Jóbarátok-folytatás: Jennifer Aniston szerint bármi lehetséges

A sztár körülbelül úgy nyilatkozott a dologról egy talkshow-ban, mint az okos lány a Mátyás király-meséből.

A színésznő handabandázása Ellen DeGeneres műsorában kezdődött, ahol azt mondta a kultikus sitcom esetleges folytatásáról, hogy „figyeljetek, a lányok meg akarják csinálni, és a fiúk is meg akarják csinálni, szóval bármi megtörténhet”.

Amikor pedig a műsorvezető azzal kezdett el poénkodni, hogy ha a többiek esetleg nem lennének elérhetőek, akkor Aniston egyedül is belevághat (valószínűleg arra célozva, hogy a többi „jóbarátok” közül van, aki – Matt LeBlanc – kategorikusan kijelentette, hogy sosem térne vissza), a színésznő rákontrázott:

„Persze, kinek van szüksége a többiekre? Úgyis csak lehúznának!”

Szóval a poénkodásból sejthető volt, hogy Aniston nem beszélt komolyan, de a biztonság kedvéért az Entertainment Tonight még egyszer rákérdezett a dologra egy vörös szőnyeges eseményen, ahol a sztár új filmjét, a Murder Mysteryt (amiről mi is írtunk korábban) promotálta.

Jennifer Aniston a premieren. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Itt pedig a színésznő bevallotta, hogy igazából nem akart senkiben sem hiú reményeket kelteni, és hogy ez az egész csak egy személyes kísérlet volt a részéről, hogy fenntartsa a rajongók izgalmát. De amikor még egyszer rákérdeztek, hogy lesz-e folytatás, Aniston megint csak azt mondta, hogy „bármi lehetséges”. De aztán gyorsan hozzátette, hogy a közeli jövőben nem tud ilyen tervekről. Hát köszönjük, most sokkal okosabbak lettünk!


(via Independent)