Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

November utolsó szombatján mindenkire ráfér egy kis esti tévézés.

Éjsötét árnyék - RTL HÁROM, november 25. szombat, 18.15h

1752-ben a Collins család kivándorolt Amerikába. Meggazdagodtak, és egy várost építettek Maine Államban, ami a nevüket viseli. Húsz évvel később Barnabas (Johnny Depp) vezeti a birtokot, gazdagságánál csak a nők iránti vágya nagyobb. Elkövet azonban egy hibát, összetöri egy boszorkány (Eva Green) szívét, aki bosszúból elátkozza és élve eltemeti. Két évszázaddal később Barnabas véletlenül kiszabadul a sírjából. A férfi visszatér a birtokára, és találkozik a számára rendkívül különös viselkedésű utódaival. Elhatározza, hogy visszaállítja családja hírnevét.

 

Őrült szenvedély - Filmcafe, november 25. szombat, 18.55h

Derek boldog családapa és sikeres pénzügyi tanácsadó, nemrég léptették elő a cégnél, ahol dolgozik. Ennek köszönhetően az elegáns Los Angeles-i környékre költözik a családjával, feleségével, a gyönyörű Sharonnal és a kisfiával, Kyle-lal. A tökéletesnek hitt életét azonban egy új kolléga felbukkanása zavarja meg. Lisa vonzó és rámenős teremtés. Derek azonban az egyik céges partin történt incidens miatt összezördül vele. Megdöbbenésére a nő valóságos megszállottként kezd viselkedni, amivel nemcsak Derek karrierjét és házasságát veszélyezteti, hanem Sharon életét is.

 

Mentőexpedíció - SuperTV2, november 25. szombat, 19h

A Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni. Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg, csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat. A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására. De az expedíció négy év múlva érkezik, méghozzá az ellenséges bolygó egy egészen másik pontjára. Neki 3200 kilométert kell utazni, hogy fogadhassa őket: egyedül, megfelelő felszerelés nélkül, végtelen magányban...

 

Az utolsó király - Film Mánia, november 25. szombat, 19.05h

Norvégiában az 1200-as években kegyetlen háborúk dúltak. A történet középpontjában a norvég király törvénytelen fia áll, Hákon, akit a fél királyság holtan akar láni.

 

Utódomra ütök - Paramount Network, november 25. szombat, 19.10h

Hiába a két gyerek, az akadályok legyőzése, Greg tíz évvel az első találkozásuk óta jelentéktelennek érzi magát a szigorú apósa, Jack mellett. Most be kell bizonyítania a gyanakvó apósának, alkalmas arra, hogy átvegye a családfő szerepét.

 

Az 50 első randi - RTL KETTŐ, november 25. szombat, 20h

Henry Roth (Adam Sandler) igazi nőcsábász, aki irtózik minden kapcsolat második napjától. Egészen addig gondatlanul hódol szenvedélyének, amíg meg nem ismerkedik Lucy Whitmore-ral (Drew Barrymore), aki nemcsak lehengerlően vonzó, de súlyos memóriazavarban is szenved, és emlékezőképességének hossza mindössze egy nap. Henry életében először néz szembe kihívással, hiszen Lucy szerelmét minden egyes nap újra és újra el kell nyernie, hiszen a lány másnap már egyáltalán nem emlékszik rá.

 

40 éves szűz - AMC, november 25. szombat, 21h

Andy egy műszaki áruház raktárvezetője, helyes pasi, jó munkatárs. Elégedett az életével. A lakása tele van akciófigurákkal és képregényekkel, bicajjal jár, mert nincs kocsija, és esténként, amikor épp nem videojátékkal múlatja az időt, ólomkatonákat festeget. Egyik nap a munkatársai, David, Jay és Cal pókerezni hívják. Az éjszaka végén kiderül, hogy Andy nem egyszerűen csak agglegény, de negyven éves korára még sohasem volt nővel. A kollégák rögvest elhatározzák, hogy segítenek neki elveszteni azt, amit immár négy évtized óta őrizget, a szüzességét. Az elvált Trish személyében hamarosan jelölt is akad.

 

Mr. Popper pingvinjei - TV2 Comedy, november 25. szombat, 21h

Richard és Florence Atwater regénye alapján! Tom Popper elfoglalt üzletember, és nemigen jut ideje a családjára. Egy napon meglepődve értesül arról, hogy egy pingvint örökölt. Egy félreértés folytán a frakkos csapat hamarosan hat főre bővül. A jövevények pedig alaposan felforgatják Mr. Popper megszokott életét. A kezdeti rosszallás után az üzletember egyre jobban élvezi a különös helyzetet és a vendégei társaságát, akik mellett újra megtanul szeretni, s a családjával törődni...

 

Jack Ryan: Árnyékügynök - AXN, november 25. szombat, 21h

Jack Ryan látszólag csak egy a sok New York-i banki elemző közül, ám valójában a CIA-nak dolgozik, a veterán ügynök, Thomas Harper keze alatt. Véletlenül egy pusztító terrorista terv nyomára bukkan, az egyik orosz oligarcha pénzügyi manipulációk révén padlóra akarja küldeni az amerikai gazdaságot, hogy ezáltal globális káoszt robbantson ki. Kiderül, hogy csak Ryan tudja megakadályozni a terrorakciót. Így Harper segítségével veszélyes akcióba kell, amelybe a menyasszonya is belebonyolódik.

 

Utazás a rejtélyes szigetre - Film+, november 25. szombat, 21h

Az ifjú Sean Anderson (Josh Hutcherson) vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől (Michael Caine) egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank (Dwayne Johnson) minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato (Luis Guzmán) és szemrevaló lánya, Kailani (Vanessa Hudgens) is.

 

Hazugságok hálója - Filmcafe, november 25. szombat, 21h

Roger Ferris CIA-ügynök céltudatos és bátor ember, nem fél senkitől és semmitől. Életét a jó ügyért folytatott harcra tette fel. A cég veteránja, Ed Hoffman viszont otthonról, a laptopja segítségével irányítja a terepen mozgó emberét. Ferris hamarosan új feladatot kap, el kell kapnia a terroristavezért. Az akció során együtt kell működnie a jordán titkosszolgálattal, meg kell próbálnia beépülni a terrorista szervezetbe. Ferris a fél világon keresztül üldözi emberét, ám minél közelebb kerül hozzá, annál több ellentmondásba és hazugságba ütközik. Rájön, hogy igazából csak önmagára számíthat.

 

Kuponkirálynők - TV2, november 25. szombat, 23h

A film egy igaz történetet dolgoz fel, melyben néhány külvárosi háziasszony Amerika történetének legnagyobb, több millió dolláros kuponcsalását hajtja végre.

 

Légió - Film+, november 25. szombat, 23h

Az égből leszáll Gábriel arkangyal (Kevin Durand) az angyalok légiójával, hogy elpusztítsák az elkorcsosult emberi fajt. A mennybéli sereg azonban nem várt ellenállásba ütközik. Az emberiség egyetlen reménysége az új-mexikói sivatag egyik pihenőhelyén veszteglő Bob (Dennis Quaid) és néhány vendége, akik akaratlanul is az apokalipszis frontvonalában találják magukat. Megdöbbenésükre Mihály arkangyal (Paul Bettany) a segítségükre siet. Hamarosan kiderül, hogy feladatuk a várandós pincérnő, Charlie (Adrianne Palicki) védelme, aki a második Messiást, az emberiség utolsó reményét hordja a szíve alatt.

 

Tiszta szívvel - Magyar Mozi TV, november 25. szombat, 23h

Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött midennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú.

 

War - AMC, november 25. szombat, 23.15h

Miután Jack Crawford FBI-ügynök (Jason Statham) társát brutálisan meggyilkolja Rogue (Jet Li), a hírhedt bérgyilkos, a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere haláláért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és csak három év múlva bukkan fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chang, a kínai gengszter (John Lone) és Shiro, a japán Yakuza-főnök (Ryo Ishibashi) bandája között. Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba.

 

Észvesztő - Paramount Network, november 25. szombat, 23.55h

Egy tinédzsert tévesen beutalnak egy pszichiátriai intézetben az 1960-as években.