Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Vasárnap esti búsongás helyett nézd meg, milyen filmeket ajánlunk!

LogIn - Sony Movie Channel, augusztus 29. vasárnap, 19.05h

Janka, férje halála után bejelentkezik a férj által használt randiportálra, ahol egymásra találnak Tamással, akinek a lánya lett szerelmi bánatában öngyilkos. A két amatőr elhatározza, hogy megtalálja és kikészíti a szeretteiket elcsábító két profit. Próbálkozásukat siker koronázza, azonban az érzelmek felborítják a gondosan előkészített tervet és a játék végén már senki sem tudja kivel is van valójában.

 

Bacalar - Duna Tv, augusztus 29. vasárnap, 19.35h

Santiago és Mariana, jóbarátok, akiknek minden vágya, hogy nyomozók legyenek. Véletlenül állatkereskedők videójára bukkannak, és így váratlanul valódi rendőrségi nyomozásban találják magukat. Az illegális állatkereskedelem világszerte nagy üzlet. Keresettek húsukért, bőrükért, prémjükért egyaránt, és gyűjtők is vásárolják őket. Egy kihalófélben lévő faj példánya többezer dollárt ér a nemzetközi piacon. A bűnözők Bacalaron keresztül juttatják ki az értékes egyedeket az országból, ahogyan a farkaskölykökkel is történik. A nagyothalló lány és a megszállott videós fiú veszélyes bűnbanda közelébe kerül, és nem tudják, kiben bízhatnak meg.

 

Vadkanok - AMC, augusztus 29. vasárnap, 20.10h

Michael és barátai, még mielőtt közelebbről is megismerkedhettek volna a gyengébbik nem adta örömökkel, agglegény-versenyt hirdetnek maguknak. Hogy súlyt is adjanak a megmérettetésnek, összedobnak egy nagyobbacska pénzalapot, amelyet az kaphat meg kamatostul, aki a legtovább marad agglegény. Hét évvel később már csak ketten őrzik függetlenségüket. És mert Michaelt egy apróbb szerencsejáték-tartozásból kifolyólag a maffia fenyegeti, ő kénytelen kezébe venni társa sorsának irányítását. Ha sikerül barátját a határidő lejárta előtt megnősítenie, meggazdagodik. Ha nem, bebetonozzák egy épülő Las Vegas-i autópályába.

 

Miről álmodik a lány? - Cool, augusztus 29. vasárnap, 20.45h

Daphne Reynolds (Amanda Bynes) arról álmodik, hogy egy napon megismerheti sosem látott édesapját, akivel édesanyja tizenhét évvel ezelőtt forgószél-szerű szerelembe esett, ám a férfi szigorú arisztokrata családja miatt el kellett válniuk. Mivel Daphne nem hajlandó lemondani arról a régi álmáról, hogy kapcsolat alakuljon ki közte és régóta hiányolt apja között, 17. születésnapján hirtelen Londonba repül. Itt szembesül azzal, hogy édesapja nem más, mint Anglia egyik legismertebb politikusa, Lord Henry Dashwood (Colin Firth).

 

Gravitáció - AXN, augusztus 29. vasárnap, 21h

Dr. Ryan Stone-nak, a kiváló orvosmérnöknek ez az első küldetése a világűrbe, a veterán Matt Kowalskynak pedig az utolsó, mielőtt nyugdíjba menne. Éppen rutinjellegű szerelési munkát végeznek, amikor egy meteorzápor elpusztítja az űrbázist és az űrhajóstársaikat, és a két asztronautát elszakítja az űrsiklótól. Az összeköttetésük megszakad a Földdel, egymáshoz kötve sodródnak a végtelen világűrben. Hamarosan fogytán az oxigén. A félelmük fokozatosan pánikba fordul, semmi esélyük a megmenekülésre.

 

Időzavarban - Filmcafe, augusztus 29. vasárnap, 21h

Matt az egyik floridai kisváros rendőrfőnöke. A fekete bőrű zsaru keményen dolgozik, a munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti. Banyan Keyt valósággal sokkolja a brutális, kettős emberölés híre, melynek egyik áldozata a seriff szeretője. Ahogy egyre több részletére derül fény a gyilkossági ügynek, minden bizonyíték Mattra tereli a figyelmet. A zsaru versenyt fut az idővel: meg kell oldania ügyet, hogy tisztázni tudja a nevét, visszaszerezze becsületét és kiderítse a szörnyű igazságot. A helyzetet bonyolítja, hogy Matt elhidegült felesége szakértőként érdekelt az ügyben.

 

Bűbáj - RTL Klub, augusztus 29. vasárnap, 21.05h

Giselle-t (Amy Adams), a gyönyörűséges hercegnőt a gonosz királynő (Susan Sarandon) elűzi varázslatos világából. A lány Manhattan utcáin találja magát, a mai kegyetlen valóságban. Céltalanul sodródik ebben a kaotikus, számára új világban, aminek mellesleg égető szüksége lenne bűbájra. Rá kell ébrednie, hogy itt senki sem él boldogan, amíg meg nem hal. De amikor hősnőnk beleszeret a sármos válóperes ügyvédbe, Robertbe (Patrick Dempsey), felébred benne a remény, hogy talán a való világban is lehetséges a mesés szerelem.

 

Budapest Jammin' - M2, augusztus 29. vasárnap, 21.10h

A Budapest Jammin' közvetlen hangulatban kalauzolja el a nézőt a hazai jam sessionok egykori és napjainkban tapasztalható kulisszái mögé. Több oldalról is bemutatásra kerül a zenészek és a közönség számára különleges élményeket okozoó spontán együttzeneélésben való részvétel. A műsorban megszólalnak a jazz scéna korszakos képviselői _ Binder Károly, Borbély Mihály, László Attila -, napjaink meghatározó alakjai _ Barabás Lőrinc, Bársony Bálint, Gyémánt Bálint, Ifj.Kaszás Péter, Sárik Péter -, valamint a jam session éra további kimagasloó eloőadói.

 

A misszió - Duna Tv, augusztus 29. vasárnap, 21.15h

A XVIII. században, Dél-Amerika esőerdőjének mélyén Gabriel jezsuita atya missziós állomást rendez be. Munkájában támogatja egy hajdani rabszolgakereskedő, Rodrigo Mendoza, aki szakított korábbi életével és menedéket keres az Amazonasz menti törzsek közösségében, sőt a rendbe is belép. A bennszülöttek elfogadják a jezsuitákat és a készülő telepet, ám a kapzsiság és a hatalomvágy sötét erői alattomos támadást indítanak ellenük. Veszélybe kerül tisztaságuk, jóhiszeműségük, ártatlanságuk. Itt már kevés az ima ereje. Itt már karddal kell küzdeni... A film elnyerte a Cannes-i Filmfesztivál Arany Pálma-díját, és három Oscar-díjat kapott a legjobb film, a legjobb rendezés és a legjobb operatőri munka kategóriájában.

 

A nagyfőnök - Film Mánia, augusztus 29. vasárnap, 22h

A városi fiú, Cheng egy jéggyártó üzemben kezd el dolgozni unokatestvéreivel együtt. Megígéri családjának, hogy nem keveredik bajba, ám amikor családtagjai sorban eltűnnek a cégvezetőkkel való találkozás után, arra kényszerül, hogy a rejtély nyomába eredjen, felvegye a harcot a Nagyfőnökkel.

 

Páncélba zárt szellem - TV2, augusztus 29. vasárnap, 23.30h

A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

 

Bolond Pierrot - Duna Tv, augusztus 29. vasárnap, 23.35h

Egy férfi szeret egy asszonyt.Mást vett feleségül, de mindig is őt szerette. Egy napon megszöknek együtt, ki tudja, merre, valahova messzire. Különös lelki azonosság köti őket össze. Gátlástalanok, s félredobva minden társadalmi normát, lopnak, ölnek, hajszolják a gyönyört. A férfi egyszer rájön, hogy a nő megcsalja, és ebben a helyzetben is a maga módján reagál: erőszakkal…. Jean-Luc Godard legendás filmje a francia újhullám egyik alapműve.