Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Mit szólnál egy nyáresti filmnézéshez otthon? Íme, a kínálat!

A magas ősz férfi társat keres - Mozi Klub,  június 1. szombat, 18.55h

A 75 éves Pierre (Pierre Richard) örömmel fedezi fel az online társkereső oldalakat, és egy hirtelen ötlettől vezérelve az unokája barátjának, Alexnek (Yaniss Lespert) a profilképét felhasználva létrehoz egy profilt. Hamarosan megismerkedik a gyönyörű Florával (Fanny Valette), aki lenyűgözve a férfi stílusától valódi randira hívja.

 

Badman – A nagyon sötét lovag - Paramount Network,  június 1. szombat, 19.10h

Cédric, a hányattatott sorsú filmszínész bárhogy próbálkozik, nem sikerül elérnie a várt áttörést karrierjében… egészen addig, amíg egy véletlennek hála ölébe nem pottyan egy álomlehetőség:felkínálják neki Badman, az első francia szuperhős szerepét. Öröme azonban nem tart sokáig, mert beüt a krach – az első forgatási napról hazafelé tartva balesetet szenved, elveszíti az emlékezetét és zavarodottságában azt hiszi, tényleg ő Badman. Így hát felölti a szuperhőshacukát és beleveti magát az éjszakába, hogy nekilásson az igazságosztásnak.

 

A függetlenség napja - TV2,  június 1. szombat, 19.45h

Az emberiséget, először a történelme során a kihalás veszélye fenyegeti. Egy idegen, földönkívüli faj indít inváziós támadást a Föld ellen. Két célja van a támadóknak: Az emberi faj kiírtása és a Föld bolygó erőforrásainak kimerítése. Az emberi faj viszont, ezt nem tűri némán és felveszi a harcot a hódítókkal. Az elenállás három ikonikus alakja Steven Hiller Kapitány (Will Smith), David Levinson kábeltévészerelő (Jeff Goldblum) és az Egyesült államok elnöke, Mr. Withmore (Bill Pullman), akik a végsőkig is harcolnak, ha szükséges…

 

Hét év Tibetben - Duna Televízió,  június 1. szombat, 19.45h

A világ legnyugodtabb országa zord és mégis fenséges vidéken terül el. Jelenleg csak a hívők szívében él. Tibet önállóságának utolsó éveit tárja elénk a film, amely egy európai ember szemszögéből mutatja be a legendás tájat. 1939-ben, a második világháború előestéjén Heinrich Harrer, a híres osztrák hegymászó elindult, hogy megmássza a Himalája egyik legmagasabb csúcsát, a Nanga Parbatot. A világégés szele utoléri őt és társát, Petert is, útjuk a siker magaslatából egy angol hadifogolytáborba vezet. Kalandos úton érnek Lhászába, Tibet szent fővárosába, ahol egyedüli idegenekként befogadják őket és egy számukra titokzatos világba kapnak belépést. A tizennégy éves dalai láma élénk érdeklődést mutat a szőke Heinrich iránt és felkéri az osztrák hegymászót, hogy legyen a tanára: tanítsa angolra, földrajzra és a nyugati világ szokásaira. Az önző és arrogáns Heinrich élete megváltozik a találkozástól... Az izgalmas film megtörtént eseményeket dolgoz fel.

 

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága - SuperTV2,  június 1. szombat, 20h

Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, így a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones azonban találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász ezért Peruba utazik, ám kiderül, hogy az oroszok személyében vetélytársuk is akad. Ők ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot, míg csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt persze mindenáron meg akarják akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön…

 

Alita: A harc angyala - Moziverzum,  június 1. szombat, 21h

Egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Évekkel később véletlenül összefutnak, és ez a találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket: Jake intrikus nőcsábász lett, míg Lainey mindig a rossz pasikat fogja ki. Igyekeznek az újra fellángoló érzelmeiket kordában tartani, ám rá kell jönniük, hogy a köztük lévő kölcsönös vonzalom a válasz minden problémájukra. Már csak meg kéne állniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak...

 

Csúcshatás - Paramount Network,  június 1. szombat, 21h

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos "intelligens gyógyszer".

 

A (sz)ex az oka mindennek - TV2 Comedy,  június 1. szombat, 21h

Egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Évekkel később véletlenül összefutnak, és ez a találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket: Jake intrikus nőcsábász lett, míg Lainey mindig a rossz pasikat fogja ki. Igyekeznek az újra fellángoló érzelmeiket kordában tartani, ám rá kell jönniük, hogy a köztük lévő kölcsönös vonzalom a válasz minden problémájukra. Már csak meg kéne állniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak...

 

A United 93-as - AXN,  június 1. szombat, 21h

Ez a lebilincselő, provokatív dráma az utasokról, a személyzetről és a légiirányítókról szól, akik egyre fokozódó rettegéssel figyelték, amint a United Airlines 93-as járata a negyedik eltérített repülővé vált a legszörnyűbb terrortámadás napján, 2001 szeptember 11-én. Abban az alig 90 percben, amit a gép a levegőben töltött, a világ az erőszak új korszakába lépett. A filmesek az elátkozott gép fedélzetén és a földön történteket az utasok és a személyzet családtagjaival, repülésirányítókkal, a 9/11 bizottság tagjaival és más személyekkel készített interjúk alapján rekonstruálták tehetséges, ám javarészt ismeretlen színészek segítségével. A végeredmény egy valós időben játszódó, döbbenetes erejű krónika lett a modern és a régi világ pusztító erejű ütközéséről és a bátorságról, amely ebből a tragédiából született.

 

Az 50 első randi - RTL,  június 1. szombat, 21.20h

Henry Roth (Adam Sandler) igazi nőcsábász, aki irtózik minden kapcsolat második napjától. Egészen addig gondatlanul hódol szenvedélyének, amíg meg nem ismerkedik Lucy Whitmore-ral (Drew Barrymore), aki nemcsak lehengerlően vonzó, de súlyos memóriazavarban is szenved, és emlékezőképességének hossza mindössze egy nap. Henry életében először néz szembe kihívással, hiszen Lucy szerelmét minden egyes nap újra és újra el kell nyernie, hiszen a lány másnap már egyáltalán nem emlékszik rá.

 

Vaksötét - Filmcafe,  június 1. szombat, 22.30h

Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.

 

A hetedik mennyország - Film Mánia,  június 1. szombat, 22.30h

Elmo McElroy (Samuel L. Jackson) elismert kémikus, aki nem veti meg a tudatmódosító szereket. Mivel még nem kóstolt semmi olyat, amivel teljesen elégedett lenne, ezért saját maga kezd kutatni a tökéletes szer után. A kutatásnak meg is lesz az eredménye! Az iszonyú töménységű szer paradicsomi állapot elérésével kecsegtet. Elmo féltve őrzött receptjét Londonban akarja eladni. Nagy haszonnal kecsegtető utazása során azonban Liverpoolban köt ki. Hozzácsapódik két hívatlan cimbora, egy drogos és kiszámíthatatlan barátnője. Elmo hihetetlen kalandjai közben elkezdi félteni életét és már nem is találja olyan vonzónak a drogokat. Rájön, hogy nem bízhat senkiben, amíg nála a méregdrága csodaszer.

 

A szabadság ötven árnyalata - SuperTV2,  június 1. szombat, 22.45h

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott.

 

Hegyek között - TV2,  június 1. szombat, 22.55h

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig egy műtét elvégzésére utazna, ám a viharos idő miatt lemondták a járatokat. Alex és Ben megegyeznek egy magánpilótával, hogy elviszi őket. Walter azonban rosszul lesz, és a gép lezuhan a hegyek között. A katasztrófát csak Alex, Ben és Walter kutyája éli túl. A kietlen hegyvidéken csak magukra számíthatnak. Miközben a természet erőivel harcolnak, egymással is meg kell küzdeniük...

 

Mortal Kombat - Film+,  június 1. szombat, 23h

A harcban edzett Cole (Lewis Tan) már megszokta, hogy pénzért verést kap, miközben nem tudja, hogy a lelkében mekkora erő rejlik. Arról sincs tudomása, hogy a külvilág császára, Shang Tsung a legjobb harcosát, a túlvilági kriomanta Sub-Zerót (Joe Taslim) küldte el, hogy levadássza Cole-t. A külvilágból érkező váratlan fenyegetés arra készteti Cole-t, hogy kihívja a Föld legnagyobb bajnokait, és rávegye őket arra, hogy segítsenek szembeszállni a Külvilág ellenségeivel szemben a világegyetemért vívott nagy tétű csatában.

 

Exférj újratöltve - TV2 Comedy,  június 1. szombat, 23.10h

Milo Boyd (Gerard Butler), a lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley (Jennifer Aniston) újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Boyd kaján magabiztossággal lát neki munkájának, azt hiszi, gyerekjáték lesz nyakon csípni ex-asszonykáját. Igen ám, de kiderül, hogy Nicole egy gyilkossági ügy leleplezésére készül, és a férfinak - mint már annyiszor - rá kell döbbennie, hogy Nicole-lal semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik...

 

Volt egyszer egy Mexikó - VIASAT FILM,  június 1. szombat, 23.15h

A legendás gitáros, El Mariachi a külvilág elől rejtőzve tengeti mindennapjait. Egy korrupt, csupán személyes bosszújának élő CIA-ügynök (Johnny Depp) felkutatja a hallgatag, titokzatos férfit, hogy szabotálja az ördögi kartellvezér, Barillo (Willem Dafoe) tervét, aki likvidálni akarja Mexikó elnökét. Ám El Mariachinak ezen kívül is megvan rá az oka, hogy visszatérjen: a bosszú élteti. Így történhet hogy Mariachi legendája, alkalmi csapatával, Lorenzóval (Enrique Igleasias) és Fideóval (Marco Leonardi) egy magasabb szintre emelkedik.

 

A Wall Street pillangói - RTL,  június 1. szombat, 23.30h

A Wall Street bankárai naponta látogatják a város legszínvonalasabb sztriptíz bárját, ahol olyan bombázók dolgoznak, mint Ramona (Jennifer Lopez). De míg a kaszinó több százezer dollárt kasszál naponta, addig a lányok csak filléreket kapnak. A táncosnők megelégelik az igazságtalanságot, és Ramona vezetésével végrehajtják az évszázad egyik legstílusosabb csalássorozatát. Az üzlet gyorsan beindul, ám csak idő kérdése, hogy valaki elkövessen egy apró, de végzetes hibát.