Jim Carrey vígjáték-sorozatot forgat

Mégpedig Michel Gondry-val. A Kidding című sorozat lesz a 2001-es In Living Color után az első alkalom, hogy ismét tévésorozatban láthatjuk a színészt.

Az egyenként félórás, 10 részes szériában Jim Carrey egy Jeff nevű fickót alakít, aki egy gyerekműsor házigazdája. Egy bizonyos Mr. Pickles-t személyesít meg, aki pedig egy multimilliomos médiamogul. Amikor azonban Jeff családja elkezd széthullani, már semmi sem védheti meg őt a valóságtól, és szembesülnie kell az életével, azzal, hogy valójában ki is ő.


A sorozatot Michel Gondry rendezi majd, akitől már megszokhattuk, hogy saját álomvilágát rakja a mozivászonra - közös munkájuk volt a zseniális Egy makulátlan elme örök ragyogása című dráma is. A sorozat írásában részt vállalt Dave Holstein, aki többek között a Nancy ül a fűben és a Szénné égek idefent című stand-up komédiasorozatokat írta illetve a produceri munkálatok látta el, utóbbiban ráadásul Carrey-vel együtt.

A sorozat remélhetőleg az első állomása lesz annak, hogy Carrey újra felveszi a fonalat, hiszen az utóbbi időben egy kicsit hanyagolta a színészetet, helyette inkább a festészetre koncentrált. A producerek azt remélik a sorozattól, hogy a színész újra a régi fényében tündököl majd, és a tévénézők megint meglátják benne azt, amiért régen megszerették. 

Gondry, aki leginkább kreatív videoklipjeiről ismert, nem is olyan régen elkészítette a Tökmag és Gázolaj - Vakáció négy keréken című francia filmet és egy dokut Noam Chomsky-ról Is the Man who is Tall Happy? címmel.


Még nincs információ arról, hogy mikor kerül képernyőre a sorozat.

via looper.com