Jó nyarunk lesz idén: augusztusban érkezik a Sharknado 5!

Tara Reid mellett celebek, zenészek és a Trónok harca zombija csapnak oda a repkedő cápáknak.

 Augusztus 6-án debütál a Syfy tévécsatornán a repkedő cápák elleni harc legújabb fejezete, a Sharknado 5: Global Swarming - írja a Movieweb.

Forrás: SyFy / The Asylum

 

A gagyifilmjeit most már nagyipari szinten ontó The Asylum stúdió ezúttal is összeszedett egy rakás sztárt az eddigi főszereplők, Tara Reid és Ian Ziering mellé. Láthatjuk majd többek között a Grease sztárját, Olivia Newton-Johnt, az Acapulco akciócsoportból és a Zoolanderből ismerős Fabiót (ő lesz a pápa!), a gördeszkasztár Tony Hawkot és Clay Aiken énekest. A stand upos Margaret Chónak a repkedő cápák szakítják félbe (szó szerint!) a mézesheteit, Charo lesz az angol királynő, a Diszkópatkányok sztárja, Chris Kattan a brit miniszterelnök, de felbukkan majd egy rövid cameoszerepben a Legendás állatokban brillírozó, duci Dan Fogler és Ross Mullan, is aki a Tróbok harcában mindig a zombiszerű Másokat alakította, itt viszont a cápatornádókat vizsgáló, bogaras tudós lesz.

Forrás: SyFy / The Asylum

 

A sztori ezúttal annak a világméretű cápatornádónak a megállításáról fog szólni, amik romba dönti Londont, Riót, Tokiót, Rómát és Amszterdamot is. Alig várjuk!