Jóbarátok: valami készül

A napokban Jennifer Aniston volt Ellen DeGeneres talkshow-jának a vendége, és elárulta, hogy egykori kollégáival a népszerű sitcomból közös projekten dolgoznak. Talán egy folytatáson?

Amikor a műsorvezető a szokásos kérdéssel fordult a sztárhoz, miszerint újra összeállnak-e valaha a jóbarátok, Aniston azt válaszolta, hogy a sorozat rebootjától továbbra is mind elzárkóznak, de ő, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer dolgoznak valamin közösen.

„Nagyon szeretnénk valami közöset létrehozni, csak még nem tudjuk, mi legyen az a valami. Most próbáljuk kitalálni. Szóval az a lényeg, hogy dolgozunk valamin”

– árulta el a Rachelt alakító színésznő. Amikor azonban Ellen DeGeneres megpróbált puhatolózni, hogy mégis miről lehet szó, esetleg egy filmről-e, Aniston azonnal hárított, mondván, nem akarja megvezetni a nézőket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

A Jóbarátok lehetséges folytatása vagy újraindítása egyébként azért merült fel újfent, mert Jennifer Aniston október 15-én csatlakozott az Instagramhoz, ahova rögtön egy olyan fotót posztolt, ami felrobbantotta az internetet: egy frissen készült közös képet rakott ki magáról és az öt másik jóbarátról.

Mivel a hat Jóbarátok sztár az utóbbi években szinte sosem tartózkodott egy helyiségben, de még egy kontinensen sem (olyannyira, hogy amikor 2016-ban rendeztek egy nagyszabású tévéshow-t James Burrows neves televíziós alkotó, a Jóbarátok egyik rendezője és executive producere tiszteletére, ahova a teljes gárdát elvárták, szóval afféle „Jóbarátok osztálytalálkozó” lett volna, Matthew Perry még akkor sem tudott ott lenni), nem csoda, hogy a közös fotóról mindenki valami közös projektre asszociált. Kíváncsian várjuk hát, hogy ha nem a Jóbarátokkal kapcsolatos, akkor vajon mi lesz az!


(via Independent)