Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Megnéznél este egy filmet? Segítünk választani!

Palimadár - Prime, március 23. szombat, 18.35h

Az FBI tanúvédelmi programjában résztvevő, új identitását frissen felöltő Rick Jarmin kissé berezel, amikor régi szerelme, Marianne Graves felismeri egy benzinkútnál. Eközben a rosszfiú, akit a férfi tizenöt évvel korábban börtönbe juttatott, elindul, hogy bosszút álljon. Rick és Marianne csakhamar az országúton száguldva találják magukat. Gengszterek, zsaruk és még egy szerelmes állatorvosnő is üldözi a párost. Őrületes ámokfutás veszi kezdetét földön, vízen és levegőben, miközben az egykori szerelmesek között is egyre jobban szikrázik a levegő.

 

Élet vagy valami hasonló - Mozi Klub, március 23. szombat, 18.45h

A szép Lanie Kerrigan (Angelina Jolie) meg van győződve arról, hogy élete tökéletes és irigylésre méltó. A törtető tévériporter tudja, hogy lehengerlő, tudja, hogy kiváltságos munkája van, és semmin nem változtatna, még akkor sem, ha tudná, hogy már csak egy hete van hátra. Legalábbis így gondolja egészen addig, amíg egyik riportalanya, egy hajléktalan azt nem jósolja neki, hogy értéktelen élete egy hét múlva véget ér. Lanie nevet rajta, de aztán kénytelen szembesülni a ténnyel: az idegen minden jóslata valóra vált! Lanie ettől kezdve kézbe veszi sorsának alakulását és semmit nem bíz többé a véletlenre.

 

Két és fél kém - Filmcafe, március 23. szombat, 19.15h

Jane Blue és férje, az ugyancsak szuperkém Jeff egy különösen izzasztó helyzetben, egy izgalmas lövöldözés kellős közepén szerettek egymásba, és hamarosan úgy döntöttek, hogy nincs több gondtalan hősködés, letelepszenek és családot alapítanak. Most mindkettőjük életét kitölti a kisbabájukról való gondoskodás és a gondtalan semmittevés békés new orleans-i otthonukban. De egy igazi profi sohasem tagadhatja meg a hivatását, úgyhogy amikor volt főnökük arra kéri őket, hogy szakítsák meg kicsit a dajkaságot, és segítsenek egy nemzetközi gengszterbanda felszámolásában valamint egy eltűnt fegyverszállítmány felkutatásában, mi mást is tehet a Blue család, igent mondanak, és felkerekednek, immár hármasban.

 

Legendás állatok és megfigyelésük - Cool, március 23. szombat, 19.55h

Göthe Salmander professzor (Eddie Redmayne), a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik, hogy foltos golymókat vásároljon. Hamarosan azonban a minisztériumban találja magát, ahol Percival Graves (Colin Farrell) súlyos büntetést készül kiszabni rá mágiahasználat miatt. Közben kiderül, hogy a városban egy szörnyű erő tombol, megfélemlítve a varázslók és varázstalan embereket egyaránt, ráadásul Salamander mágikus bőröndjéből több lény is kiszabadul. Salamander próbálja megállítani a katasztrófát, és közben szembetalálja magát Percivallal, aki egészen más, mint akinek mutatja magát.

 

Az Igazság Ligája - Film+, március 23. szombat, 20.30h

Bruce Wayne (Ben Affleck) tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince (Gal Gadot) segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller). És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.

 

Te rongyos élet - Magyar Mozi TV, március 23. szombat, 21h

Sziráky Lucyt, az ünnepelt primadonnát mint osztályidegent kitelepítik. Az isten háta mögötti faluban tovább folytatódik az osztályharc: míg a volt uralkodó osztály képviselői a földet túrják, a helyi pártkáderek hadat üzennek a népnyomorító kulákoknak.

 

A függetlenség napja - Mozi+, március 23. szombat, 21h

Az emberiséget, először a történelme során a kihalás veszélye fenyegeti. Egy idegen, földönkívüli faj indít inváziós támadást a Föld ellen. Két célja van a támadóknak: Az emberi faj kiírtása és a Föld bolygó erőforrásainak kimerítése. Az emberi faj viszont, ezt nem tűri némán és felveszi a harcot a hódítókkal. Az elenállás három ikonikus alakja Steven Hiller Kapitány (Will Smith), David Levinson kábeltévészerelő (Jeff Goldblum) és az Egyesült államok elnöke, Mr. Withmore (Bill Pullman), akik a végsőkig is harcolnak, ha szükséges…

 

A francia hadnagy szeretője - M5, március 23. szombat, 21h

John Folwes regényéből Harold Pinter A XIX. századi angol történetben egy őslénytannal foglalkozó tudós, az esküvője előtt álló Charles (Jeremy Irons) véletlenül megismerkedik a tengerparton egy különös, magányos nővel, Sarah-val (Meryl Streep). A lányt közmegvetés sújtja, mivel a pletykák szerint ő volt a francia hadnagy szeretője. Charles-t egyre jobban izgatja a titokzatos lány, végül mindent hajlandó vállalni érte, hogy elnyerje szerelmét. A történetből napjainkban film készül. A Sarah-t alakító híres, amerikai színésznő és a Charles-t alakító angol színész között - a megfilmesítendő történethez hasonlóan - szenvedélyes szerelem fejlődik ki. Vajon melyik korban volt több esély arra, hogy a szerelmesek boldogok legyenek?

 

Koktél - Film Mánia, március 23. szombat, 21h

Miután leszerelt, a jóképű, ifjú és ambiciózus Brian Flanigan (Tom Cruise) New Yorkba megy, hogy munkát találjon. De nem talál, diploma nélkül ugyanis nem megy. Beiratkozik, tehát az egyetemre és hogy fedezni tudja a költségeit, mixerkedik egy belvárosi bárban. Itt találkozik Doug Coughlinnal, aki a szakma legapróbb fortélyaira is megtanítja, míg végül a város leghíresebb mixerei lesznek. Brian immár egy saját, exkluzív koktélbárról álmodik, ám ehhez még több pénz kell, mint az egyetemhez. Jamaikába utazik, a mixerek paradicsomába, ahol szépek a nők és vastagok a "jattok". A szépen kitervelt részleteket azonban meglehetősen összekuszálja egy váratlan fordulat: Brian fülig szerelmes lesz.

 

Az ördögűző: A kezdet - AXN, március 23. szombat, 21h

Aki egyszer a Gonosz arcába néz, nem szabadulhat többé az emléktől. Merrin atya pedig nemcsak futó pillantás vetett a megtestesült rosszra: a második világháború idején közeli kapcsolatba került vele. Túlélte a borzalmakat, de nem tud többet hinni Istenben és elhagyja papi hivatását. Afrikába utazik, hogy részt vegyen egy ókeresztény templom régészeti feltárásában. A lelet valóban különleges, a katedrális tökéletesen ép maradt, mintha rögtön a felépítése után betemették volna. A templom alatt azonban valami még ősibb rejtőzik, amelyet a tudósok felkeltettek szendergéséből.

 

Dirty Dancing 2. (Piszkos tánc 2.) - Filmcafe, március 23. szombat, 21h

A 18 éves Katey (Romola Garai) Havannába érkezik, ahol apja a Ford Művek vezetője. A kissé különc lányt mágnesként vonzzák az utcai táncosok, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javierhez (Diego Luna) vonzódik. Rábeszéli a fiút, hogy tanítsa meg erre a fékevesztett, erotikus táncra, a salsára és legyen a partnere az országos táncbajnokságon. Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja könyveit és szüleit félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig sosem látott arcát.

 

A keresztapa 2. - Prime, március 23. szombat, 21h

Vito Corleone halála után, Michael lép apja örökébe. A férfi szerteágazó kapcsolatrendszerének felhasználásával pedig új profilt alakít ki a családja vezette maffiának. Hamarosan azonban újabb összeütközések és árulások veszik kezdetüket, amelyekben az új vezetőnek helyt kell állnia. És Michael nem habozik a legveszedelmesebb fegyverekhez nyúlni, hogy hatalmát, befolyását és pénzét megtartsa, s védelmet biztosítson a családjának. Eközben még az is kiderül, hogy néhai apja hogyan alapozta meg a Corleone család hírnevét...

 

Tökös tekés - AMC, március 23. szombat, 21h

Roy Munson számára a bowling maga az élet: a biztosan gördülő siker, a tuti tarolás és a hanyatt vágódó babák. Úgy bowlingozik, ahogy előtte még senki. Csak aztán valaki belegyömöszöli egy kugligépbe, és ő a "baleset" következtében elveszti fél kezét és vele együtt a célzóképességét. Ezután kénytelen zülléssel és nők hajkurászásával tölteni az idejét. Ám egyszer csak újra felcsillan a remény... Találkozik egy sráccal, aki olyan tehetséges, mint ő volt ifjúkorában, de nem akar kugli-sztár lenni. Szűzies életmódot folytat, nem iszik és még imádkozni is szokott elalvás előtt. Roy úgy dönt, hogy ez így nem mehet tovább: tökös tekést kell faragnia ebből a srácból, még ha a fene fenét eszik is!

 

Red 2. - RTL, március 23. szombat, 21.15h

Frank Mosesnak (Bruce Willis), a visszavonult titkos ügynöknek rég nem törték be az arcát, de ez nem várat sokat magára. Az FBI előveszi egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban, ám mielőtt kivallatnák, Franket megszöktetik. Marvin (John Malkovich) és Sarah (Mary Louise Parker) a fél világon átrepítik, hogy együttesen kiderítsék, miért akarják őket eltenni láb alól. A terroristákkal és bérgyilkosokkal körbezárt csapat egyetlen reménye Victoria (Helen Mirren), aki segít a túlélésben, és remek terve van a világ megmentésére.

 

Beverly Hills-i zsaru 3. - TV2, március 23. szombat, 22h

Axel Foley, mialatt egy autólopási ügyön dolgozik, eljut egy olyan hálózathoz, s keresztezi olyan embereknek a dolgát, mely sokkal nagyobb üzlet, mint ahogy azt ő korábban gondolta. Kiderül, hogy ugyanazok az emberek, akik lelőtték a főnökét, most pénzhamisítási hálózatot működtetnek Los Angelesben. Így Axel ismét Beverly Hills-be utazik! Az állam legmodernebb vidámparkjában pedig nem éppen felemelő dolgok történnek: egy bűnbanda használja a parkot üzelmei álcázására. Axel régi kollégáját, Billy-t pedig előléptették. Most ő a főnök és az egyetlen, aki még bízik Axel-ban…

 

Vágyak szerelmesei - VIASAT FILM, március 23. szombat, 23.10h

A három férfi - köztük a karrierista környezetvédelmi tanácsadó, a munkájában sikeres, de napi problémákkal küszködő nős férfi és a szellemeskedő, zabolátlan sürgősségi orvos - a függőséggel való leszámolás folyamatának különböző pontjait testesíti meg, és barátságuk különösen hangsúlyossá teszi, mennyire nélkülözhetetlen számukra a közösség a túléléshez. Külön-külön intelligensek, elbűvölőek, de érzelmileg a mélyponton vannak, együtt viszont ráébrednek, hogy talán mégiscsak van esélyük a boldogságra.

 

Dermesztő hajsza - RTL, március 23. szombat, 23.20h

A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómunkás kezei között csak úgy hullanak a gengszterek a hófödte hegyekben…

 

Éjjeli ragadozó - Moziverzum, március 23. szombat, 23.10h

Marshall nyomozó egy különleges bűnügybe csöppen. Valaki fiatal lányokat rabol el, tart fogva, erőszakol meg és olykor meg is öli őket. Az ügyben segítségére van Rachel, aki megállapítja, hogy az elkövető paranoid skizofréniában szenved. Cooper több magánakció keretében próbálja meg lebuktatni a gyilkost. Kiderül, hogy valójában egy ikerpárról van szó, akik hasonlóságukat kihasználva megtévesztenek mindenkit, végül Rachelt is elrabolják...

 

Hivatali eltávozás - Paramount Network, március 23. szombat, 23.30h

Az ehető evőeszközöket gyártó cégvezető Lucy (Demi Moore) úgy érzi, ideje kicsit összekovácsolni az irodai dolgozókat, aminek a legjobb módja egy minőségi és profin kivitelezett csapatépítő nap Új-Mexikó mesés hegyvidékén.