Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Ha nincs bugi a lábadban, dőlj le a tévé elé, és lazíts!

Kegyetlen játékok - Paramount Network, január 15. szombat, 18.55h

Sebastian, egy manhattani elitiskola diákja fogadást köt mostohatestvérével: el kell csábítania Anette-t az új iskolaigazgató ártatlan és naiv lányát.

 

Fennakadva a fán - Duna Tv, január 15. szombat, 19.40h

Pierre Roustang forgatókönyve alapján írta: Jean Halain és Serge Korber Monsieur Roubier diplomáciai és üzleti érzékével elhalássza versenytársai elől a nagy piacot, az európai úthálózat megépítését. Üzletemberi jelszava: "minden hosszú beszédnél többet ér a gyors cselekvés", szokásos diszkréciójával, a legnagyobb titokban megszerzi Enrico Mazzini olasz vállalkozó végleges beleegyezését. Terve majdnem sikerülhetne is, ha út közben, San Remo felé egy éles kanyarban nem történne vele az a kis apróság, miszerint letért az egyenes útról, s a tenger fölött, ég és föld között fennakadt egy fán. No persze nem egyedül, utitársai talán éppen a francia kempingek körözött vámpírja, valamint Müller ezredes felesége. A Karfiol-hadművelet kezdetét veszi...

 

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló - RTL Klub, január 15. szombat, 21.05h

Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

 

Egy háború margójára - Prime, január 15. szombat, 21h

Németország, 1946. Rachael Morgan télen érkezik a romos Hamburgba, hogy újra találkozzon a férjével, Lewis Morgan ezredessel, aki a város újjáépítését irányítja. Amikor az új otthonukba indulnak, Rachael megdöbben, amikor megtudja, hogy Lewis váratlanul úgy döntött, hogy a nagy házat megosztják a korábbi tulajdonosaival, az özveggyé lett német férfival és annak tini lányával. Az együttélés hamarosan problémák sorát hozza felszínre. Eközben váratlan szenvedélyre lobban Rachael és az özvegy.

 

Top Gun - Paramount Network, január 15. szombat, 21h

Pete ""Maverick"" Mitchell egy merész, fiatal pilóta, aki a legjobbak között is a legjobb akar lenni. Ebben segít neki egy gyönyörű oktató, aki megtanítja Mavericknek, amit az osztályteremben nem lehet megtanulni.

 

A harminchármak - AXN, január 15. szombat, 21h

2010-ben Chilében 33 bányász reked a föld alatt egy robbanás miatt egy 100 éves arany- és rézbányában. Az elkövetkező 69 napban egy nemzetközi csapat éjjel-nappal azon dolgozik, hogy megmentsék a csapdába esett embereket. Köztük van Mario Sepulveda (Antonio Banderas) is, akinek ez lett volna a nyugdíjazása előtti utolsó munkanapja. A világ lélegzetvisszafojtva várja a csodát.

 

A csodacsatár - ATV Spirit, január 15. szombat, 21h

Kormányválság fenyeget Futbóliában, ha a kedvenc futballcsapat továbbra is folyamatosan kikap és nem lesz kiugró eredménye. Az államelnök kiosztja a feladatokat. Megbízza Duca tengernagyot, hogy kerül, amibe kerül, szerezze meg a Svájcban játszó magyar csapat csodacsatárát. Duca "feláldozza magát" és elmegy Svájcba, ahol "megvásárol" egy csodacsatárnak hitt magyart…

 

Gainsbourg (hősi élet) - Duna Tv, január 15. szombat, 21.15h

Lucien Ginsburg, a groteszk képzeletvilágú zsidó fiú, zongorista apja unszolására kezd zongorázni, de inkább festő szeretne lenni. Fel is veszik a Montmartre-i Akadémia fető szakára, ennek ellenére a háború után Serge Gainsbourg néven bárzongorista, majd zeneszerző és előadóművész lesz. A France Gall által énekelt VIASZBABA szerzőjeként vált ismertté, amely dal megnyerte az Euroviziós Dalfesztivált. Innentől kezdve nincs megállás: a leghíresebb művészekkel barátságot kötött, a legszebb, leghíresebb színésznőkkel pedig szerelmi viszonyba bonyolódott. Botrányos életvitele miatt viszont egyik házassága sem lett sikeres. Egy rendhagyó művész életútja, sok-sok zenével.

 

Kill Bill 2. - Prime, január 15. szombat, 23.25h

A Menyasszony végzett két egykori társával, majd tovább folytatja bosszúhadjáratát. A halállistáján Budd és Elle következik. Miután rendezi a számláját Bill öccsével és Elle-lel, aki a bérgyilkosokból álló csapaton belül a legfőbb vetélytársa volt, Mexikóba megy, hogy megtalálja utolsó áldozata rejtekhelyét. Már csak egyetlen cél lebeg előtte: megölni Billt, az egykori főnökét és szeretőjét, gyermekének apját. Közben kiderül, hogy lánya, akivel várandós volt a mészárlás idején, és azt hitte, hogy meghalt, mégis életben van.

 

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.