Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére!

Vasárnap esti szomorkodás helyett nézz jó filmeket!

Jelek - Duna Tv, június 13. vasárnap, 19.45h

Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A farm tulajdonosa (Mel Gibson), a város egykori lelkipásztora szeretne nem törődni a tréfacsinálókkal, de azok visszatérnek, és a földeken újabb és újabb gabonakörök jelennek meg. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak. Talán tényleg nekik van igazuk, nem Graham tiszteletesnek. Talán mégsem emberi kéz műve ez az egész. A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket. Hiszen lehet, hogy nemsokára a gyerekei életéért kell küzdenie. Csak azt nem tudja, kivel.

 

Az igazság ára - RTL+, június 13. vasárnap, 21h


Az igazság ára című fordulatos thrillerben Matthew McConaughey a dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvédet, Michael "Mick" Hallert alakítja, aki Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Mick eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy (Ryan Phillippe) ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

 

Chappie - AXN, június 13. vasárnap, 21h

A közeli jövőben a rendőrség robotokkal próbál úrrá lenni a bűnözésen. Ám a tervező Wilson többet szeretne, célja a mesterséges intelligencia megteremtése. Főnöke utasítása ellenére megalkotja álmát, amit egy leselejtezett robotba ültet be.

 

Fura farm - Filmcafe, június 13. vasárnap, 21h

Amikor Andy (Chevy Chase) és Elizabeth (Madolyn Smith-Osborne) farmot vesz Vermontban, nem is sejtik, hogy milyen problémák várnak rájuk. Andy, a sportriporter elvonul, hogy végre a vidéki idillben megírhassa élete főművét, a nagyregényt. Ám az olyannyira vágyott béke és nyugalom nem köszönt be, ott a távoli Vermontban az első pillanattól kezdve csupa izgalom és aggódás az életük. Eltéved a holmijukat szállító teherautó, egy hullára bukkannak a kertben, a település lakói nyugtalanítóan viselkednek, ráadásul Andy regénye sem alakul úgy, ahogy kellene.

 

Szárnyas fejvadász 2049 - Viasat6, június 13. vasárnap, 21h

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért…

 

Kilenc - M2, június 13. vasárnap, 21.10h

A világhírű filmrendező, Guido Contini (Daniel Day-Lewis) élete válságba jut szakmai és magánéleti problémái súlya alatt. Egyensúlyt kell teremtenie az életében részt vevő fontos nők: felesége (Marion Cotillard), szeretője (Penélope Cruz), múzsája (Nicole Kidman), jelmeztervező bizalmasa (Judi Dench), egy amerikai divatújságíró (Kate Hudson), ifjúkori szexbálványa (Fergie) és anyja (Sophia Loren) között. A film a Cinecitta aranykorába viszi el a nézőket , Fellini és múzsáinak megidézésével...

 

A postás mindig kétszer csenget - Duna Tv, június 13. vasárnap, 21.35h

Frank Chambers egy út menti fogadóban kap munkát, ahol szemet vet a görög tulajdonos, Papadakis feleségére, Corára, aki szintén az első pilantásra szenvedélyesen beleszeret a férfibe. Ettől kezdve egyetlen vágy hajtja őket: egymásért élni _ akár gyilkosság árán is... James M. Cain görög sorstragédiákat idéző bűnügyi regényének negyedik filmfeldolgozása Jack Nicholson és Jessica Lange felejthetetlen kettőse révén aratott világsikert.

 

Két hét múlva örökké - RTL Klub, június 13. vasárnap, 22h

George Wade (Hugh Grant) New York egyik vezető ingatlanfejlesztési vállalatának felelős pozícióját tölti be. Bátyja, Howard (David Haig) a cég üzleti sikereinek motorja, és egyáltalán nem nézi jó szemmel testvére hóbortját. George ugyanis minden jogásznővel kikezd, és amikor meghódított nő valami hibát vét, Howardra vár, hogy kirúgja a hölgyet. Most azonban betelt a pohár, Howard választás elé állítja öccsét: alkalmaz végre egy komoly ügyvédet, vagy búcsút mondhat a részvényeinek. Így kerül a céghez Lucy (Sandra Bullock), a Harvardon végzett, intelligens, stratégiai elmével megáldott ügyvéd, akinek megvannak a saját elképzelései a főnökét illetően.

 

Hegylakó - Mozi+, június 13. vasárnap, 23.20h

Connor MacLeod _ mint népe többi tagja _ halhatatlan! Kontinenseken és évszázadokon át utazva keresi a hozzá hasonlókat, hogy az ősi áldás-átok parancsa szerint kardpárbajban szálljon szembe velük. A Halhatatlanok csak egymás kardja által veszthetik életüket, a fejükkel együtt. Minden párbaj egy lépéssel közelebb viszi a győztest ahhoz, hogy ő legyen a kiválasztott, az Egyetlen, aki ellenfél nélkül, a halhatatlanság hatalmával élve uralhatja a világot! MacLeod napjaink Amerikájában éli tragikusan magányos életét. Igaz szerelmét évszázadokkal korábban elvesztette és nem mer újra szeretni. Rajta kívül már csak két halhatatlan él, és amikor egyikükkel végez egy parkolóházban, MacLeod tudja, hogy a végső összecsapás a gonosz Kurgan-nal már nem késlekedhet sokáig.

 

Coco Chanel és Igor Stravinsky - Egy titkos szerelem története - Duna Tv, június 13. vasárnap, 23.40h

1913 _ Igor Sztravinszkij Tavaszi áldozatának premierje a Théatres Des Champs- Elysées színpadán. Coco Chanel megbabonázva ül a nézőtéren. A forradalmi mű azonban túl modernnek, túl radikálisnak bizonyul; a felbőszült közönség zúgolódik és kis híján forrongásban tör ki. Sztravinszkij vigasztalhatatlan. Hét évvel később, a már elismert, sikeres és gazdag Coco Chanel újból találkozik a zeneszerzővel, aki az orosz forradalom elől menekülve, emigránsként, fillérekből tengeti életét. A vonzalom azonnal felébred közöttük, szikrázik a levegő. Coco felajánlja Garches-ban található házát, ahol Sztravinszkij nyugodtan dolgozhatna. A zeneszerző gyermekeivel és feleségével együtt azonnal odaköltözik. A két szárnyaló szellem között mély és szenvedélyes kapcsolat veszi kezdetét.

 

Ugyanúgy más, mint én - Prime, június 13. vasárnap, 23.55h

Ron Hall sikeres műkereskedő, látszólag boldog házasságban él a feleségével, Debbie-vel. A környezetükben senki sem sejti, hogy a kapcsolatuk valójában súlyos válságban van. Ron szeretné megmenteni házasságát, de még nehezebb helyzetbe kerül, amikor Debbie felkarol egy fekete bőrű hajléktalant. Az asszony egy ételosztáson dolgozik önkéntesként, amikor megpillantja Denvert, akit először álmában látott. Valószerűtlen kapcsolat alakul ki közöttük, ami mindhármójuk életére kihatással van.