Jön a Melrose Place-reboot!

Több színész is visszatér benne az eredeti gárdából.

A Beverly Hills 90210 után visszatér annak (nagy)testvérsorozata, a Melrose Place is. A reboot forgatókönyvét a Dexter egyik írójaként ismert Lauren Gussis jegyzi,

és az eredeti szériából hárman, Heather Locklear, Laura Leighton és Daphne Zuniga biztosan megismétlik korábbi szerepüket, azaz Amandáét, Sydney-ét és Jóét.

Leighton és Zuniga, Gussisszal együtt, executive producerként is részt vesznek majd a munkálatokban. Az alkotók egy rövid összefoglalót egyébként máris nyilvánosságra hoztak, ami elég izgalmasan hangzik. A sztori szerint ugyanis amikor váratlanul meghal az egyik legkedvesebb barátjuk, a Melrose Place régi lakói összegyűlnek, hogy elbúcsúztassák.

A sorozat 100. adása alkalmából összegyűlt színészgárda 1995-ben (Zuniga balra az első sorban, Leighton közvetlenül mellette, Locklear jobbról a második). Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc. / Getty Images


A találkozás azonban eltemetett traumákat, régi ellenségeskedéseket és elfeledett románcokat is a felszínre hoz – ahogy új titkok is kiderülnek. Mindez együtt pedig egy olyan kaotikus dráma közepébe löki a régi ismerősöket, amely minden nézőnek ismerős lesz a múltból, de ezúttal vadonatúj lesz a perspektíva.

A CBS Studios gyártásában készülő reboot eredetije, a Darren Star által jegyzett Melrose Place hét évadon keresztül futott a Fox tévén 1992 és 1999 között, az említetteken kívül olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint

Thomas Calabro, Josie Bissett, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Grant Show, Doug Savant, Amy Locane, Marcia Cross vagy Jack Wagner.

Nem ez lesz egyébként a Melrose Place első rebootja: 2009 és 2010 között már futott egy a The CW televízión.


(via Variety)

 

Ez is érdekelhet

8 érdekesség, amit tuti nem tudtál a Melrose Place-ről

A Beverly Hills 90210 spin-offjaként indult, Heather Locklear miatt lőtt ki a népszerűsége, a 2009-es „feltámadásban” viszont már ő is kevés volt ahhoz, hogy újabb évadok készüljenek.

Tovább