Íme a film, aminek a kedvéért Jude Law 13 kilót hízott kólaivással

És ez még mind semmi: a Dom Hemingway című 2013-as krimi kezdődött úgy, hogy a főhős meztelenül monologizál a péniszéről...

Jude Law 2013-as filmjében, a Dom Hemingway című krimiben egy olyan nagymenő betörőt alakított, aki tizenkét hosszú esztendőt húzott le a sitten. Ezalatt a laza, szabad szájú és veszedelmes férfi végig tartotta a száját, ám most, hogy kiszabadult, úgy érzi, hogy ideje rendezni a számlát, megkapni a jutalmát, hogy nem énekelt a zsaruknak.

 

Forrás: Big Bang Media

 

Legjobb barátjával, Dickie-vel az oldalán (Richard E. Grant) Dom Hemingway meglátogatja a maffiafőnök Mr. Fontaine-t (Demián Bichir), ám csalódnia kell benne. Ráadásul kiderül az is, hogy fontos lenne, ha rendezné a kapcsolatát a tőle már évekkel korábban elhidegült lányával, Evelynnel (akit az akkor még csak 14 éves Trónok harca-sztár, Emilia Clarke alakított).

Dom Hemingway azonban nem az a fajta fickó, akinek bárki előírhatja, mit csináljon, ő bizony a saját feje után megy!

A nagyszájú maffiózó szerepéhez Jude Law 13 kilót hízott. Ezt a súlygyarapodást igen sajátos módszerekkel érte el: naponta megivott 10 doboz Coca-Colát!

Forrás: Big Bang Media

 

Másik érdekessége a filmnek, hogy a sztori azzal kezdődik, hogy a címszereplő elmond egy monológot az ő csodálatos péniszéről, totál meztelenül.

A meglehetősen alpári csattanóra épülő nyitányt ráadásul már a forgatás elején felvették, Jude Law saját kérésére, aki épp a helyzet kínosságát akarta csökkenteni azzal, hogy felvetette: essenek túl először ezen a részen, hogy mindenki tisztában legyen vele, ki is Dom, és pontosan milyen is lesz a róla szóló film.

6 sztár, aki bevállalta a teljes meztelenséget

Összeszedtünk fél tucat bátor színészt, akiknek volt merszük pucérra vetkőzni a kamerák előtt – és azt is kiderítettük, miért vállalták a sokak számára elrettentő feladatot.

Tovább