Ilyen egy igazán elfuserált lánybúcsú!

Egy jó lánybúcsúhoz kell egy menyasszony, néhány meggondolatlan barátnő, egy kisebb halom kokó és egy, az alkalomra bérelt chippendale táncos. Vagy rosszul tudjuk?

Még 1998-ban készült egy meglepően brutális, ugyanakkor nagyon vicces vígjáték, a fiatal és fess Jon Favreau főszereplésével, a Ronda ügy, amiben öt faszi Vegasban tart legénybúcsút, ám a görbe este egy sztriptíztáncosnő halálával ér véget, pontosabban azzal kezdődik, mert nagyon elfajulnak a dolgok. Ezt tessék most elképzelni, csak 5 csajjal Miamiban és értelemszerűen egy jobb sorsra érdemes chippendale táncossal. Mi baj történhet? Ez volna a 2017-es Csajok hajnalig!

Forrás: InterCom

 

Természetesen egy leánybúcsúról van szó, amit a menyasszony (Scarlett Johansson) barátnői szerveztek, és ami jó alkalom arra, hogy az egymástól kissé eltávolodott barinők  újra összejöjjenek. Mondjuk annyira eltávolodtak, hogy nehéz elképzelni, hogy a tök normális menyasszony Jess, a kimért üzletasszony Blair (Zoë Kravitz), a szókimondó leszbikus Frankie (Ilana Glazer) és a nagyszájú, butuska Alice (Jillian Bell) mit evett egymáson, és az új barátnő, az ausztrál Pippa (Kate McKinnon) is amolyan kakukktojás. Akárhogy is,

az este tényleg lendületet kap a kölcsönkapott luxusvillában némi kokaintól,

annyira, hogy végül egy erotikus táncost is rendelnek. Csakhogy a duci Alice nem bír a vérével, ráveti magát a srácra, a súlya és a lendülete pedig elég ahhoz, hogy az végleg kiterüljön alatta. Nem mondom, hogy ebben nincs egy nagy adag „body shaming”, merthogy alapvetően a túlsúlyos csaj tehet a társaság minden bajáról, de innen kezdődik igazán a film.

Forrás: InterCom

 

Merthogy meg kéne szabadulni a testtől, de közben felbukkan egy másik, az igazi stripper, az otthon hagyott vőlegénynek kételyei támadnak, a lányok közötti régi feszültségek pedig nem túl váratlan módon a felszínre törnek. Vagyis

sok minden történik, és ebből sok minden elég vad,

merthogy a készítők egy cseppet sem fogták vissza magukat, de pont ez a lényege a fekete vígjátékoknak. A visszafogottság hiánya sokaknak nem jött be, ez a film adatlapja alatti kommentekből is látszik, mások viszont pont ezért haraptak rá a filmre. Nekünk a szereposztás jött be leginkább, élén a vígjátékban is jó Johanssonnal és a teljesen bizarr Kate McKinnonnal.

Forrás: InterCom