Itt a Csak színház és más semmi utolsó évada

Szombattól látható a Duna Televízió műsorán a Szervét Tibor, Schell Judit, Csányi Sándor és ezúttal is néhány új arc főszereplésével forgatott színházas-romantikus sorozat negyedik szezonja.

A negyedik és egyben befejező évadot március 2-tól nyolc héten keresztül szombat esténként 19.30-tól láthatjuk. Az új részekben a Komédiás Színház élete ugyanolyan pezsgő, mint ahogy azt az előző szezonokban megszokhattuk, sőt Dénes (Szervét) úgy dönt, hogy felújítják az épületet, ami új színt hoz a színház életébe.

Szervét és Schell Judit a sorozatban. Forrás: MTVA / Megafilm

 

„A társulat legfontosabb eseménye a felújítás, és az erre szánt összeg, hogy mi van ezzel a pénzzel. E körül sok minden gomolyog. Dénes karaktere is változott az első évad óta

– mintha színesebb, mélyebb lenne a szerep, sokkal több arcát tudja megmutatni az alak, egyre nagyobb öröm őt játszani”

– mesélte Szervét Tibor.

A már jól ismert szereplők mellett fiatalok is feltűnnek az új évadban, mint például Ember Márk egy popsztár, Kozma Alex szerepében, akit felkérnek a készülő Napfény hotel főszerepére. Rajta kívül két hasonlóan tehetséges színésznő verseng az állandó szerződésért Tóth Eszter (Rebeka) és Réti Nóra (Tina) személyében. A színház csapata ezenkívül egy lelkes dramaturggal is bővül: Kingával, akit Mentes Júlia alakít.

Forrás: MTVA

 

„Örülök, hogy Kinga szerepét kaptam. Izgalmas és titokzatos ez a karakter. A legtöbb kihívást Kinga és Petra (Szávai Viktória) kapcsolatának alakulása jelentette.

A nézők nem fognak csalódni az új évadban.

Az élet úgy hozta, hogy a Thália Színházat felújították, és új helyszínen kellett forgatni, egy művelődési házban, ami nem színházi tér, és ez a történet szempontjából is adott új konfliktuslehetőségeket meg vicces helyzeteket. A stáb is nagyon jó volt, hamar befogadtak, barátokat is szereztem. Nem is gondoltam, hogy egy csapatot ennyire meg lehet szeretni, az utolsó forgatási nap igazán megható volt” – árulta el Mentes Júlia.


(via MTVA Sajtó Osztály)