Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Pihenj rá a jövő hétre a tévé előtt!

Áttörés - SuperTV2, szeptember 4. vasárnap, 18.30h

Amikor Joyce Smith örökbefogadott fia, John alatt beszakad a befagyott tó jege, minden remény elveszettnek tűnik. A kamasz majd negyed órát volt a fagyos vízben, mire sikerült kimenteni. Az orvosok szerint azonban a kómába esett fiúnak semmi esélye arra, hogy felépüljön. Csakhogy Joyce-t nem érdekli az orvosok véleménye. A hitének erejében bízva az egész városkát mozgósítja azért, hogy közösen imádkozzanak John gyógyulásáért. Igaz történet alapján, Grant Nieporte Joyce Smith könyvéből.

 

A másik Boleyn lány - Filmcafe, szeptember 4. vasárnap, 18.40h

A Boleyn család mindent megtesz, hogy növelje befolyását és hatalmát a Tudor-korabeli Angliában. Ennek érdekében a két nővért, Annát és Máriát is kész felhasználni az apjuk, illetve a nagybátyjuk, Norfolk hercege. A két lány a nyugalmas vidéki életből belecsöppen VIII. Henrik udvarának izgalmas, ám veszélyekkel teli világába. A király szerelméért folytatott versenyfutásban előbb Márián akad meg Henrik szeme, és hamarosan a király törvénytelen gyermekét hordja a szíve alatt. Ám Anna nem tesz le arról, hogy egyszer ő lesz az ország királynéja. Az uralkodó mindkettőjüket meghódítja, de csak egyiküknek van esélye a trónra. A sorsát azonban ő sem kerülheti el.

 

Itt a vége - AXN, szeptember 4. vasárnap, 18.50h

Egy híres hollywoodi színész, akit James Francónak hívnak (játssza: James Franco) bulit szervez. A vendéglistán természetesen csupa híresség, sztár és jól ismert partiarc szerepel. Ám a gyönyörű Los Angeles-i villa hamarosan megtelik félelemmel. A világ sajnos pont a buli közben ér látványos véget, a vendégek pedig mind másképpen reagálnak a hírnevükre fittyet hányó, feltartóztathatatlanul közelgő katasztrófára.

 

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – A forradalom - AMC, szeptember 4. vasárnap, 18.55h

Ki ne emlékezne a középkorból a jelenbe tévedt, bátor Godefroy lovagra és segédjére, a minden lében kanál Jacques-Foches-ra, akik 1993-ban az egész világot meghódították csetlés-botlásaikkal _ Az 1998-ban elkészült Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2.- Az időalagút után tizennyolc évvel végre itt a várva-várt folytatás, amely pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész abbamaradt: 1794-ben, a vérzivataros francia forradalom kellős közepén. A fess Godefroy de Montmirail herceg (Jean Reno) és hű fegyverhordozója, Jacques-Foches, a bolondos (Christian Cavier), alighogy megérkeznek a 18. századi Franciaországba, máris Jacques-Foches egy újabb leszármazottjába, Jacques Focheaux-ba botlanak, aki nem elég, hogy Napóleon Bonaparte tanácsadója, hanem közvádló is egyben. Rögtön guillotine alá is akarja küldeni hőseinket és Godefroy arisztokrata utódait is, akik felettébb arrogáns viselkedésükkel húzták ki a jakobinus diktatúra híveinél a gyufát. Godefroyt azonban nem olyan fából faragták, hogy csak úgy magára hagyja földijeit a bajban...

 

Pénzvonat - RTL+, szeptember 4. vasárnap, 21h

A New York-i metróban a gyújtogatók, tolvajok és rablók lassacskán már többen vannak, mint a becsületes utasok. A metrórendőrség két belemenős detektívjének nincs ideje unatkozni, közvetlenül a frontvonalon szolgálnak. Aztán amikor a páros egy harmadik taggal, méghozzá egy gyönyörű nővel egészül ki, kicsit megváltoznak a dolgok. Először is, mindkét férfi beleszeret. Másodszor, mert támad egy jó ötletük: mi lenne, ha ők is inkább a veszélyesek seregét gyarapítanák és kirabolnák a minden este áthaladó páncélvonatot, amely milliókat szállít?

 

Szeretném, ha szeretnél - AMC, szeptember 4. vasárnap, 21h

Mary Fiore (Jennifer Lopez) esküvőszervező, okos és gyönyörű, ám rendkívül magányos, mert egyszerűen fogalma sincs, hol keresse a nagy Őt. A megoldás sorsszerűen, egy elszabadult szemetes konténer képében érkezik, amely elgázolná Maryt, ha a jóképű gyermekorvos, Steve (Matthew McConaughey) nem menti meg az utolsó pillanatban. A találkozás varázsütésként éri, fülig beleszeret megmentőjébe. Ám hamarosan kiderül, hogy épp Steve esküvőjét szervezi, aki a dúsgazdag és szépséges Frant (Bridgette Wilson) készül elvenni.

 

Hannibál tanár úr - Jocky Tv, szeptember 4. vasárnap, 21h

A tragikomédia főhőse egy jelentéktelen külsejű, apolitikus kisember: Nyúl Béla középiskolai tanár. Hannibál pun hadvezér halálának körülményeiről írott teljesen ártatlan tanulmánya miatt a politikai jobboldal, a fajvédő demagógia támadásának középpontjába kerül, amely végül is halálát okozza...

 

A rajongó - Viasat6, szeptember 4. vasárnap, 21h

A népszerű baseball-játékos tudja, hogy rendkívül kiterjedt a rajongótábora, de azt álmában sem gondolta, hogy egyikük ölni is képes lenne érte. Pedig a férfi mindig ott ül az arctalan tömegben, megszállott tekintettel követi kedvenc játékosa minden mozdulatát, és beteg elméjében egyre határozottabb körvonalakat kezd ölteni A TERV. A meccsek után a férfi minden idejét azzal tölti, minden energiáját arra fordítja, hogy megközelítse, megérintse, megszólítsa bálványát. De ha az csalódást okoz, akár le is dőlhet a bálvány, vagy éppen ledöntheti valaki...

 

Szextúra - Paramount Network, szeptember 4. vasárnap, 21h

A 18 éves Ian útra kel, hogy átszelje az országot két legjobb barátja kíséretében. A célja, hogy elveszítse szüzességét egy lánnyal, akit az interneten ismert meg. Az út azonban igazi sorsfordító kalanddá válik...

 

Hölgyek levendulában - Duna Tv, szeptember 4. vasárnap, 21.25h

Ursula és Janet békés öregségüket töltik egy kis cornwalli halászfaluban, 1936-ban. Az eseménytelen hétköznapokat egy váratlan Idegen megjelenése bolygatja fel. A jövevény, mint egy partra vetett aranyhal, némán hever az angol tengerparti öbölben, a két nővér háza közelében. Andrea, a kiszolgáltatott fiatal férfi felbukkanása felborítja az öreghölgyek addigi életét. A zsarnokoskodó Janet, a háborús özvegy valósággal kisajátítja az idegent, akibe a visszahúzódó, szerényebb Ursula beleszeret. Andrea lassan lábadozik, s később kiderül, hogy kiváló tehetségű lengyel hegedűművész. A kedves öreg hölgyek szeretnék a fiút magukhoz láncolni, de a fiatalember élni akar és Amerikába szeretne menni. Míg végül a szigetre elvonuló festegető, titokzatos orosz nő, a gyönyörűséges és fiatal Olga meghallja Andrea érzékeny hegedűjátékát, s mindent megtesz, hogy a fiú világot lásson. Olga bátyja világhírű hegedűművész, aki Londonban ad egy koncertet. Olga azonnal vonatra száll, s magával viszi a lengyel "Aranyhalát", egy próbajátékra… (Eredeti hang digitálisan.)

 

A veréb is madár - Jocky Tv, szeptember 4. vasárnap, 23.10h

Holló Sándor 1953-ban a Budapest-Bécs kerékpárversenyen csellel a versenyzőkhöz csatlakozva kikerekezik az országból. Itthon marad viszont ikertestvére, Zoltán, az életében sikereket soha el nem érő feltaláló. A bonyodalmak akkor kezdődnek, mikor az Amerikába szakadt és először hazalátogató ikertestvérének útlevelét és bélyegzőjét Zoltán extra szórakozásokra használja fel.