Így változik az RTL műsora jövő héttől

Érkezik a kereskedelmi televíziózás legrégebb ideje futó vetélkedője Istenes Bencével.

Változik az RTL műsorrendje, miután a héten Az álommeló és Drága örökösök is véget ér. Helyette elindul a Tippelj és vidd el! című új vetélkedő, illetve A mi kis falunkat fogja ismételni a csatorna minden hétköznap.

Péntek este kiderül Az álommelóban, hogy ki kapja meg az elnöki asszisztens pozícióját. Balázs és Detti jutottak a döntőbe, miután Balogh Levente a csütörtöki adásban hazaküldte Marcellt. Az elmúlt hat hét eseményeit összegezve Balogh elmondta, hogy „a két legjobb ember került be a döntőbe.”

A Tippelj és vidd el! május 15-én, 20 órakor debütál az RTL-en, a házigazdája Istenes Bence lesz.

A műsor az amerikai The Price Is Right-on alapul: a kereskedelmi televíziózás legrégebb ideje futó vetélkedője eddig több mint 9 ezer adást élt meg. A műsor 1972. szeptember 4-én debütált a CBS-en, és egészen 2007-ig ugyanaz a műsorvezető, Bob Barker vezette.

A Tippelj és vidd el! játékosai a műsor stúdiójában helyet foglaló nézők közül kerülnek ki. A szerencsés kiválasztottak a „Gyere játszani!” felszólítás után kerülnek játékba, és különféle termékek, árucikkek értékét kell a lehető legpontosabban megtippelniük.

Istenes elmondta, hogy a “Tippelj és vidd el! nagyon szórakoztató formátum, és azért is izgalmas, mert nem tudásalapú vetélkedő. Rengeteg értékes nyeremény várja majd a játékosokat a stúdióban, és szinte biztos, hogy üres kézzel semelyikük sem távozik majd.”

via: rtl.hu / 24.hu