Itt vannak a legjobb filmek karácsony második estéjére

Vezessük le az ünnepeket tévéképernyővel!

Az óriásölő - RTL HÁROM, december 26. kedd, 20.40h

Évszázadokkal korábban óriások uralták a Földet, de az emberek legyőzték őket. Az óriások azóta várnak a lehetőségre, hatalmuk visszaszerzésére. Úgy tűnik, elérkezett az idő, amikor egy Jack (Nicholas Hoult) egy varázsbabbal véletlenül megnyitja a két világ közötti átjárót. A gigantikusra növő babon leereszkedve az óriások elözönlik az emberek földjét, pusztítás és rombolás szegélyezi óriási lépteik nyomát. Jack nem sokat habozik,szembeszáll a bosszúálló óriásokkal az emberek védelmében és persze szerelméért, Isabelle hercegnőért (Eleanor Tomlinson).

 

A holnap határa - Viasat3, december 26. kedd, 21h

Bill Cage (Tom Cruise) katona, de eddig elkerülte a veszélyt _ pedig az emberiség egy űrből érkezett, könyörtelen fajjal vív hosszú, elkeseredett háborút. Amikor váratlanul mégis bevetik, ő rossz felszereléssel, kevés tapasztalattal indul csatába, és nem is bírja sokáig: gyors és kegyetlen hősi halált hal. Azután feltámad, és újra harcba indul. És újra, és újra, és újra. A földönkívülivel való közvetlen érintkezés időhurokba sodorta, és ő kénytelen számtalanszor végigélni ugyanazt a pokoli küzdelmet, hogy azután újra alul maradjon. Ám az esélyei egyre jobbak. Amikor pedig felbukkan mellette egy különlegesen kiképzett katona (Emily Blunt), még az is lehetővé válik, hogy ne csak magukat mentsék meg, hanem az egész világot.

 

Gyorsabb a halálnál - Viasat Film, december 26. kedd, 21h

Tizenegy harangütés és egy halálos lövés. Egy vadnyugati kisvárosban így jelzik a delet. A városka ura, a könyörtelen John Herod seriff (Gene Hackman) vezette be ezt a szokást. A coltpárbajok pedig csak egyféleképpen végződhetnek, miután a seriff még sohasem hibázott. Senkinek nincs esélye, hogy szembeszálljon vele. Ekkor jelenik meg a városkában egy idegen nő, Ellen (Sharon Stone). Bár jó néhány férfit megigézett, nem a nőiességével akar hódítani. Elszámolnivalója van és mindenki elhallgat, ha megszólal a fegyvere. A veszélyes szépség és a városka gonosz ura végül szembekerül egymással. Kettejük közül valakinek hamarosan üt az órája.

 

Utazás a rejtélyes szigetre - Film+, december 26. kedd, 21h

Az ifjú Sean Anderson (Josh Hutcherson) vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől (Michael Caine) egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank (Dwayne Johnson) minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato (Luis Guzmán) és szemrevaló lánya, Kailani (Vanessa Hudgens) is.

 

A szupercsapat - Mozi+, december 26. kedd, 21.40h

A Hannibal Smith ezredes vezette különleges egység a legjobb volt a maga műfajában. Ám egyszer olyan bűnnel vádolták meg a fiúkat, amelyet el sem követtek. Az ítéletet már nem várták meg, hátat fordítottak a seregnek. A csapat ezután is együtt maradt, tagjai privát munkára adták a fejüket. Szakterületük a robbantás, a különböző fegyverek kezelése, a gyengék védelme, a rosszfiúk megleckéztetése. Az életük cseppet sem unalmas, már csak azért sem, mert állandóan a nyomukban kajtat Charissa Sosa, a katonai rendőrség nyomozója, illetve Lynch ügynök a CIA-tól...

 

Túlélni a holtakat - Paramount Network, december 26. kedd, 22h

Észak-Amerika partjainál egy kis szigetet elözönlik az élőhalott. A túlélők számára minden nap a védekezéssel és várakozással telik, hátha megérkezik az ellenszer.

 

Kalandférgek karácsonya - AMC, december 26. kedd, 22h

Hat évvel a guantanamói kaland után folytatódnak a kétes duó kalandjai. Az egymástól távol töltött évek után Harold és Kumar a saját karácsonyi ünnepükre készülek, amikor rejtélyes csomagot kap Kumar. Miközben megpróbálja azt átvinni Haroldék házához, a férfi véletlenül meggyújtja Haroldék csodálatos fenyőfáját. Hogy helyrehozzák a bajt, a páros útnak indul, hogy másik fenyőfát szerezzen helyette, Nem is akármilyet, a lehető legtökéletesebbet. Ennek során mulatságos kalandok sorába keverednek.

 

Fűrész IV. - Filmcafe, december 26. kedd, 22.45h

Jigsaw, minden idők legőrültebb és legötletesebb sorozatgyilkosa és tanítványa, Amanda halott. A sokat tapasztalt Hoffman felügyelőt bízzák meg a két gyilkos halálával kapcsolatos vizsgálattal. Két viharedzett FBI szakember is érkezik az eddig rettegésben tartott városba, Strahm ügynök és Perez ügynök Hoffman felügyelő munkáját segíti, együtt vizsgálják át Jigsaw földi maradványait. Minden jel arra mutat, hogy bár Jigsaw halott, valaki gondoskodik arról, hogy ördögi találmányai tovább szedjék az áldozatokat. Amikor az egyik rendőrt elrabolják, már semmi kétség nem lehet afelől, hogy Jigsaw vérfagyasztóan zseniális játéka újra működésbe lépett. Az eddigieknél is kegyetlenebb kínzásokat kell átélnie mindazoknak, akik besétálnak Jigsaw csapdájába.

 

A Wall Street farkasa - Cool, december 26. kedd, 23h

Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) gyorsan akar meggazdagodni, és erre a legjobb megoldás a tőzsde. Barátjával, Donny Azoffal (Jonah Hill) megalapítja a Stratton Oakmont brókercéget, és ügyes trükkökkel, extra jutalékokkal a cégük felverekszi magát a Wall Street legnagyobbjai közé. A 250 fős cég olyan népszerűvé válik Jordan lehengerlő stílusának köszönhetően, hogy a vállalatok rajtuk keresztül nyújtják be tőzsdei bevezetésüket. Ám ahogy nő a befolyásuk, úgy süllyednek morálisan és mentálisan egyre mélyebbre. Fuldokolnak a hazugságokban, az alkoholban, a drogokban és az orgiákban. Fényűző életükkel hamarosan magukra vonják az FBI figyelmét, miközben veszélybe sodorják saját családtagjaikat. A csúcsról gyors és meredek az út lefelé, és amikor Jordan önpusztító függőségei a gyerekei biztonságát is fenyegetik, a felesége, Naomi (Margot Robbie) elhagyja. Közben az FBI már ugrásra készen várja, hogy Jordan és Donny hibázzanak.

 

Véres gyémánt - RTL HÁROM, december 26. kedd, 23h

Solomon (Djimon Hounsou), akit elválasztanak a családjától, és arra kényszerítenek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon, egy nap különleges drágakövet talál, amit élete kockáztatásával elrejt, hogy az érte kapott pénzzel megmentse a családját. Archer (Leonardo DiCaprio), az exzsoldos tudomást szerez a kincsről, és Mady Bowen (Jennifer Connelly) újságírónő közvetítésével Solomon mellé szegődik abban a reményben, hogy a kincs sikeres értékesítésével ő is jól jár, és végre elhagyhatja Afrikát. A két ember sorsa végzetesen összefonódik az életveszélyes vállalkozás során.

 

Constantine - A démonvadász - Film+, december 26. kedd, 23h

Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine (Keaun Reeves) magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ő megjárta már a poklot _ szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. Angela (Rachel Weisz) eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát…

 

R.I.P.D. - Szellemzsaruk - Moziverzum, december 26. kedd, 23h

Roy (Jeff Bridges) és Nick (Ryan Reynold) két élőhalott zsaru, akiket a túlvilági Nyugodj Békében Osztag, azaz a R.I.P.D. küldött, hogy megvédjék világunkat azon pusztító lények egyre szaporodó hadától, akik nem hajlandók békében távozni az árnyékvilágba...

 

Felpörgetve - Viasat Film, december 26. kedd, 23.15h

Jimmy Bly (Kip Pardue) újonc autóversenyző és a jelenlegi bajnok, Beau Brandenburg (Til Schweiger) elkeseredetten küzdenek az év bajnoki címéért. Mindent bevetnek a siker érdekében, Beau még régi barátnőjét, Sophia Simone-t is dobja, mivel szerinte a lány akadályozza a koncentrálásban. Bly csapatának tulajdonosa, Carl Henry (Burt Reynolds), a mára tolószékbe kényszerült egykori autóversenyző úgy dönt, hogy az újonc társát egy másikkal helyettesíti, s visszahívja a veterán Joe Tantót (Sylvester Stallone). Joe évek óta nem ült versenyautóban, de Carl bízik benne, különösen azért, mert régebben hosszú időn át együtt versenyeztek. Joe Tanto azonban felejteni próbál _ megpróbálja elfelejteni a hibáit, az elszalasztott lehetőségeket, nem is beszélve arról a balesetről, amelynek ő és egy másik autóversenyző majdnem áldozatul esett. De a fájdalom és a sebhelyek minden nap emlékeztetik Joe-t valamikor ígéretes autóversenyzői pályafutására, így enged Carl unszolásának, és visszatér a pályára.

 

Született bűnözők - AXN, december 26. kedd, 23.20h

Húsz évvel a Jackie Brown előtt, Ordell Robbie és Louis Gara autólopásért töltik börtönbüntetésüket. Amikor Louis is kiszabadul, Ordell egy nagyszabású ötlettel várja: zsarolják meg a korrupt detroiti ingatlanfejlesztőt, Frank Dawson-t, aki offshore számlákon rejtegeti millióit. Itt kerül a képbe Frank gyönyörű, de a gazdag háziasszonyok unalmas életét élő felesége, Mickey, aki szenved boldogtalan házasságában. Luis és Ordell azt tervezik, hogy elrabolják Mickey-t és 1 millió dollárt kérnek érte váltságdíjul, amennyiben pedig Frank a rendőrséghez fordulna, a két emberrabló figyelmeztetné, tudnak illegális tevékenységéről. Mi mehetne rosszul egy ilyen jó tervvel?

 

Kiadatás - Viasat3, december 26. kedd, 23.25h

Anwar (Omar Metwally), az egyiptomi származású vegyészmérnök hazafelé tartva eltűnik a repülőgépről. Állapotos felesége, Isabella (Reese Witherspoon) mindent megtesz, hogy megtalálja, ám nyomozása nem vezet sikerre. Egykori osztálytársa, Alan Smith (Peter Sarsgaard), aki politikai kapcsolatokkal rendelkezik, kideríti, hogy Anwart terrorizmus vádjával letartóztatták és a CIA utasítására külföldre szállították. Douglas (Jake Gyllenhaal), a CIA-ügynök utazik a harmadik világbeli országba, hogy kivallassa a gyanúsítottat.

 

Holtak naplója - Paramount Network, december 26. kedd, 23.50h

Filmes diákok egy csapata megpróbál hazajutni egy hirtelen jött zombijárvány okozta káosz közepette. Személyes videók segítségével naplót vezetnek, amelyben bemutatják az élőholtakkal való találkozás szörnyűségeit.