Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Ha a szombat estédet a tévé előtt töltöd, akkor ez a cikk neked készült!

Míg a jackpot el nem választ - SuperTV2, július 3. szombat, 19h

Joy (Cameron Diaz) egy nagy csalódást szeretne elfelejteni, Jack (Ashton Kutcher) pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak és reggel egymás mellett ébrednek. De nemcsak egy házastársat nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy játékgéppel megütötték a főnyereményt. De kié lesz a vagyon? Azonnal beindul a kölcsönös hadviselés, mézeshetekről pedig szó sincs. Csapdákról, gyilkossági kísérletekről és átverésekről annál inkább!

 

Jéghercegnő - Duna Tv, július 3. szombat, 19.40h

Nagy jövő előtt áll a tizenhét éves Casey. Fizikából ő az osztály legjobbja, a Harvardon tanulhatna. Tanára biztatására tanulmányt ír a nyáron, amely megnyithatja előtte az utat az egyetem felé. Ennek témájául a műkorcsolya világában érvényesülő fizikai törvényszerűségeket és összefüggéset választja. Hogy némi gyakorlati tapasztalatra is szert tegyen, beiratkozik a korcsolyasuliba. Hamarosan rájön, hogy tévedett: nem a tudomány hozza lázba, hanem a műkorcsolya, ez az ő igazi szerelme. Közeleg a nyár vége, és hamarosan döntenie kell, melyiket válassza?

 

Armageddon - Film+, július 3. szombat, 19.50h

Hatalmas méretű aszteroida közeledik a Föld felé, 40.000 km/órás sebességgel. A becsapódás _ amely elkerülhetetlennek látszik _ bolygónkat a teljes megsemmisüléssel fenyegeti. A NASA egyik vezetője, Dan Truman egyetlen esélyt lát a megmenekülésre: ha sikerül még az űrben elpusztítani a fenyegetően közeledő égitestet. Ezért elképesztő tervet eszel ki: megbízza Harry személyében a világ legkiválóbb olajfúróját, hogy a kemény fickókból álló csapatával fúrjon lyukat az aszteroidába és robbantsa apró darabokra. A villámgyors kiképzés után fel is jut a csapat, ám a dolgok nem a terv szerint alakulnak.

 

007 - Skyfall - TV2, július 3. szombat, 20h

A 007-es immár 23. alkalommal vállalkozik a lehetetlenre, hogy megmentse a világot és a brit koronát. Daniel Craig harmadszorra bújik James Bond szmokingjába. Amikor M (Judi Dench) múltjából sötét kísértet bukkan elő, Bond hűségének is ki kell állnia a próbát. A 007-es ügynök nekivág, hogy felkutassa és elpusztítsa a fenyegetést, még akkor is, ha ő maga is súlyos árat fizet érte. Bond legutóbbi munkájába hiba csúszik, és ügynökök tucatjainak kilétére derül fény világszerte; az MI6 központját támadás éri, M-nek pedig el kell költöztetnie az egész ügynökséget. A támadások kereszttüzében álló főnöknek egyetlen szövetségese marad: Bond. A 007-es feltűnés nélkül _ csupán egy operatív ügynök, Eve (Naomie Harris) segítségével _ a rejtélyes Silva (Javier Bardem) nyomába ered: reméli, hogy fényt deríthet a férfi mélyen titkolt, vészjósló indítékaira.

 

Bordertown - Átkelő a halálba - Film Mánia, július 3. szombat, 21h

Több mint egy évtizede egy sorozatgyikos szedi áldozatait az észak-mexikói határváros, Juarez környékén. Az áldozatok mind szegénysorból származó fiatal munkásnők, akiket haláluk előtt megkínoznak és megerőszakolnak. Lauren Adrian egy bátor amerikai újságírónő, aki saját életét kockáztatva ered az elkövetők nyomába, hogy megpróbálja felderíteni végre az évek óta elfedett igazságot.

 

Blöff - Moziverzum, július 3. szombat, 21h

A gyémántokra specializálódott, minden hájjal megkent ékszertolvaj, Franky Four Fingers, miután teljesítette legfrissebb megbízatását, New Yorkba indul, hogy szállítsa az árut főnökének, Avi-nek. Útközben azonban megáll Londonban, ahol apróbb brilleket kell kézbesítenie megbízója ügyfeleinek. Boris, egy szélhámos orosz azonban ráveszi Franky-t, hogy fogadjon egy illegális bokszmeccsen, ahol tervei szerint kirabolja majd a férfit...

 

A kismenő - Viasat6, július 3. szombat, 21h

A világon minden ember gazdag akar lenni. Longfellow Deeds (Adam Sandler) kivétel: ő csupán arra vágyik, hogy gyermeteg versikéit üdvözlőlapok hátára nyomtassák. Egyébként szereti a csendes kisvárost, ahol él és a zsúfolt pizzériát, amelyből éldegél. Egy nap Deeds kénytelen elmenni a nagyvárosba, hogy átvegye 40 milliárd dolláros örökségét, melyet soha nem látott, elfeledett nagybácsikája hagyott rá. A pökhendi városlakók persze ki akarják semmizni a vagyonából, vagy el akarják csábítani a vagyonáért, vagy információkat szeretnének kicsalni belőle a vagyonáról. Szerencsére a jövevényt sem ejtették ám a feje lágyára.

 

A nagy umbulda - TV2 Comedy, július 3. szombat, 21h

Moses Wine, a hajdani hippi tíz évvel az egyetem befejezése után sem képes beilleszkedni a kispolgári életbe. Magánnyomozóként keresi kenyerét, amikor semmitmondó esetei sorát megszakítja egy komoly politikai megbízás. Moses-nek a választási kampányt veszélyeztető szórólaphadjárat ötletgazdáit kell felkutatnia. A nyomozás során pedig szembesül azzal, hogy a hajdani radikális baloldali fiatalok időközben igencsak megöregedtek, és elveiket feláldozták a jólét, a kényelem vagy éppen a hatalom kedvéért. Moses-t azonban más fából faragták: csak az igazság iránti eltökélt szenvedély hajtja, s úgy tűnik, ezt a környezetében senki sem díjazza. Egyedül csak a két fia tekinti őt ezért "baromi menő detektívnek"

 

Fehér pokol - RTL+, július 3. szombat, 21h

John Ottway egy alaszkai olajmezőn dolgozik vadászként, feladata megvédeni a munkásokat a vadállatoktól. A férfi rossz passzban van, képtelen feldolgozni szeretett felesége elvesztését. Egy napon szabadságra induló munkásokkal utazik a repülőgépen, amely szerencsétlenül jár a vadonban. A gép lezuhan, a katasztrófát csak nyolcan élik túl. A maroknyi túlélőnek nemcsak a könyörtelen időjárással kell megküzdenie, hanem a vérszomjas farkasfalkával is. Ottwayban feléled az életösztön, megpróbálja megtalálni a kiutat a fehér pokolból.

 

Egészséges erotika - ATV Spirit, július 3. szombat, 21h

A kelet-európai szocializmus víg végjátéka a pusztaság közepén álló "lada" (szemmel láthatólag: láda) melléküzemágban játszódik, ahol nejlonpongyolás nők szegelik össze, majd feszegetik szét az eladhatatlan ládákat. A tűzveszélyes üzemben lopott benzint tároló ügyeletes tűzoltó az üzlet fellendítése érdekében rejtett kamerákat szerel fel, és a környék vezetői ládavásárlás fejében kukkolhatják az öltöző-vetkőző nőket, akik végül egy ünnepnapi vacsorán felfedezik a kamerákat. Bosszúból másnapra sztrájkot hirdetnek, csakhogy az éppen szombat.

 

Minden héten háború - Film+, július 3. szombat, 23h

Mindegy, hogy ki az ember, mindegy, miből él, mindig lesz valaki, aki fiatalabb, gyorsabb és erősebb. Erre döbben rá az idősödő Tony D'Amato, a négy éven át bajnok Miami Sharks focicsapat vezetőedzője. A legújabb bajnokságban a csapat háromszor egymás után veszít, a rajongók elpártolnak, a jól bevált, idősebb csapat kapitánya és sztárja súlyosan megsérül, ám ennek ellenére ragaszkodik a sportban szerzett hírnevéhez. D'Amatónak eközben elromlott házasságával, tőle elpártoló gyerekeivel és a csapat fiatal társtulajdonosával, Christina Pagniaccival is meg kell küzdenie. Pagniacci az apjától örökölte a csapatot, és a marketing diktálta feltételeket szem előtt tartva akarja a Sharkst menedzselni. Márpedig egy vesztes csapat rossz befektetés. Cap Rooney a Sharks dicső múltjának szimbóluma, ám öregszik, és csak a saját legendája megtartásáért küzd. Amikor megsérül, a fiatal hátvéd, Willie Beamen lép helyette pályára, aki nehézkes kezdés után mind a nézőket, mind a csapat vezetőségét ámulatba ejti. Noha D'Amato meggyőződése, hogy a játéknak "többnek kell lennie, mint pusztán győzelemnek", a gyakorlatias "Steamin' Beamen" csak egy dolgot tart szem előtt: a győzelmet, illetve az óriási bevételt, melyet egy profi játékos rövid pályafutása során szerezhet. D'Amatót így több oldalról is szorítják: Beamen kíméletlen győzelemvágyával, Christina Pagniacci pénzügyi józanságával, és Cap kétségbeesett próbálkozásával, hogy még visszakerüljön a pályára...