konspirálós játék legújabb évada az RTL-re (a celeb verziót követi majd egy civil változat), amelyben ezúttal is hírességek áskálódnak majd egymás ellen, és esnek majd ki sorra egymás után.

Erős Antóniával erősít az Árulók új évada

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality celeb kiadásában ezúttal Erős Antónia, Dér Heni, Vadon Jani és más ismert hazai sztárok keresik a soraikba beférkőző köpönyeges konspirátort.

A teljes játékoslista

 

Azt már megírtuk korábban, hogy a hazai hírességek közül kik fognak szerepelni a műsorban, most Gáspár Kata, Molnár Áron, Szorcsik Viki, Vadon Jani és Bereczki Zoltán beszéltek arról a Fókusz műsorában, hogy milyen stratégiát fognak használni a vetélkedőben. Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője arról is beszélt, hogy többször megkapta már a nézőktől, hogy túl rideg, túl kemény és távolságtartó, ezért abban bízik, hogy egy másik oldalát is meg tudja mutatni. Kedvesebbnek akarja mutatni magát, viszont gyilkos szeretne lenni. Dér Heni árulóként kezdené, mert az szerinte kevésbe megterhelő. Vadon Jani szereti Raymond Chandler krimijeit, úgyhogy papíron megvan az előképzettsége a taktikázáshoz.



Bíró Bea és testvére egypetéjű ikrek, ami szerinte fontos lehet majd Az Árulókban. Az egykori modell ugyanis biztos benne, hogy a testvére és közte lévő kötelék miatt sokkal jobban átlát az embereken, ráadásul az előző évadban gyilkosként remekelő párja, Törőcsik Dani is adott neki tanácsokat. A játékban persze nemcsak ezt sejti előnyének, hanem a maximalizmusát is: ha feladatot kap, 100 százalékosan teljesíti. Éppen ezért biztos benne, hogy nem fog zokogásban kitörni, ha le kell gyilkolnia a játékostársait.

 


Bárdosi Sándor egy őszinte férfinak tartja magát, aki mindenkinek megmondja a véleményét, éppen ezért is kerül sokszor a középpontba. Ez viszont most Az Árulókban nem jön majd valami jól neki. „Olyan gyanúsnak tűnök, hát nézd meg a fejemet!” – mondja magáról a sportoló, aki biztos benne, hogy mindenki őt gyanúsítja majd a játékban. Amitől viszont jobban tart, az a „sunyiskodás”, ami neki sosem ment igazán, ebben a műsorban viszont ki kell lépnie a komfortzónájából annak érdekében, hogy ha úgy adódik, átverje a többi a hírességet.



Vályi István harsány, hangos, jókedvű embernek tartja magát, és ígérete szerint ez nem lesz máshogy Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban sem. Rafkósságát borsodi származásával magyarázza, ami gyilkos kombináció lehet azzal, hogy imád versenyezni. „Én nem az leszek, aki onnan sírva hazamegy, mert már nem bírom” – jelentette ki az újságíró magabiztosan. És habár állítása szerint régebben nem egyszer megtett olyan dolgokat, amik miatt bűntudata volt, egy ideje már tiszta a lelkiismerete – ez azonban nem jelenti azt, hogy játékostársai nyugodtan hátradőlhetnek majd a jelenlétében.



Url Izabell erős csajnak tartja magát, akinek kötélből vannak az idegei, így Az Árulókban sem tudja majd pszichésen és lelkileg megérinteni vagy kizökkenteni. Az áruló szerepét testhezállóbbnak érzi, mert szereti, ha a kezében tarthatja az irányítást. „Könnyű lesz manipulálni azáltal, hogy egy kicsit ártatlannak tűnő személy vagyok, és most fogok élni ezzel a képességemmel” – vallotta be az író, akit állítólag hamar a bizalmukba fogadnak az emberek.



Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban új évada szeptember 23-tól lesz látható az RTL-en, a műsor epizódjai pedig visszanézhetők az RTL+ felületén.

Via: RTL.hu