Így változik hamarosan az RTL és a TV2 műsorrendje

Kicsit megkavarja a dolgokat a Kincsvadászok indulása és az Éden Hotel befejezése.

Jövő héten, január 22-én indul a TV2-n a Kincsvadászok című műtárgykereskedő show, amelyben régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat Till Attila műsorvezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival. Az új műsor a Szerencsekerék utánra került be, minden hétköznap 21:45-ös kezdettel.

A Kincsvadászok után a Hazatalálsz című magyar szappanopera részeit élvezhetik a nézők hétköznaponként

– ám az eredetileg tervezett második évad helyett ezek az első évad epizódjainak ismétlései.


Eközben a jövő héten az RTL-en még nem változik semmi: 19:50-től ...a szomszéd tehene, 21 órától A mi kis falunk ismétlései, 22:10-től pedig az Éden Hotel epizódjai várnak ránk. Ám mivel utóbbi műsornak az a hét a fináléja, január 29-től itt is megkavarodnak egy kicsit a dolgok. Ez a csatorna is ismétlésekkel támad: az Apatigris első évadának nézhetjük meg újra a részeit a betevő Éden Hotelünk helyett.

És ha még ezek után is nosztalgiázni támadna kedvünk, akkor kapcsoljunk a TV2 csoportba tartozó FEM3-ra, ahol Máté Krisztina Forró nyomon című nyomozós műsorát pörgetik délutánonként. Hasonló retró élményben lehet részünk, ha az RTL Goldot választjuk, ahol szinte tobzódhatunk a Balázs Show, a Mónika – A kibeszélőshow, a Győzike és a Barátok közt régi adásaiban.

 

Olvasd el az Apatigrisről írt kritikánkat!

Apatigris - Így neveld a sárkányaidat!

Kicsit túloztunk, Scherer Péter sorozatbeli három lánya közül csak eggyel vannak gondok, de vele mindig, a pasik viszont egytől egyig igazi balfaszok! Megjött az Apatigris harmadik évada az RTL+-ra.

Tovább