Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Összebújós bekuckózáshoz a tévé előtt.

Éjszaka a múzeumban 2. - SuperTV2, január 13. szombat, 17.50h

Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra szolgálatba áll, de ezúttal nemcsak egy fáraóval találja szemben magát, hanem új életre keltett szövetségeseivel is. A gonosz oldalon ugyanis csatasorba áll Al Capone, Rettegett Iván és Napóleon. Még szerencse, hogy vannak barátok, akik hősünk segítségére sietnek...

 

Dick és Jane trükkjei - RTL HÁROM, január 13. szombat, 18.45h

Végre elérkezik a pillanat, amikor Dick Harper (Jim Carrey) egy óriáscég alelnöke lesz. Ez épp egy perccel azelőtt történik, hogy Jack McCallister (Alec Baldwin), a cég milliárdos tulaja csalással kirabolja saját cégét, és csődbe megy a vállalat. Dick ekkor még pozitív a jövőjét illetően, ám a munkaerőpiacra szabadult hatezer dolgozó élet-halál harcot vív a legmegalázóbb gyorséttermi állásért is, ezért Dick és bájos neje, Jane (Tea Leoni) rettegve szemlélik, ahogy csinos külvárosi életük romhalmazzá válik. Amikor a ház is veszélybe kerül, Dick úgy dönt, hogy visszarabolja elveszett életét. Jane kezdetben azt hiszi, hogy férje viccel, ám hamarosan ő is kedvet kap egy kis bankrabláshoz.

 

Én, a robot - Mozi+, január 13. szombat, 18.45h

Del Spooner (Will Smith), a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok...

 

Az elveszett világ: Jurassic Park - TV2, január 13. szombat, 20h

Aki azt hitte, hogy a milliomos John Hammond őslényparkjának pusztulásával véget ért a hihetetlen rémálom, az nagyot tévedett. Az első kaland egyik túlélője, a káosz-elmélet megszállottja, Ian Malcolm elhűlve értesül Hammond-tól, hogy létezik egy második sziget is. Hammond arra kéri a férfit, hogy utazzon a szigetre és tanulmányozza az új élet kezdetét. A férfi természetesen hallani sem akar a dologról, mégis útra kel, amikor megtudja, hogy a barátnője, Sarah Harding paleontológus már a második bázison van...A szigeten a dínókon és a barátnőjén kívül azonban másokkal is találkozik. Egy filmes stábbal és egy fanatikus vadásszal, akinek már csak néhány őslény-trófea hiányzik a gyűjteményéből. Ian mindent megtesz, hogy megmentse a barátnőjét és megakadályozza, hogy a dínók elhagyják a szigetet...

 

Boszorkányvadászat - Mozi+, január 13. szombat, 21h

Behman (Nicolas Cage) és Felson (Ron Perlman) az évekig tartó háborúzás után megelégelik az egyház nevében elkövetett kegyetlenkedéseket, és megszöknek. Szülőföldjükön azonban a pestis várja őket. A papoknak meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány (Claire Foy) a felelős. A két szökevény a szabadságért cserébe elvállalja, hogy a furcsa lányt elviszik abba az elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkot a vidékről. A küldetés azonban veszedelmesebb, mint gondolták.

 

Mission: Impossible - Titkos nemzet - Paramount Network, január 13. szombat, 21h

Készülj a legjobb Missionre, ami izgalmas akcióval és olyan trükkökkel van töltve, amitől leesik az állad. Miután a CIA elnyomta az elit alakulatot, Ethan Hunt ügynök (Tom Cruise) és csapata (Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames) versenyt futnak az idővel, hogy megállítsák az egész bolygóra fenyegetést jelentő Szindikátust, a veszélyes hálózatot, ami gonosz árulókból áll. A siker érdekében Ethannek muszáj együtt dolgoznia egy ravasz, elutasított ügynökkel (Rebecca Ferguson), aki az eddigi leglehetetlenebb küldetésben vagy mellette áll, vagy nem.

 

Az utolsó cserkész - RTL, január 13. szombat, 21.20h

A lecsúszott cinikus magánnyomozó összeáll a szintén züllött exhátvéddel, hogy megtalálják a gyilkosokat. Joe Hallenbeck (Bruce Willis) kiégett nyomozó, Jimmy Dix (Damon Wayans) pedig az LA Stallions exjátékosa. Hallenbecket felbérelik, hogy megvédje Coryt (Halle Berry), Dix barátnőjét. Amikor Cory egy autósüldözés során mégis gyilkosság áldozata lesz, Hallenbeck és Dix elhatározzák, hogy az ügy végére járnak. Nyomozásuk során megtudják, hogy az ügy hátterében súlyos korrupció húzódik, amelyben egy politikus és egy focicsapat tulajdonosa is érintett.

 

Coco Chanel - Duna Televízió, január 13. szombat, 21.45h

1954-ben hosszú hallgatás után Coco Chanel Párizsban bemutatja az új kollekcióját, amelyet a közönség hűvös közönnyel fogad. A tervezőnő úgy érzi, valami elveszett belőle, valami összetört, és szüksége van a megújulásra. Így kezdődik egy hosszú visszatekintés, amelyben az életét meséli el, sanyarú gyerekkorától a küzdelmes párizsi évekig, majd megismerkedését első szerelmével, Etienne Balsannal, egészen addig meg nem ismeri a nagy Ő-t, a gazdag angol családból származó Boy Capelt, aki éppen akkor szenved tragikus balesetet, amikor végre egymásra találhattak volna.

 

Arachnophobia - Pókiszony - AMC, január 13. szombat, 22.30h

Dél-Amerika esőerdeinek mélyén kutatók egy olyan új pókfajt fedeznek fel, melynek halálos a harapása. Az expedíció egyik tagja nemcsak az életével fizet a felfedezésért, halálával további tragédiát is okoz, mivel holttestével együtt Kaliforniába érkezik az új faj egyik példánya is. A dél-amerikai mérges pók és egy helyi ártalmatlan pókfajta kereszteződéséből születik meg az a lény, amelyik gyökeresen felforgatja az addig oly idilli kisváros mindennapjait.

 

Vér és csont - Film Mánia, január 13. szombat, 22.45h

Michael Jai White neve garanciát jelent rá, hogy nem Hollywoodi szépfiúk betanult mozdulatait fogjuk látni a képernyőn _ kőkemény, küzdősportban jártas figurák, villámgyors, technikás akciók csontropogás és vér vár ránk. Bone (Michael Jai White) nem keresi a bajt, de ha az megtalálja, akkor kő kövön nem marad. A börtönből szabadulva Bone elindul, hogy hogy megtartsa szavát, amit egykori cellatársának, egyetlen benti barátjának tett: megvédeni annak családját. A feladat közel sem egyszerű, ugyanis a felültetett férfi felesége időközben egy utcai harcokat szervező gengszterfőnök drogfüggő nője lett, fiát pedig örökbefogadták. Bone viszont nem az a fajta, aki megijed egy kis harctól….A filmben pár kultikus küzdősportos alak is felbukkan: Bob Sapp (K1) és Kimbo Slice (MMA).

 

Vérmesék - RTL HÁROM, január 13. szombat, 23h

A hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. Húsz millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) kapja a feladatot, hogy Franciaországba telepítse és védelmezze Franket, feleségét, Maggie-t (Michelle Pfeiffer), két gyerekét Belle-t (Dianna Agron) és Warrent (John D'Leo).

 

Alien: Covenant - Mozi+, január 13. szombat, 23h

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes _ egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

 

Swing - Prime, január 13. szombat, 23h

Három elkeseredett, különböző korú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont. A zenekarral így vagy úgy, egy újabb lehetőséget kapnak az élettől a továbblépésre. A kérdés, hogyan élnek vele?

 

Az időgép - AXN, január 13. szombat, 23.15h

Az időgép főhőse Hartdegen (Guy Pearce) egy 1900-as évekbeli New York-i feltaláló. Az ifjú megtervez és felépít egy mesébe illő, időutazásra alkalmas szerkezetet, hogy meg nem történté tegyen egy tragédiába fulladt randevút. Múltbeli látogatása után a jövőbe indul, hogy ott is körülnézzen. De egy hiba folytán nyolcszázezer évet tesz meg egy minden képzeletet felülmúló kalandsorozatban.

 

Önkívület - RTL, január 13. szombat, 23.20h

Damian Hale (Ben Kingsley), a zseniális üzletember haldoklik, és már csak fél éve van hátra, ezért megkockáztatja a szupertitkos módszert, amit kimondottan a lángelmék számára tartanak fenn. Miután nagy nyilvánosság előtt látszólag meghal, tudatát átültetik egy fiatal testbe, és új életét, mint Edward Kidner (Ryan Reynolds) folytatja. De a szabadság csak illúzió, látszólagos élete az intézet kezében van, ráadásul hamarosan rádöbben, hogy átverték, és a testnek, amit kapott, már van egy tulajdonosa.

 

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány - Paramount Network, január 13. szombat, 23.50h

Ted Bundy bűncselekményeit mutatjuk be a barátnője, Liz szemszögéből, aki évekig nem hitte el, hogy miket csinált a pasija.