Jason Priestley búcsúját Luke Perrytől nehéz sírás nélkül kibírni

A múlt heti súlyos sztrókját követően március 4-én elhunyt színész halála akkora sokként érte kollégáját, hogy csak napokkal később emlékezett meg Perryről.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a múlt szerdán sztrókot kapott sztár halála egész Hollywoodot megrázta: még olyanok is megemlékeztek róla, akik nem voltak közvetlen kollégái, vagy sosem játszottak vele egy produkcióban (köztük például Tom Hanks fia, Colin Hanks, aki egy bűbájos történetet osztott meg Perryről).

A hétfői haláleset után a Beverly Hills 90210 című kultikus ifjúsági sorozatban az elhunyt sztár oldalán szintén főszerepet játszó Jason Priestley-nek csak mostanra sikerült annyira összeszednie magát, hogy írjon pár sort Instagram-oldalára, ahova egy „akkor és most”-fotópárt is kirakott. Priestley és Perry 1990-ben találkoztak először a széria forgatásán, és azóta is közeli barátságban maradtak.

„Eltartott egy pár napig, amíg kiötlöttem, hogy írjam ezt le… Luke Perry már 29 éve a legkedvesebb barátom, egyike azoknak a különleges embereknek, akik igazán számítanak… Luke nemcsak egy sztár volt, hanem egy hihetetlenül ragyogó fény, ami azonban túl hamar kialudt… és ezért érzek most én is, sokakkal együtt, akkora fájdalmat…

Ha nektek is abban a szerencsében volt részetek, hogy ismertétek Luke-ot, vagy akár csak egyszer is kereszteztétek az útját, biztos vagyok benne, hogy ti is ugyanolyan szomorúak vagytok ma…

A gyertya, ami kétszer olyan fényesen világít, fele annyi ideig ég. Te pedig, Luke, nagyon fényesen világítottál…

Jó éjt, királyfi!” – írja Priestley. A Berverly Hills 90210 főszereplői közül egyébként frissiben Ian Ziering és Gabrielle Carteris emlékezett meg Perryről, Shannen Doherty pedig pár nappal később búcsúzott. Tori Spelling, Brian Austin Green és Jennie Garth viszont vélhetően még mindig küszködnek a fájdalommal, mert eddig nem raktak ki semmit amúgy aktívan frissített közösségi médiás oldalaikra.


(via Uproxx)